سلامنقل قول:
خوب ارور چیه !!
اگه میتونی یه عکس ازش بذار .
سلامنقل قول:
خوب ارور چیه !!
اگه میتونی یه عکس ازش بذار .
دوستان من وقتی idm رو میزنم شروع به دانلود کنه سرعت ویندوز به شدت میاد پایین ! چکار کنم این مشکل رفع شه ؟
ممنون
دوستان من یک مشکل یکم عجیب دارم ...
اصلا نمی تونم با هیچ کدوم از برنامه های مدیریت دانلود مثل DAP یا Free download manager فایل های ویدیویی رو دانلود کنم ... حتی با اینکه اکانت رپید دارم ولی هر وفت فایل AVI رو میخوام دانلود کنم باید با منیجر خود ویندوز ویستا انجام بشه که سرعتش خیلی کمه:41:.... نمی دونم چرا ...
چند تا برنامه دیگه هم استفاده کردم همین آشو همین کاسس ...
مشکل میتونه از کرک باشه که استفاده میکنیدنقل قول:
موقع دانلود برید ببینید چقدر از cpu رو درگیر میکنه
نقل قول:
مشخصات اکانت راپید رو وارد IDM کنید و به دانلود رو انجام بدید
فکر نمی کنم ربطی به اکانت رپید داشته باشه به خاطر اینکه فایل های PDF , RAR رو با همون برنامه ها به راحتی میتونم دانلود کنم ... با سرعت مطلوب ..نقل قول:
کلا از هر سایتی که که بخوام فایل های ویدیویی مثل ویدیو های یوتیوب رو بگیرم همین مشکل رو دارم ... احساس میکنم ویندوز خودش فایل ها رو تقسیم کرده و فایل های ویدیو رو به دیفالت دانلود خودش اضافه کرده .
با این حال از توجه شما سپاسگذارم .
سلام دوستان
من با idm کار می کردم کارشم عالی بود تا وقتی که یه روز نمی دونم چی شد قاطی کرد و الان نمی تونم با این برنامه چیزی بیشتر از 10mb رو دانلود کنم.مشکل اینه که idm دانلود می کنه و تا اخر هم دانلود میکنه اما وقتی که زمان صفر میشه و می خاد به بایان برسه سرعت دانلود صفر میشه و دانلود تموم نمیشه و با یه ارور بی ربط دانلود رو متوقف می کنه.البته در سرور هایی که فابلیت رسیوم رو داره میشه با توقف دانلود و رسیوم اون دانلود رو تموم کرد اما....
در ضمن من این مشکل رو قبلا در این تاپیک مطرح کردم اما نتیجه نگرفتم.همچنین از ورژن های مختلف این نرم افزار با کرک های متفاوت امتحان کردم اما تفاوتی نکرد.لطفا راهنمایی کنین که نیاز شدیدی به راهنمایی های کارساز دارم.
این هم عکس از ارور مربوطه
در ضمن من با ویندوز 7 کار می کنم.کد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/ae6d9f93ce.png
با تشکر
سلام دوستان
با برنامه idm نمی تونم سر ساعت مشخص به اینترنت متصل شوم ولی با فلش گت مشکلی ندارم
قسمت dial up setting هم تنظیمات لازم رو انجام دادم نمی دونم چرا به اینترنت وصل نمیشه
================== مشکل حل شد
مشکل میتونه از کرک نرم افزار باشه با چه کرکی نرم افزار رو اکتیو کردید؟
يه فايلی دوستم با DAP تا 95% دانلود کرده ، اما بعد ديگه اينترنتش دچار مشکل شده ، حالا فايلش رو بهم داده تا من ادامش رو دانلود کنم ، اما فرمت اون فايل dap هست در صورتی که Dap من با فرمت dal فايل قبول ميکنه ، حالا بايد چيکار کنم ؟
درضمن ورژن dap اون 8.5.5.5 هست اما مال من يکم قديمی تره ( 8.0.5) اين ميتونه مشکلی ايجاد کرده باشه ؟