بسته شدن nero در حین رایت
hi
وقتی با nero7 یک دی وی دی فیلم میسازم همه کارشم تمیز انجام شده از ساختن منو تا سرعت رایت البته اول به صورت ایمج میخوام درش بیارم و مکان ذخیره رو رو هارد انتخاب میکنم ..در ه رحال شروع میکنه به رایت خوب تااینجا تایم تبدیل رو هم مینویسه و تو یک کادری فیلم رو هم پخش میکنه ولی بعد از مدتی یهوالبته چند بار تو رایت اصلی بود یعنی مستقیم رو دی وی دی میخواستم بزنم ولی بعد این مشکل اول رو هارد ایمج میگیرم ببینم کامل ایمج میگیره یا نه!! برنامه بسته میشه!!؟؟:18::33:
قبلا این اتفاق نمی افتاد... دوبار ویندوز عوض کردم ولی باز حل نشد
هیچ دیسک خامی شناسایی نمیشه
سلام وقت دوستان بخیر
من رو کامپیوترم دو تا دی وی دی رایتر دارم ویندوز هم 7 هست حالا
این دو هیچ دیسک خامی رو نمیشناسن فقط دیسک خام نه cd و نه dvd حتی نرو هم خود رایتر ها رو شناسایی نمیکنه
ولی اگه داخل دیسکها دیتا باشه راحت شناسایی میشه فیلم و عکس و..... و راحت میشه فیلم دید
جالب اینجاست که یه رایتر دیگه که نصب کردم راحت دیسکها شناسایی میشه
حالا موندم چیکار کنم
ویندوز هم نمیتونم عوض کنم از تورنت 43 گیگ دانلود دارم تا الان 10% دانلود شده (البته اگه راهی داره بعد نصب دوباره از اول دان نکنه بگید تا ویندوز عوض کنم)
ممنون
هیچ دیسک خامی شناسایی نمیشه :
این هاهم مد نظر باشه :
------ CD/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
های خام دیگری را نیز امتحان نمائید.
------ اگر DVD درایو تون Samsung از خیر اون بگذرید ، اگه میتونید پسش بدید و DVD درایو دیگر مثل LG یا Pioneer یا Liteon بگیرید
اگر قصد تعویض ویندوز را دارید :
اگر از IDM استفاده می کنید درمسیر نمایش داده شده در تصویر زیر یک سابفولدر بنام DwnlData هست که محل موقت ذخیره فایلهای در حال دانلود هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فعلا تو سیستمم ایکس پی هست ، شما در ویندوز 7 تون به سابفولدر مذکور رفته یا کل محتویات یا فایل مربوط به دانلود مذکور را به درایو دیگر کپی نمائید.بعدا برای احتیاط از ویندوز تون به همون شکل با نورتون گاست یا آکرونیس یا ... یک تصویر تو درایو دیگرتون بگیرید. بعدا ویندوزتون را از نو نصب نمائید.و پس از نصب IDM دو باره به فولدر بک آپ DwnlData بورید و تمام محتویات اونو به محل اصلی خود که تو ویندوز جدیدتون هست یعنی فولدر جدید DwnlData کپی نمائید ، و دانلود را از همون جایی که مونده میتونید ادامه دهید ، اگر دانلود منیجر شما بغیر از IDM هست پیگیر محل موقت ذخیره فایلهای در حال دانلود باشید و با مثل روال فوق عمل نمائید.
در هر موقعیت اگر کارتون به هر علتی کرش بخوره فایل تصویر ویندوزتون میتونه ویندوزتونو به وضعیت سابق برگردونه.