چی میگی؟!!!:18:نقل قول:
مگه میشه؟ :18:یعنی با کیبورد نمیشه بازی کرد؟:21: خب ، اگه میخواستن کاری بکنن که بتونیم فقط با دسته ایکس باکس بازی کنیم ، که اگه بازی رو برای PC نمیزدن بهتر بود.:27:
Printable View
چی میگی؟!!!:18:نقل قول:
مگه میشه؟ :18:یعنی با کیبورد نمیشه بازی کرد؟:21: خب ، اگه میخواستن کاری بکنن که بتونیم فقط با دسته ایکس باکس بازی کنیم ، که اگه بازی رو برای PC نمیزدن بهتر بود.:27:
نه بابا با كيبورد هم ميشه . اگه نميشه پس اين دوستانمون چطوري دموشو بازي كردند.
اين بازي كه ميگين اومده نسخه اروپايي هستش يا آمريكايي؟
بذار بياد من با همه چي بازي ميكنم فقط بيادنقل قول:
تبریک میگم بهتون. نسخه ی جدیدش هم که اومد بازار.
البته لینکاش 3 الی 4 روزه تو نت هست حجمش هم 7 گیگابایت هست
ایشون اشتباه برداشت کرده منظور نویسنده این بوده که با دسته x360 بیشتر میشه باهاش حال کرد .... :27:نقل قول:
اوا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تکین داده ؟ تکین چی چیه ؟ همه سیدی هاش اشغاله یادمه دویل مای کرای 3 رو از تکین گرفته بودم مرحله اول گیر میکردش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
------------------
من رفتم بازی رایانه خریدم دویل مای کرای 4 رو نصب کردم ولی سر لودش خیلی طول میکشه و زدم سیستمو رستارت کردم ( منظور از لود همون جایی که صفحه سیاه میشه و سمت راست پایین یه چی شروع میشه به پر شدن ) اصلا اون پر میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همشون قلابين ( Fake )نقل قول:
من دانلود كردم
وقتي خود سايت رسمي ميگه TBA هستش اينا الكيه
فقط دموش هستش براي بازي كه اگه كسي ميخواد بذارم
حجمش حدودا 900 مگ هستش
سلام به دوستان
بسيار از نسخه ي جديد اين بازي لذت برديم واقعا حال كرديم ... هر جا بري دارن . دو دي وي دي هستش.(نسخه كامل هستش)
خيلي باحاله ...
اوني كه من دارم ماركش تكين نيست ، يك شركت توپه كه اسمش ***** است .(خب تبليغات ميشه در حضور جمع)
تا بعد...