نقل قول:
aguero , da silva , jo , anderson , messi , c.ronaldo
Printable View
نقل قول:
aguero , da silva , jo , anderson , messi , c.ronaldo
da silva , jo این ها را ندارم.بقیشون بجز اندرسون وaguero را در ترکیب دوم و رونالدو و مسی در ترکیب اول.فعلا شد 4 تا بازیکن برای تیم دوم.حالا 6 تایه دیگه میخواهم.در ضمن من میخواهم یکی از بازیکنانم را اخراج کنم.یعنی همه ی بازیکنان پیرم را ه قدرت بالا و چه قدرت پایین.باید چی کار کنم؟
بازی خیلی باحالیه ولی خود فوتبال بهتره
jo این بازیکن را پیدا نکردم!!!سیلوا را خریدم خوبه و پیشنهاد میکنم raul garcia را هم بخرید.
سلام
من میخواهم این بازی رو دانلود کنم برای همین میخواستم
بدونم این بازی چطوری؟
که مثلا ایا فقط توی نوشته هاست یا فوتبال هم نشون میده یا بازی هم میکنی و....
ممنون
شما میتونی بازی هم بکنی.البته فقط برای یک نفر مثلا شما رونالدو را انتخاب میکنی و فقط با همون بازی میکنی.فوتبال هم نشون میده.
aguero , da silva , jo , anderson , messi , c.ronaldo , Ramos García , Karim Benzema , Samir Nasri , Manuel Neuer , Francesc Fabregs , Theo Walcott , Micah Richards , Bastian Schwein , Per Mertesacker
دستت درد نکنه.فابریگس را دو سال هست که unavailable میزنه توی short list هم گذاشتمش ولی فاید نداره.من jo را پیدا نکردم.بابت بقیه هم دستت درد نکنه.یک مشکل دارم.یعنی این که بد بخت شدم.فقط قهرمان لیگ شدم .نتونستم جام باشگاه ها را از رم ببرم با بدشانسی.7 تا مستوم داشتم!!!!نمیدونم چرا.انرژی تیمم هم بالا بود .فقط بیمارستان ندارم.دارم میسازم.نقل قول:
از کمکتون ممنون.
1-سلام خیلی ممنوننقل قول:
2-فایل صفحه اول که بازی را اموزش میداد خراب شده کسی هست که دوباره
اون فایل رو اپلود کنه
سلام به همه مربیان بزرگ
یکی دو تا سوال داشتم:
در هنگام بازی شما سیستم پاسکاری تیمتون رو چگونه قرار میدید؟پاس کوتاه یا بلند،مستقیم یا ریسکی؟
وقتی موقع حرکت پا به توپ بازیکن حریف می چسبه به بازیکنی که تحت کنترل ماست،خیلی سخت میشه تغییر جهت داد یا پاس داد و توپ لو میره،برای رفع این مشکل چه باید کرد؟
چند تا سوال دیگه بود یادم نمی آد.
در ضمن از بخش Matt هم غافل نشید که تحلیل و آمار بسیار خوبی از بازیهای شما میده.
ممنون