یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟
من تا الان 600 هزار تا پست داشتم ولی این کنتور تعداد پست تکون نمی خره روی 144 فیریز شده کسی می دونه چرا ؟
دریغ از یه ستاره ی بیشتر :41:
میترسم تا آون موقع پیرن چلسی ستاره دار بشه ولی من هنوز با همین یه ستاره درجا بزنم :27:
Printable View
یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟
من تا الان 600 هزار تا پست داشتم ولی این کنتور تعداد پست تکون نمی خره روی 144 فیریز شده کسی می دونه چرا ؟
دریغ از یه ستاره ی بیشتر :41:
میترسم تا آون موقع پیرن چلسی ستاره دار بشه ولی من هنوز با همین یه ستاره درجا بزنم :27:
خب توی انجمن متفرقه پست نمی دید؟آخه پستهای اونجا توی کنتور نمی افتهنقل قول:
نقل قول:البته تو انجمن ورزشی هم همینطور هستنقل قول:
سرويس فوتبال جهان: با آنكه بازيكنان چلسي در جريان بازي سهشنبه شب تيمشان مقابل شالكه از اين حريف آلماني به وحشت افتاده بودند، اما با كسب تساوي بدون گل يك گام به مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان نزديكتر شدند.
با پيروزي روزنبرگ مقابل والنسيا، برتري چلسي در گلزن كرشن براي ادامه حضور آبيهاي لندن در ليگ قهرمانان كافي به نظر ميرسد.
مردان استمفوردبريج به دنبال پيروزي 2 بر صفر خود مقابل اين حريف آلماني در 2 هفته پيش و با توجه به اينكه چند تن از بازيكنان شالكه دچار مصدوميت شدهاند به صعودشان به مرحله بعدي ليگ قهرمانان اميدوار شدند.
آورام گرانت، سرمربي چلسي به دنبال توقف تيمش مقابل شالكه در جمع خبرنگاران گفت: "تساوي بدون گل نتيجه بدي نيست. اما اين نتيجهاي نبود كه ما انتظار داشتيم. با اين حال فكر ميكنم اشكالي ندارد كه آبيها پس از ارائه چند بازي خيلي خوب آن هم در مدت كوتاه يك بازي نه چندان سطح بالا به نمايش بگذارند.
حريف ما اغلب در خانه خوب بازي ميكند و خوشحالم كه در اين ديدار يك امتياز به دست آورديم."
سرويس فوتبال جهان ايپنا؛ آندري شوچنكو معتقد است كه تساوي در گلزن كرشن چندان هم بد نيست.
به دنبال تساوي دو تيم شالكه و چلسي در نخستين بازي برگشت مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان اروپا، مهاجم اوكرايني آبيپوشان لندن از كسب اين نتيجه هم خوشحال است.
وي گفت:" بازي در خانه تيمهاي آلماني هميشه سخت بوده و از اينكه مقابل شالكه شكست نخورديم جاي بسي خوشحالي است.
اين نتيجه براي ما خوب بود چراكه همچنان شانس اول صعود از گروه هستيم و ميتوانيم در دو بازي آتي با كسب حداكثر امتيازات راهي مرحله بعدي شويم. شالكه تيم جانسختي بود و تا پايان مقابل ما ايستادگي كرد و معتقدم كه تساوي در گلزن كرشن چندان هم بد نيست. "
مقامات باشگاه چلسي با بازگشت چند تن از ستارههاي مصدومشان به استمفورد بريج به كسب قهرماني مسابقات ليگ برتر امسال اميدوار شدند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ فرانك لمپارد پس از غيبت در 7 بازي به تازگي به چلسي بازگشته است و اين در حالي است كه جان تري كاپيتان نيز كه به خاطر مصدوميت زانو مدتي به دور از ميادين بود قرار است در بازي يكشنبه شب آبيها مقابل اورتون در هفته سيزدهم ليگ برتر شركت كند و در آيندهاي نزديك نيز ديگر ستارههاي مصدوم اين تيم به جمع مردان آورام گرانت ملحق خواهند شد. ميشائيل بالاك كه آخرين بازياش براي چلسي در ماه آوريل و مقابل نيوكاسل رغم خورد در حال تمرين با تيم ذخيرههاست و اشلي كول نيز در آستانه رهايي كامل از بند مصدوميت قوزك پا است.
مرسی از راهنمایی :11:نقل قول:
متاسفانه در حالی که تا دقیقه 90 جلو بودیم بازی رو مساوی کردیم:13:
Chelsea 1 - 1 Evertonگل های بازی : :13:
:40:D.drogba دقیقه 70 : 1-0
T.cahill دقیقه 89 : 1-1
تو دقیقه آخر گل خوردن خیلی زور داره بخصوص اینکه به 3 امتیاز این بازی هم کمابیش نیاز داشتیم !
آره خداییش بد شانسی آوردیم