نقل قول:
من با یکی از گوشی فروشای gheymat.com صحبت می کردم! قیمت اونا هم مثل بقیه جاهاست و می گن موجودی ندارن ولی می تونن پیدا کنن و بفرستن! به نظر من آدم باید ببینه چی می خره! از پیک موتوری که نمیشه گوشی خرید!!!!
Printable View
نقل قول:
من با یکی از گوشی فروشای gheymat.com صحبت می کردم! قیمت اونا هم مثل بقیه جاهاست و می گن موجودی ندارن ولی می تونن پیدا کنن و بفرستن! به نظر من آدم باید ببینه چی می خره! از پیک موتوری که نمیشه گوشی خرید!!!!
سلام می کنم به همهی فعالان در این تاپیک امیدوارم که بتونم فعالیت خوبی داشته باشم!نقل قول:
من از بزرگمهر با گارانتی 24 ماهه خریدم 258 تومن!
به نظر من که E6 بهتر از اون هست! هنگ نمی کنه نازک هست و ...
adame_haji جان ببین هرکسی یک سری خصوصیات مد نظرشه بعد میره دنبال اون گوشی که اونا را داره.نقل قول:
راستی گوشی موتورولا Roker E6 رو دیدم خیلی خوشم اومد . قیمتش هم حدود 360 تومنه . نظرتون راجع به این گوشی چیه ؟ خیلی خوشم اومده ازش . البته قبلش تو فکر P990I بودم
شما تاحالا یه 4تایی گوشی گفتی می خوای بخری. ببین با کدوم حال میکنی.
من چند وقت پیش تو سایت gsm.ir چندتا دست دوم دیدم یه سری بزن ببین هنوز هست.تو بقیه سایتهای خرید و فروشم بورو.نقل قول:
آقا آخر نگفتید کسی آ1200 دست دوم تو دست و بالش داره ؟
امیدوارم پیدا کنی.
یه سوال :
LCD A1200 از v3x بهتره ؟
در مقایسه با p990 چی ایا میشه رو کیفیت LCD a1200 حساب کرد؟
اگه دوستان جواب بدن ممنون میشم
کیفیت فیلم برداری این گوشی چرا انقدر پایینه؟!! مث V3 دقیقا! چه کارش می شه کرد؟!
برای زنگ ساعتشم نمی شه جدا مقدار صدا رو تعریف کرد! تبق پروفایل زنگ کار می کنه:13:
یه مشگل دیگه هم دارم! voice commande گوشی من بعضی وقتا خس خس می کنه! ایراد از چی می تونه باشه؟!
بچه ها کسی اگه با e6 کار کرده لطفا تفاوتشو بگه با a1200.
1v3x رو یادم نی اما از p990 بهتره.نقل قول:
فیلمبرداریش قبل ارتقا فریمویر افتضاحه گر چه قبلا هم گفته شده بود.نقل قول:
الارمش رو میشه باهاش کنار اومد.شاید هم نشه!
شما با آپديت کردن فريمورتون مي تونيد کيفيت فيلم برداري رو به 240در 320 برسونيد! با 12 فريم درثانيه!نقل قول: