حل شد فقط چون هارد من format شده
اگر كسي save بعد از اون مرحله اي كه بايد 4 تا كليد رو پيدا مي كردي رو داره بزاره ممنون ميشيم وگرنه بايد از اول برم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
حل شد فقط چون هارد من format شده
اگر كسي save بعد از اون مرحله اي كه بايد 4 تا كليد رو پيدا مي كردي رو داره بزاره ممنون ميشيم وگرنه بايد از اول برم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گرافيك اين بازي چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
256 فكر كنم البته
من تو مرحله اول گير كردم (Croft Manor). نميدونم چه جوري بايد تمومش كنم. همه وسايلي كه گرفته بودم رو استفاده كردم. فقط برام يه نقشه و يه كتاب و يه قلاب (grapple) مونده.
ميشه بگيد بايد چي كار كنم.
من تو ين مرحله گير كردم كه يه دايناسور كه ظاهرا اسمش هم T-Rex هستش منو دنبال ميكنه و يهو منو ميخوره. اصلا اين قسمت به صورت دمو هستش و من هيچ كاري نميتونم انجام بدم. فقط موقع دويدن يه فلش به سمت بالا بهم ميده.
راستي يه چيز ديگه من تا اينجا كه اومد مثل اينكه بايد يه Shotgun هم داشته باشم ولي ندارم. كجا بود من برش نداشتم؟؟؟ بدون shotgun چي كار كنم؟ اسلحه ديگه اي هم بايد داشته باشم؟ اينا كجا هستن من نديدمشون؟؟؟
توجه : من با PC بازي ميكنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي فلشها ظاهر ميشن شما بايد سريع همون جهت رو فشار بديد
مرسي مگي جون. پيرو فرمايشاتت اين فايل رو پيدا كردم كه خيلي كارم رو راه انداخت گفتم بزارم اينجا بچه ها بردارن.نقل قول:
راهنماي تصويري خيلي باحال البته به زبان انگليسي. براي اونايي كه زبانشون خوبه خيلي به درد ميخوره .
سايزش هم 7.74 مگابايت هستش.
کد:http://67.15.185.26/gameguides/Tomb.Raider.Anniversary.GAME.GUIDE.(gamepressure.com).zip
خواهش ميكنم ولي اين بازي به نظر من كه اصلا نياز به راهنمايي نداره اگه يكمي فكر كني ميتوني خودت بدون كمك تا آخرش بري من خودم كه اصلا كمك نگرفتم :46:نقل قول:
بچه ها من یه مشکلی دارم بازی رو که نصب می کنم (5 سیدی)
یه ارور میده که یه yes و no داره :
Warning! Your system time appears to be incorrect, would you like to check it online against a time server
Your system time will not be adjusted automatically. Please correct the time manually, if necessary
no که می زنم این ارور رو میده :
Invalid system-time detected
Please check and correct your local system-time setting
بعد ok که میزنم میره و وقتی yes رو میزنم این پیغام رو میده :
The application was unable to connect to the time server
Make sure your system is connected to the Internet and retry
و وقتی هم که به اینترنت وصل هستم و yes رو میزنم یه علامتی میاد که دو تا فلش دارن دورش می چرخن و بعد از مدتی
این ارور رو میده :
License date has expired
Please contact the software provider to update the software or extend the license
و ok رو که می زنم میره .....
خواهش می کنم اگه کسی راه حلشو میدونه بم بگه ......
با تشکر
من فكر ميكنم يه كرك جديد نصب كني مشكلت حل بشه كركه بازي به احتمال زياد خراب شده يا بايد ويندوزت رو عوض كني يا بايد يه كرك جديد نصب كني در ضمن فايورال ويندوزت رو هم ببند