نقل قول:
ابیت هم یه مدل nforce 590 sli داره
مدلش یادم نیست
ABIT Fatal1ty AN9 32X
ABIT AN9 32X
برد هاي بسيار عالي هستند. تنها عيبشون بنظر من اينه كه فقط يك اسلات PCI دارند.
Printable View
نقل قول:
ابیت هم یه مدل nforce 590 sli داره
مدلش یادم نیست
ABIT Fatal1ty AN9 32X
ABIT AN9 32X
برد هاي بسيار عالي هستند. تنها عيبشون بنظر من اينه كه فقط يك اسلات PCI دارند.
نقل قول:Actros جان دنبال پیدا شدنش نیستم. فقط میخام مقایسه کنم. تو 478ها کامل ترین چیزی که asus زد چی بود؟نقل قول:
میخام ببینم P4P800-X بین asusهای 478 ، تو چه سطحیه؟
با سلام
لطفا با مبلغ 500هزارتومان یک سیستم(فقط محتویات کیس)معرفی کنید که هم جدیدترین وهم سازگارترین باشد اینتل یا ای ام دی هر کدام بهتر است
یه تایپیک جدا باز کنیدنقل قول:
مادربرد خوب با قيمت مناسب براي سي پي يو اينتل پيشنهاد كنيد.( e6550 و e6750 )
منم خواستم از اول بگم Asus p4p800x به نظر من یکی از بهترین 478 ها بود چیپستشم اگه درست یادم باشهنقل قول:
intel 865pe بود
قیمت مناسب gigabyte p35 ds3l به قیمت 130 تومننقل قول:
سلام . قیمت یه مادربرد خوب که pci express باشه واین cpu:intelceleron 2.8ghz fsb,533mhz بهش بخوره بین چند تاچنده یا اسمشو بگین با تشکر
سلام !!!:20:
میخواستم بدونم مادربردی با چیپست intel- x38 وجود داره که همزمان بتونه هم از رم DDR2 و DDR3 ساپورت بکنه ؟؟
و دوم اینکه برای قطعاتی مثل گرافیک 8800gt و سی پی یو intel core2duo-e6750 چه مادربردی با این چیپست پیشنهاد میکنید ؟؟
ممنونم:11:
خیر همچین مادربوردی نیست...نقل قول:
سلام !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم مادربردی با چیپست intel- x38 وجود داره که همزمان بتونه هم از رم DDR2 و DDR3 ساپورت بکنه ؟؟
GIGABYTE X38-DS5 یا GIGABYTE X38-DS4 گزینه های خوبی هستند. باید دید با چه قیمتی وارد بازار میشن.نقل قول:
و دوم اینکه برای قطعاتی مثل گرافیک 8800gt و سی پی یو intel core2duo-e6750 چه مادربردی با این چیپست پیشنهاد میکنید ؟؟
ممنونم
ممنونم آرمان جون !!! لطف کردی جواب دادی !!!نقل قول:
نظرت درباره asus -P5E چیه ؟؟؟
اصلا خودت 350 تومن پول داشته باشی برای قطعات گفته شده چی میخری ؟؟؟
(( از بس بچه های فروم پست زدن و نوشتن بعد از خرید سیستم توپ فلان قسمت سیستم مشکل داره !!!!:18: حسابی ترسیدم !!!!:27:))