نه بابا كي شما رو دختر كرده... :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط *سینا*
من كه نوشتم سينا.... :rolleye:
نه داداش ;)
.................
حالا يه ترفندي رو بدن بهت ياد ميدم كه بتوني ويرايش كني ولي تاريخ ويرايش زير پستت مشخص نباشه :blink:
;)
Printable View
نه بابا كي شما رو دختر كرده... :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط *سینا*
من كه نوشتم سينا.... :rolleye:
نه داداش ;)
.................
حالا يه ترفندي رو بدن بهت ياد ميدم كه بتوني ويرايش كني ولي تاريخ ويرايش زير پستت مشخص نباشه :blink:
;)
اگه ميشه يكي هم واسه ما بفرست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرستاده شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط mahdia2006
اره ديگه.پيري و هزار درد از جمله حواس پرتينقل قول:
نوشته شده توسط *سینا*
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر فراوان
در صورت امکان برای من هم یکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارسال شد.نقل قول:
نوشته شده توسط sanbad2020
يه سوال البته اگه نبايد در اينجا بگم ما رو ببخشيد ما آماتور هستيم واما سوال اينكه چرا من نمي تونم از طريق گوگل تالك وارد جي ميلم بشم و خطا ميده اينم بگم كه بعضي وقتها واردم مي شم ولي تا خارج مي شم و مي خوام دوباره وارد بشم ديگه نمي تونم پيغام خطا هم اينه :could not authenticate to server
سلام به همه
یک دعوت نامه جمیل می خواستم
یک کمی عجله دارم
با تشکر
َُ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :happy:
نقل قول:
نوشته شده توسط mojtaba_p30
ارسال شد
:ohno:
اقا نیومد
لطفا یکی دیگه به این ادرس بفرست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی شرمنده