رینک سکی جون من گوشیم سیاه
Printable View
رینک سکی جون من گوشیم سیاه
سیروان خان اسم من امین هست.تلفظ نام کاربری بنده رینی اسکای هست.در مورد مشکلتون هم باید بگم که احتمالا نرم افزاری نصب کردید که برای این گوشی نیست.چون من یه دونه نرم افزار نصب کردم و هر وقت میخواستم اجراش کنم گوشی ریست میشد!!!اگه مشکل از نرم افزار نیست پس مموری کاتتو در بیار و ببین که ایا بدون مموری باز هم ریست میکنه؟؟؟اگه بدون مموری ریست نشد مموریتو فرمت کن و اگه بدون مموری باز هم گوشی ریست شد خود گوشی رو با کد ....(یادم نیست!!!!)فرمت کن البته بهترین روش برای فرمت خاموش کردن گوشی و سپس روشن کردن گوشی و نگه داشتن 3 دکمه ی سبز و ستاره و 3 هست.
ممنون از لطف شما امین جون ولی با هاش کار نمی کنی ریست نمی شه
با شه این کار های که گفتی رو می کنم
راستی یک سوال دیگه هم داشتم که مهموری کارت رو به صورت روشن از گوشی بیاری بیرون اشکالی داره وقتی من گوشی روشن است در می ارم می گه: با علامت خطر
remove memory card and press :ok
گوشی شما هم این جوری هست و تم و برنامه های این گوشی رو از کجا گیر بیارم ادرسی داری بدی رامین جون
منظورش این کده.#7370#*نقل قول:
البته هر چی رو حافظه گوشیت باشه پاک میشه قبلش یه بک آپ بگیر
با این کد هم میشه ولی چیزی پاک نمیشه و فقط تنظیمات برمیگرده
#7780#*
در مورد رم:مشکلی نداره وقتی روشنه در بیار.فقط بذار اون پیغام رو بده بعد دربیار.چون اول همه برنامه هایی که رو رم در حال استفاده س باید بسته شه
میتونی از پوشه Other استفاده کنی یا خودت یه فولدر درست کنینقل قول:
ممنون از رهنامی کامل شما دی جی ممل ممنون
ممنون از رهنمای کامل شما دی جی ممل ممنون
سلام
یه سوال از 5700 دارانی که از سیم کارت ایرانسل استفاده می کنن دارم :
شما چه جوری از GPRS استفاده می کنید ؟ مال من connect نمیشه .
این سوال رو به این جهت در اینجا پرسیدم ، چون که من با سیم کارت خودم و روی گوشی V3i از GPRS استفاده کردم ولی روی 5700 نمی تونم .
من ايرانسل دارم و خيلي راحت با اين گوشي به اينترنت وصل مي شم...نقل قول:
اولش يه مسيج با متن:
S nokia 5700
به شماره ي 2225 فرستادم و اونا هم تنظيمات رو برام فرستادن و بعد نصب تنظيمات خيلي راحت هردفه با بروزر گوشي متصل ميشم...
به همين راحتي
بابا به یکی بگید بیاد این تاپیکو از اینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهش بچسبونه.