میخوام سه تار بخرم باید به چه چیزایی توجه کنم؟
میخوام سه تار بخرم باید به چه چیزایی توجه کنم؟
كدوم گزينه ؟
Ibanez GRG270
ESP LTD MH50
ممنون
کلا اگه بتونید از لحاظ ظاهری ساز رو کاملا بررسی کنیدنقل قول:
فکر کنم قدم اصلی رو برداشتید
مواردی مثله:
نداشتن ترک روی کاسه ساز
نداشتن فاصله بین هر کدوم از ترک ها (چوبهای کاسه ساز باید کاملا به هم چسبیده باشند)
نداشتن انحنا در دسته ساز
صاف بودن صفحه ساز
در همگام نواختن نباید صدایی بجز صدای شفاف نت مورد نظر شنیده بشه
یا در اصطلاح صدای( گز) نده
در کل با فردی که کمی تجربه داره برید واسه خرید خیلی بهتره
نیکی پناهتان:40:
نه نمیشه !!نقل قول:
اگه بخوایم بحث کنیم که فکر کنم بحثمون هیچوقت به هیچ نتیجه ای نرسه !! من قبلا چند بار سعی کردم با سنتی نواز ها بحث کنم ولی متاسفانه آخرشم به جای اینکه قانع بشن عصبی میشن و بشدت تعصب دارن روی سازشون و چشمشون رو بر روی حقیقت میبندن !!
من خودم اولین سازم سنتور بوده و با موسیقی اصیل آشنایی دارم ولی بازهم میگم گیتار کجا و تار و سه تار کجا !! اگه بحث سلیقه نباشه مسلما گیتار بهتر از اون دوتا سازه ...
امیررضا جان من با دلیل حرف زدم اما شما فقط حرف خودتون رو زدید: «مسلما گیتار بهتر از اون دو تا سازه»
خب کدومش متعصبانه است؟
منم همین و میگم فقط مثل اینکه اینجا فقط من رفتم رشته موسیقی که البته خواه و ناخواه باید پیانو رو یاد بگیرم الان سال سومم و سال دیگه دیپلم میگرم دورش تو هنرستان 3 ساله بر عکس همه رشته ها که دو سالهنقل قول:
از سال اول جای دروس فیزیک وشیمی و ..... دارم دروس اواز گروهی. ارکستر. ارکستر موسقی ایرانی. ارکستر موسیقی جهانی. پیانو و ساز دوم تاریخ موسیقی جهانی ساختار موسیقی ایران. ساختار موسیقی جهانی . ساز تخصصی ایرانی ساز جهانی . ساز دوم. سرایش و تربیت شنوایی . فیزیک صوت و آزمایشگاه . هماهنگی تخصصی رو دارم پاس میکنک الانه به صورت حرفه ای پیانو میزنم. البته این دروس دروس تخصصیش بود
اونوقت این چه ربطی به موضوع داشت؟نقل قول:
چرا كسي به من جواب نميده؟؟؟!!نقل قول:
استيلت چيه تا بهت بگم چي بگيري
سبكتم بگو
قیمتای اینا رو هم میتونی بگی؟؟نقل قول: