دوستان علّت تغییر Cell ID چیه؟
امشب Cell ID مدام تغییر می کنه و اصلاً به دکل قبلی وصل نمیشه.
دو هفته پیش هم همین اتّفاق افتاد و یه دکل پرسرعت از دست رفت.
فوق العاده روی اعصابه ... نه میشه آنتن تنظیم کرد ... نه میشه سرعت مشخّص گرفت ... :sq_10:
Printable View
دوستان علّت تغییر Cell ID چیه؟
امشب Cell ID مدام تغییر می کنه و اصلاً به دکل قبلی وصل نمیشه.
دو هفته پیش هم همین اتّفاق افتاد و یه دکل پرسرعت از دست رفت.
فوق العاده روی اعصابه ... نه میشه آنتن تنظیم کرد ... نه میشه سرعت مشخّص گرفت ... :sq_10:
وضعیت 4g ایرانسل روز به روز داره بدتر میشه:n23:
دوستان اگر سیم کارت قدیمیه ایرانسل رو تبدیل به فورجی کنیم 20 گیگ اینترنت رایگان میده؟
اس ام اس بدیم میارن دم خونه؟چه کدی باید بگیریم؟
از بس شلوغه خبنقل قول:
ایرانسل به قدری توی این یک-دو هفته اعصابمو خرد کرد که مودم E3372 رو از پنجره انداختم بیرون :n34:
دوستانی که ADSL دارن، گول 4تا تست سرعت رو نخورن الکی هزینه کنن
چرا پرتش کردی آخه؟ میفرستادی واسه من!نقل قول:
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
من سیم کارت مادرم رو تبدیل کردم 14 گیگ داد البته اس ام اسش یکی دو روز بعد اومدنقل قول:
14 گیگ 14 روزه
رایگان بود کلا؟نقل قول:
از چه طریق درخواست دادی؟ کد یا ایرانسل من؟
اگر گوشی شما از فناوری ۴G پشتیبانی میکند ٫ میتوانید با ارتقای سیمکارت فعلی خود به سیمکارت یو سیم ۸ گیگا بایت اینترنت ۳۰ روزه هدیه بگیرید #۱۲۳*۵۵۵*نقل قول:
اون کد رو بگیر
اینجا گفته 8 گیگ میده
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
مشکل از اینجاست که وضعیت ای دی اس ال و وایرلس افتضاح شده و همه رفتن سمت ایرانسل و همراه اول و رایتل چرا چون خیلی راحت با یه سیمکارت و یه گوشی میتونی اینترنت با سرعت خیلی بالاتر از ای دی اس ال داشته باشی . از اون طرف هنوز تعرفه های ای دی اس ال نیومده پایین و حجم ها افزایش پیدا نکرده برای همینه که وضعیت اینترنت ایرانسل ه روز بدتر و بدتر میشه چون دیگه جواب گوی این همه یوزر نیستن به عنوان مثال روزای اول من سرعتم خیلی خوب بود و قطعی خیلی خیلی کم بود یا اصلا نبود اما الان از هر ۱۰ تا پینگ ۴ تاش تایم اوته و سرعت خیلی نوسان داره.خلاصه در حال حاضر امیدم فقط به اینترنت تانوما هستش.
یه علّت دیگه، حرص و طمعه ...نقل قول:
من ADSL خوبی داشتم (14 مگ)، ولی تایم رایگان نصف می شد (6-7 مگ) ... سرعت Single Thread هم خیلی پایین بود (زیر 1 مگ)
خلاصه تست سرعت ملّت رو دیدم و اومدم ایرانسل (حدود 3 هفته پیش)
هفته اوّل عالی بود ... سرعت «تک کانکشن» تا 60 مگ هم می رسید
از دو هفته پیش، مشکلات متعدّد شروع شد تا امشب که از عصبانیت، مودم و آنتن رو مرخّص کردم
در نهایت به جز هزینه و پشیمونی، سود چندانی نداشت.
دوستان کمی صبور باشید، طبق قرارداد ها با شرکت mtn برای بستر فیبر ایرلان، بستر بیسیم ایرانسل ممکنه خیلی زود و در آینده نزدیک به فیبر نوری منتقل بشه، و افزایش ظرفیت بسیار بالاتری خواهیم داشت.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
دوستان من رایتل رو ترابرد کردم 2 هفته پیش ولی هیچ جایزه ای نداد بهم...!!! باید کدی بزنم؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سیمکارت اعتباری و بسته ترکیبی هدیهنقل قول:
بسته ترکیبی 1000 تایی، هدیه شما مشترکان جدید اعتباری ایرانسل!
با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، میتوانید پس از خرید اولین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدید خود، ۱۰۰۰ مگابایت اینترنت همراه، ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه ایرانسلی و ۱۰۰۰ پیامک ایرانسلی رایگان با اعتبار ۷ روز دریافت کنید.
تا یک ماه پس از فعالسازی سیمکارت،هر زمان که مجموع مبلغ شارژتان به ۱۰,۰۰۰ تومان برسد، از یک هفته اینترنت رایگان بهرهمند میشوید.
اگر مایل به دریافت سیمکارت هدیه هستید، پس از خرید سیمکارت ایرانسل یا ترابرد به این شبکه، میتوانید یک پیامک بدون متن به ۲۱۱۲ بفرستید تا کدپستی شما برایتان ارسال شود. پس از تایید کد پستی، ۵۰۰ تومان از حساب شما کسر و سیمکارت هدیه به همراه بسته ترکیبی رایگان برایتان ارسال خواهد شد. بسته ترکیبی رایگان که شامل ۱۰۰۰ مگابایت اینترنت همراه، ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه ایرانسلی و ۱۰۰۰ پیامک ایرانسلی است، با خرید اولین شارژ به شما تعلق می گیرد.
واقعا جالبه این امور مشترکین شرکت ها
این برنامه ایرانسل من مشکل داره، تو حجم باقی مانده داره میدزده توسط برنامه huawei link حجم باقی مانده رو زده بود 12 گیگ در صورتی که برنامه ایرانسل زده 200 مگ آقا خلاصه شکایت کردم حالا زنگ زده میگه ایراد از ما نیست و شما چون مودم تون رو از ما تهیه نکردید ما قبول نداریم این چیزی رو ک می گید؟؟؟؟؟!!!!! بعد میگم اگه حرف شما درسته و برنامه و مودم من مشکل داره چرا الان دقیق حجم باقی مانده برنامه با ایرانسل یکی هست؟؟؟؟ بعد باز حرف خودشو زد
آخرش گفتم که من میدونستم این شکایت ب جایی نمیرسه ولی ما مصرف کننده حواسمون به این چیزا هست خیال ورتون نداره ک زرنگین آخرش کم آورد گفت برو ریز مصرف شش ماهتو بگیر اگر مغایرت داشت پیگیری کن!! چرتتر از این کشور نیست همه شون دزد
امروز اینترنت ایرانسلم قطع شده بود :n14: رفتم دیدم کل bts هامون رو عوض دارن می کنن ! :n02: فکر کنم ماهم 4.5g شدیم ....
بعد من اثری از آنتن های 3500 ندیدم الان مجتمع شده ؟؟؟؟ :n13:
هم 4g هم ثابت هردواشغال شده دوستان خاهشا تبلیغ نادرست نکنید همه خوب میدونیدکه سرویس دهی اینترنت ایرانسل خیلی بدشده اصلانقل قول:
مثل قبل نیست .سرعت نوسان زیاد قطعی پی درپی و...
در عمل بدون قند شکن اصلا نمیشه استفاده کرد
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام شرمنده بابت تاخیرنقل قول:
اره رایگان
نه داداش ما اصلا کاری نکردیم اس ام اسش اومد خود به خود هم فعال شد
من فکر میکردم این مشکل برای من هست.نقل قول:
یکی دو تا صفحه که باز می کنم دیگه هیچ صفحه ای باز نمیشه و اینترنت قطع
میشه به ظاهر تا قند شکن رو وصل می کنم دوباره همه چی عادی میشه.
ایرانسل داغون شده
دوستان من یه 5 گیگ هفتگی خریدم از 6 صبح تا 12 ظهر. ولی دو روزه مصرف کردم و 100 مگ مونده. الان بخوام دوباره بخرم اون یکی تموم بشه اونی که تازه گرفتم شروع میشه؟
زمانش که از زمان خرید شروع میشهنقل قول:
ولی خود بسته آره
من نمیخام تبلیغ کنم چون طرفدار هیچ سرویس دهنده ای نیستم ولی سرویس دهی اخیر ایرانسل به خاطر افزایش یوزرهاش هست ، توی منطقه ما که من خودم دارم ازش مینالم و اون رو جزو مناطق محروم میدونم هنوز ایرانسل کیفیت قبل رو داره هم ثابت و هم 4g حتی با کیفیت سیگنالی که اصلا فکرش رو هم نمیکرم همچین سرعتی بگیرم علتش هم اینه که منطقه ما کسی اصلا نمیدونه اینترنت چیه برای همین همیشه کیفیتش حفظ میشه اما توی مناطق دیگری از شهر تست کردم کیفیت بسیار افتضاح بوده .نقل قول:
این لنز چرا اصلا نسخه وبش کار نمیکنه و میگه سرعت ارتباط کم است؟! کسی داره این مشکلو؟
سرعت افتضاح اف دی دی با 50 کیلو بایت همون موقع با تی دی با سرعت 1.5 مگابایت
یعنی اف دی دی به گوت رفته مخصوصاً تا 12 ظهر
سرعت بالا سمت راست کنار ip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
توی ویندوز این طوری میشه من خیلی وقته گزارش دادم اما هیچ غلطی نکردن جالبه توی همون ویندوز با تی دی این ارور رو نمیدهنقل قول:
فکر کنم با بروزر موبایل این ارور نمیومد
سلامنقل قول:
کدوم منطقه؟
همین چند مین پیش قیمت مودم TD اینا رو میگرفتم از میدان توحید یارو میگفت تا ۲۸ مگ سرعت میده خندیدم گفتم باشه [emoji23] [emoji23]
سلامنقل قول:
مشهد طبرسی دوم
منظورش مگابیت بوده
من قم با تی دی توی دانلود منیجر 50 مگ خیلی وقتها دارم
سلامنقل قول:
رسیدن به خیر
در خدمت باشیم
سوغاتی ها رو تنها نزنی
مشهد سرعت خوبی داشت فعلا خراب شده
آقا این ایرانسل من بخش حذف اشتراک سرگرمی هاش توی ایرانسل من همه رو کامل میزنه الان ؟ آخه بالای 100 تومن شارژ کردم می ترسم بپره :n27:
آخه آقا این اپلیکیشن همراه من شیاد و دزد فقط یکی از 3 تا سرویس های اشتراکی 300 تومن رو که عضوم میزنه و بقیه رو نمیشه کنسل کرد کدش روهم ندارم چون اصلا اپه فقط :n03::n03:
مصرف روزانه اینترنت ایرانسل را از جایی میشه دید؟
ممنون آقا جوادنقل قول:
آره قبلا بهتر بود
باز خوب شد 2101 تی دی رو همراهم اوردم اون بهتر جواب میده
اهل سوغاتی هم نیستم داداش،.
از ایرانسل مننقل قول:
یک بسته ماهانه ایرانسل بخرم و یک بسته900 تومانی 1 ساعتی شبانه گرفتم کدوم بسته اولویت داره؟ یعنی شب یک ساعت دانلود کنم اول از بسته ماهانه کم نکنه؟
خوندم بسته1 ماه چند کاربره از یک بسته یک ساعته اولویت داره، که دیگه بدرد نمیخوره
اینم نامردی جدید ایرانسل من بخاطر نت یک هفته ای نامحدود هدیه سیم جدید خریدم
اما الان پیامک داد استفاده از بسته هدیه سرعت روی 256 محدود میشه
واقعا نمیشه چی گفت به اینا، توی سایت هم ندیده بودم که اینو بگن، میدونستم اینا از اوناش نیستن یک هفته نت نامحدود بخوان بدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
ایرانسل من دو بخش دارد که میشه اطلاعات ازش گرفت:نقل قول:
مقدار حجم باقیمانده
15 کارکرد آخر.
در هیچ کدام نمیشه مصرف روزانه را بدست آورد و اگه کاربر دقت کند می تواند بطور تقریبی مصرف اینترنتش را بدست آورد.
مودم جدید شرکت ایرانسل با عنوان TF-i60 با قابلیت 4G-4.5G-TD-LTE جهت دسترسی به پرسرعترین و با کیفیت ترین اینترنت کشور قیمت این مودم برای فروش 360 هزارتومان می باشد . خرید و مشخصات فنی بزودی @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lborz
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد تموم شدن بسته یه بسته مجانی با سرعت پایین میده ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
آخ جون
ما رو کشت تا اینو داد
کاشانی ها چه حالی میکنن قم نصف سرعت اینم نداره [emoji55] [emoji52] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]