سلام
من از پارس اینترنت 2 مگ 4 گیگ گرفتم،اما در تنظیم mtu مشکل دارم!
سرعت دانلود به شدت نوسان داره از900 میاد 5 بعد میشه 500 و.....
باید چیکار کرد؟
تشکر!
Printable View
سلام
من از پارس اینترنت 2 مگ 4 گیگ گرفتم،اما در تنظیم mtu مشکل دارم!
سرعت دانلود به شدت نوسان داره از900 میاد 5 بعد میشه 500 و.....
باید چیکار کرد؟
تشکر!
اینکه سرعت شما خوبه دلیل نمیشه که بقیه هم مشکلی ندارن...نقل قول:
این تست منه 256 نامحدود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برای قبل از مصرف 20 گیگه که طبق اون چیزی که سایتشون نوشته الان سرعت دانلود من باید بالای 3 مگابیت بر ثانیه باشه ولی همینطور که میبینید 0.21 هستش!!!
و از اون جالبتر اینه که سرعت آپلودم در حال حاضر از دانلودم بیشتره!!:n04:
الان نزدیک یک ماهه اینجوری شده و پشتیبانی هم پاسخگو نیست.
یه پشتیبانی میگم حتی ویدیو های aparat و varzesh3 رو هم برام لود نمیکنه میگه حتما مرورگرت مشکل داره!!!!!!!!! :n29:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالاخره سیستم بزرگی دارن به اندازه ایران. از این دست مشکلات پیش میاد. پینگ شما که معمولیه فقط مشکل اسپید دارید.
بهتره حضورا برید به یکی از نمایندگی ها و باهاشون صحبت کنید.
دوستان بنده پشتیبان پارس آنلاین نیستم، اگر مشکلی دارید با خودشون در میون بزارید و تا حد ممکن سعی کنید حضورا پشتیبانی رو ببینید ( در مشکلات مهم )
بنده فقط قصدم این بود که این همه بد و بیراه و شک و شبهه در مورد این شرکت رو بر طرف کنم.
تا بازی انلاین انجام ندین متوجه افتضاح بودن نمیشید.من مدت زیادیه که پارس دارم و میتونم بگم از زمانی که مسیر های جدید اومده هیچ بازی بدون دیلی و لگ نتونستم انجام بدم و تنها روی nerve بوده .همین چند روز اخیر وضعیت پینگ نوسان داره و با تایم اوت . برای بازی مثل Elder Scrolls Online این مشکل شدید تر از گیلد وارز و ترا و ایون و wow هست که تایم اوت = مرگ هیروتان و دیلی و دیسکانکت و اعصاب خورد کنی
الان چند روزه که همینه و نه خطم مشکل داره و نه هیچی . صبح هم کاملا اوکی هست اما چند روزه که همین مشکل هست در صورتی که دوستم در داتک هیچ کدام از مشکلات منو نداره .
برای شخصی که این مسئله رو تجربه نکرده بسیار راحت هست که نادیده بگیرتش
حالا حداقل تست نمیذاشتی دیگه....:n08: این الان دقیقاً چیه؟نقل قول:
اگه نامحدود 128 داری که بعد از 10 گیگ باید بشه 0.5 مگابیت نه 0.25.... حدس میزنم 15 گیگ رو رد کرده باشی که سرعتت میشه همین سرعت.... در ضمن سرعت اسمی سرویس شما 0.12 هستش نه 0.25...... پس پارس بهت دو برابر سرعت اسمیت رو داده...
البته یه 128 نامحدود توی بازار قیمتش حدود 5-6 هزار تومن هست پس شما تقریباً پنج برابر سرعت اسمیت پول دادی!!!! :n09:
من تعجب میکنم شما که نامحدود استفاده میکنید چطور از پارس راضی هستی... حالا این دوستان شبترنت کار اگه راضی باشن باز یه چیزی....
همین سرویسی که شما داری 4 ماه پیش 20 گیگ با سرعت عالی 1 مگابیت میداد و سرعت تک کانکشنشم بدک نبود الان شده 10 گیگ.... (5 گیگ دیگه هم با سرعت لاک پشتی داره البته) تازه اون زمان قیمت ها هم 20 درصد کمتر نشده بود.....
آقا اون پست قبلی من چرا حذف شد؟؟؟؟... شوخی بود بابا.... شوخی!!!!
اونهمه شکلک زده بودم دیگه....
آخه من که جفت پا نمیخوام برم تو شیکم اون بنده خدا!!!!!! :n08:
-------
گفته بود چرا میزنی منم شوخکی گفتم الان جفت پا میام تو شیکمت.....
عجب
بخوابونممممم دهنششششش :n02::n02::n02:نقل قول:
این مشکل رو کاربران دیگر پارس هم دارند (در همین تاپیک مطرح شده) در ساعات رایگان هم اتفاق می افته که شما نمی تونی کاری کنی بر میگرده به سرویس دهنده شمانقل قول:
آها پس مشکل سره به لوده کشیدن بحث هست.نقل قول:
اولا که بله 15 گیگ هم تموم شده و خودمم خبر نداشتم که بعد از ده گیگ تازه میشه 0.5 ! فکر می کردم همون 0.25 میشه.
دوما که منظورم این بود که سرعت اسمیم رو داده ! متوجه میشی منظورم چیه ؟ یعنی کاره خودش رو درست انجام داده ! ( با کنایه )
بازار ! شما اینترنت رو کیلویی میخری حتما ؟ اونوقت کجا 6 هزار تومان میده ؟ مخابرات که فکر نمی کنم قابله مقایسه باشه. در ظمن سرعتش هم نهایتا میره رو 16 کیلوبایت، ولی پارس نهایتا تا 25 30 کیلوبایت هم میره.
من کمتر از 4 ماه هست که اومدم پارس آنلاین.
بیخیال بابا چرا حالا ناراحت میشی؟نقل قول:
آخه خنده دار بود دیگه همچی گفته بودی اینم تست سرعت گفتم حتماً 10 مگ سرعت داری... :n08:
سخت نگیر داداش... بعضی وقتا شوخی لازمه :n02:
راستش من به نظرم اومد که شما از پارس راضی هستی؟ منظورت این نبود؟ :n13:نقل قول:
من از روز اولی که پارس آنلاین نامحدود گذاشت از سرویسای نامحدود پارس استفاده کردم!!!!! ولی الان دیگه نامحدود پارس آنلاین برای من مرده!!! به نظر من هم اگه شما به جای این سرویسی که الان داری بری حداقل 256 10 گیگ رو بگیری 100 برابر بهتره!!!!!
مخابرات 512 رو میده 20 تومن و فن آوا میده 24 تومن... جفت اینا سرعتشون فیکس رو همون 60 کیلوی اسمی هست و نوسان هم نداره و کاملاً نامحدود.... پس میشه یه 128 رو 5-6 تومن در نظر گرفت...نقل قول:
منم گفتم دیگه پارس 27 تومن میگیره ولی همونی هست که خودت میدونی :n02:
دوستان اگه نامحدود بخوام که میرم همون مخابرات میگیرم به صرفه هستش. ولی بخوام محدود بگیرم پارس بهتره یا شاتل ؟؟؟ در ضمن تو منطقه مخابراتی سید الشهدا پیش شماره 5575 کسی هستش؟؟؟؟ سرعت چه شرکتی بهتره؟؟؟؟
اگر از مخابرات بخواهیم بگیرم صاحب تلفن باید بره؟؟؟؟
شرکت های خصوصی چی؟؟؟ همون قبض تلفن و کپی شناسنامه صاحب خط رو میخوان؟؟؟؟
پارس بهتره... حجم بیشتر سرعت بالاتر. شبانه هم مصرف منصفانه نداره....نقل قول:
آره.. همینا بسه...نقل قول:
ناراحت نیستم اما دوست ندارم تو یه بحث مهم اینجوری باشم : :n02:نقل قول:
عزیز من هی نمی خوام چیزی بگم... آخه عزیزه من هر کسی یه کاربردی داره. بحثم سره اسپید نبود بحثم سره اینه که این شرکت داره کاره خودشو خوب انجام میده. حالا چه 1 کیلوبیت چه 1 ترابایت
در ظمن بنده بیشتر آپلود دارم که با روش خاص خودش انجام میدم. دانلود هام خیلی کمه در حده همون 10 گیگه اول ماه. بعضیا 10 گیگ ماله 1 شبشونه.
تست 20 مگابایتی هم قبلا تو بخشه تست اسپید قرار دادم
آره دیگه، یکم قطعی داره تو این یکی دو هفته ولی در کل به من که حال داده.نقل قول:
همون طور که بالا گفتم هر کسی یه کاربردی داره. بنده دانلود زیاد ندارم. بیشتر آپلود هست و وبگردی. تو روز حجمم به سرعت مصرف میشه. 10 گیگ خیلی زود تموم میشه، با اینکه دانلود ندارم. همون نامحدود برای من بهتره با خیال راحت استفاده می کنم.
بهتره بحثه قیمت رو وسط نیاریم. هر کسی یه قیمتی میده شما دوست داری استفاده کن نمی خوای هم استفاده نکن مثله طراحی وب میمونه یکی یه قالب معمولی طراحی می کنه 50 تومن یکی 250 تومن !نقل قول:
البته فاکتور های دیگه رو هم در نظر بگیر! قطعی زیاد و پشتیبانی ضعیف ( همون داغونه خودمون ) از مزایای اینترنت 6 هزار تومنی هست.پارس آنلاین حداقل یکی هست یه جوابی بده به ما !پبنگ هم ماشالله اسپیده جت !
خنده دار بود دیگه قبول کن :n02: نمیدونم چرا ناراحت میشی، ولی تست سرعتت به نظر من خیلی بامزه بود...:n09:نقل قول:
----------------
اگه کارت آپلود باشه که دیگه 100 درصد باید بری حجمی بگیری چون سرعت آپلود سرویسای حجمی حداقل 4-5 برابر سرویسای نامحدود هستش و آپلود هم که برا همشون مجانیه(چه حجمی چه به اصطلاح نامحدود)
در ضمن سرویس 256 سرعتش رو 8 مگه با همون قیمت نامحدود!!! اینم فکر کنم شاهکار آقای مهندس باشه.... :n08:
پ.ن: فکر کنم آقای مهندس رو نشناسی....:n02:
بحثی نیست. هر کسی نظر خودش رو داره شما نظر خودت رو گفتی منم نظر خودم رو!!!نقل قول:
من کاری به صحبت های فی مابین دیگر افراد اینجا ندارم، اما میخوام بگم اگر کسانی از سرویسه پارس به هر دلیل ناراضی اند میتونن بیان آزادانه نظرشون رو بیان کنن. اگر دلیلشون هم از نظر ما منطقی نیست از نظر خود گوینده منطقیه و از اونجا که همه اینجا با هم برابر اند و نه کسی میتونه ادعا کنه که خیلی حالیشه و نه میتونه بگه خونش رنگین تره ، نمیشه بگه کسی دیگه حرف نزنه و بدی نگه چون من میگم خوبه! ماکزیمم خیلی محترمانه میشه بگه که حرف شمارو قبول ندارم به فلان دلیل و در نقضه دلیل های شما.
اصولا اینجا " من " ای وجود نداره و همه مثل هم اند.
هر کی ناراضی هست راحت حرفشو بزنه ما هم که تازه داریم از شاتل به پارس مهاجرت میکنیم روشن تر میشیم ماجرا رو ...
بنده روش دیگه ای دارم هر چه قدر هم سرعتشون بالا باشه کلی طول می کشه تا 15 20 گیگ آپلود بشه !!!نقل قول:
متوجه منظورت نمیشم ؟
اینم یکی دیگه از مشکلات همیشگی پارس آنلاینه: :n02:
سرور این سایت داخلی هست دیگه؟؟؟
بله دانلودها در ایران هستنقل قول:
شما می تونی از افزون flag fox هم برای فایر فکس استفاده کنی اطلاعات دقیقی درباره کشور میزبانی کننده سایت و سرور ساعت در لحظه به شما میده
اینم یه تست دیگه: :n02:
دوستان یک سوال دارم پارس انلاین مصرف منصفانه رو برداشت واسه حجمی اخه 1.5 سال پیش اجرا کرد که اگر مثلا در یک هفته زیاد دانلود کنی سرعت کم میشه منم واسه همین رفتم الان برداشته؟
شاتل رو میدونم همچین طرحی داشت اما پارس رو جدیدا شنیدم مدیریت ترافیک گذاشته اونم فکر نکنم مثل شاتل محدود کنه !نقل قول:
تازه رفته تو کار محدود سازی پارس اولشه تازه :n02:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اینجا کسی مریض نیست الکی بد بیراه و شک و شبهه در مورد شرکتی بگه ، اگه بد و بیراهی در مورد شرکتی هست یا شک و شبه ای وجود داره قطعا مشکل داره اون شرکت که این حجم ناراضی هست
در ضمن این که شما راضی هستی به سرویسی که حتی گرون تر از مخابرات یا شرکت های دیگه دارید پرداخت میکنید دلیل نمیشه بقیه هم راضی باشن !
پس اگه شما راضی هستی منم راضی هستم خب خوش بحالمون
بقیه دوستان هم که ناراضی هستن حتما مشکل داره اینترنتشون وگرنه صداشون در نمیومد
شما هم که میگی پشتیبان پارس آنلاین نیستی , اوکی ؟ خب پس اگه شک و شبه ای هم باشه یا بد و بیراهی گفته میشه مسئول بر طرف کردنش خود شرکت و پشتیبان هاشونن نه شما
اینم که گفتید مخابرات یا شرکتی که به قول دوستمون 128 رو ارزون میدن ( فکر میکنم 8 یا 9 تومن باشه ماهانه ) قطعی دارن دقیقا مثل همین اعتراضات همین جا در مورد پارس آنلاینه که برای خیلی ها خوبه برای خیلی هم مشکل هست, من 256 مخابرات هم دارم نامحدود ماهی 12 تومن , اصلا چنین چیزی که شما میفرمایید نیست و تو این 1 سالی که ازشون دارم میتونم بگم فقط 2 دفعه قطعی بیشتر از نیم ساعت داشته و تقریبا 95 درصد اوقات سرعت زیر 30 تا 32 نمیاد
من خودم از پارس بیشتر از 6 ماهه اینترنت دارم و شبی هم 15 گیگ همیشه دانلود دارم ( 2 مگ محدود ) همیشه هم راضی بودم ولی خیلی ها رو هم میشناسم تو همین تهران که حتی سرعت اسمی 2 مگ پارس آنلاین که خریدن هم نتونستن استفاده کنن ، پس دلیل نمیشه چون من راضیم و به من خوب سرویس میده بگیم این شرکت کارش درسته و خیلی هم عالی و همه چی گل و بلبل !!
اینم سرعت دانلود الان من که وسط ساعات رایگان هست :
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15 گيگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مگه سرعت شبانت رو چنده
بالا آپلود کردم سرعت دانلود الانم رونقل قول:
اخه چه جوري ميشه نكنه از اين اكانتايي استفاده ميكني كه تبديل به سرور ايران ميكنهنقل قول:
چرا نمیشه !!نقل قول:
من 6 ماهه دارم همینجوری استفاده میکنم و شده !
ولی خب برای خیلی ها ( تقریبا 80 درصد کاربرا ) حتی نصف این سرعت شبانه هم وجود نداره ! که این خودش یه مشکل بزرگ برای این شرکته
نه عزیز
من خودم از اون اکانت های سرور ایران میفروشم ولی نیازی بهش ندارم چون سرعتم به صورت عادی اوکی هست
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون 80 درصد تونستن با اين اكانتا سرعتشون بيارن روي 900نقل قول:
دوست عزیز khoodet یک پیشنهاد مهم
زیاد راجع به اون اکانت و ... اینجا صحبت نشه ... دیوار موش داره موشم گوش داره ... :n06:
میشنون، مطلب همه جا پر میشه، میرسه به گوش موشهای شرکت ها، میزنن به فنا میره ...
I :n12: ParsOnline
سرویست چیه ؟ 128 داری ؟نقل قول:
POL-256-10Gنقل قول:
مصرف شبانه دیشب :n02:
به توصیه دوستان که گفتند 2 مگ بگیر برای دانلود شبانه :9::37:
lمشکل از خط نیست نامحدود تا 500 دانلود میداد :n03:
این هم عکس از مودم
اسپید تست هم اصلا بالا نیامد تا واستون بزارم ....
دوستان اگر راه حلی چیزی به ذهنشون میرسه ندا بدن
یکی از مشکلات بزرگ پارس همین پینگشه که اصن ثبات نداره هی میره بالا 10 بار مودمو ریستارت میکنم تا دوباره بیاد رو معمولش بعد 2،3 ساعت دوباره همین بساطهنقل قول:
------
داستان پینگو بازی های آنلاینو اِستریم دیدنو خیلیا نادیده میگیرن چون 70-80 درصد پارس کاربراش محدود هستن و فقط برای دانلود استفاده میکنن البته فکر کنم اینجوری باشه چون بجز منو 2،3 نفر دیگه تو این تاپیک از پینگ چیزی نگفتن
اینم بره دیشبه:
مشکل بنده هم نیست چون 5،6 نفر که پارس دارن پرسیدم اونا هم مث من مشکل دارن و بیشتر برای گیم استفاده میکنن
بعد اونوقت دوستان میان به من اعتراض می کنن که چرا از مخابرات خوب میگی از شرکتهای خصوصی بد... این که وضعیت پینگ پارس هست من پینگ مخابرات هم دیشب تو صفحه مخابرات استان تهران گذاشتم شما مقایسه کنید...نقل قول:
بحث دانلود هم که واقعاً به کنار چون قابل مقایسه نیستن...
سلام دوستان
برای شبانه ، از ساعت چند تا چند تنظیم کنیم ؟ شماها که همه تا ساعت 9 تنظیم کردین ، ها ؟
نه بابا تا 9 چیه ترافیکت به فنا میره :n02: 2تا7 صبحنقل قول:
کسی سرویس گیم پارس رو تست کرده؟