صبانت 10 گیگ با سرعت 1 مگ و 2 تا 7 رایگان میده 33 تومان
آسیاتک باید 4 گیگ 2 تا 8 رایگان بخری سرعت 1 مگ بعد 6 گیگ حجم بخری درمیاد 42 تومان خیلی گرون میده
Printable View
صبانت 10 گیگ با سرعت 1 مگ و 2 تا 7 رایگان میده 33 تومان
آسیاتک باید 4 گیگ 2 تا 8 رایگان بخری سرعت 1 مگ بعد 6 گیگ حجم بخری درمیاد 42 تومان خیلی گرون میده
..حذف شود..
البته صبانت در سرویسهای عادی قانون مصرف منصفانه را اعمال میکند و سرعت را شدیدا محدود میکند اما در سرویسهای جشنواره که از 4 تا 10 صبح رایگان است سرعت را به 128 کیلوبایت محدود میکند.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی این صبحانت با صبانت شبانش دیال آپیه:n04: اینطور باشه قرون ارزش نداره که شبانه نداشت بهتر بود ۱۰۰ رحمت به این سرویس صبحانه آسیاتک کاش بازم از این جور طرحها بده چون من ابدا یکی از این سرویسای جدیدش رو بخرم در اصل داری به هیچ پول میدی ۲ گیگ چیه که ۳۰-۴۰ تومن واسش بدی؟؟؟:n05:نقل قول:
احتمالاً از ماهه بعد اینو شارژ کنم ..
(اینترنت پرسرعت کولاک 60 گیگ در 3 ماه2 تا 8 صبح نامحدود)
میشه همون ماهی 20 گیگی که الان دارم ! تازه ماهی 60 تومن میدم ولی این 3 ماه 60 تومن ..
از دوستان کسی این سرویسو تست کرده آیا؟
قیمت یک ماهش 60 هزار تومانه :n33:نقل قول:
نقل قول:
اینم میشه ! ولی ماهی 61500 هست یه درصد فکر کنید کلا این قیمت :n09:
گیگش ۳ تومن در میاد به صرفه نیست هیچ جوره ۲۰ تومن هر ماه این سرویسو تو خوابم نمیبینی :n08:نقل قول:
مبلغ خامنقل قول:
2007780 ریال
مبلغ فاکتور
مبلغ فاکتور با مالیات دویست هزار تومان ـه عزیز دل برادر:n19:نقل قول:
اسیاتک به شهر اندیشه رسید
چارهای نیست دیگه ..نقل قول:
الکی دلمونو خوش کرده بودیما :n27:نقل قول:
-----------------------------
از دوستان بابت اطلاع رسانی ممنونم .. :n12:
با این اوضاع احتمال زیاد نامحدود بگیرم ..
این "امکان تبادل حداقل فلان گیگ در ماه" داستانش چیه؟
سرعت شبانه سرویسهای عادی صبانت بعد از محدود شدن نزدیک به دیال آپ است، سرعت تایم رایگان سرویسهای جشنواره میکس و صبحانت بعد از محدود شدن 1024 کیلوبیت یا 128 کیلوبایت میشود که 18 برابر بیشتر از دیال آپ است.نقل قول:
آسیاتک هم ربات تلگرام راه اندازی کرد.
asiatech_robot
:n03: از اونجا نرفته بودم که ببینم چقدر میشه اخرشنقل قول:
حالا یه چیزی جای 60 گیگ سه ماه زده 20 گیگ سه ماه:n29:
اینجوری مجبوریم نامحدود بگیریم اونم که خسته س اصلا :n15:
قسمت ورود واسه شما کار می کنه؟نقل قول:
واسه من می نویسه
خطایی در انجام درخواست شما روی داد. لطفا بعدا دوباره تلاش کنید.
برای من هم همین خطا را میدهد، فکر میکنم به زودی رفع کنند.نقل قول:
شبی میشه حدودا ۲.۵ گیگ گرفت که کمه متاسفانه ارزش نداره ولی بازم با این شرایط خیلی گزینه خوبیهنقل قول:
تا وقتی همه راضی باشن و شکایت نکنن اوضاع همینه تازه بدترم میشه تجربه تو ایران نشون داده هر چی قیمتها گرونتر باشه مشتری بیشتره فقط یکم تبانی لازمه نه تو اینترنت تو هر صنفی از نقاشی گرفته تا اینترنت و غیره مثلا گوشی آیفون که ممکنه قیمت واقعیش نهایت 3 میلیون باشه 4.5 تا 5 میلیون تو پاچه ملت میکنن تازه برای بیشتر تشنه کردن بازار الکی میگن موجودیمون تموم شد تا باز چند روز بعدش گرونتر بفروشن اینجوری همه یاد میگیرن و میگن چراما گرون نفروشیم واقعا من که خیلی ناراحتم
گند زد اسیاتک شبانه رو که واسه سروسیهای 10 گیگ برداشت بخوای همون سرویس قبلی رو با حجم اضافه جور کنی گرونترم پات تموم میشه . من احتمالا فسخ کنم برم جای دیگه فعلا دارم تحقیق میکنم . الان سرویسهای اسیاتک گرونتر از شرکتهای دیگس که به صرفه نیست
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
الان کدوم شرکتها هستن که شبانه دارن و قیمتهاشون به صرفه تره ؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
کاش حداقل این شرکتای غول یه کاری کنن یه اینترنت درست و درمون بدن راحت شیم که اونم اگه نقشه نکشن مثل ماشینای وارداتی که دو برابر قیمت میدن و مجبورت میکنن آشغال بی کیفیت بخری بازم خدا رو شکر که الحمدالله وگرنه والا به خدا :n29:نقل قول:
سلام دوستان من نامحدود آسیاتک دارم. با وجود این که دانلود نمیکنم ولی سرعت غیرقابل تحمل شده. سرعت 128 دو گیگ چه طوره؟ چون خیلی شرکتها محدودیت سرعت برای حجم محدود ندارند گفتم شاید برای آسیاتک این ویژگی صدق کند
الان متوجه شدم لینک بالا رو با IP ایران باز نمی کنه !!! یه بار از داخل فیلتر میکنن یه بار هم از خارج تحریم میشیم چه قدر کاربران اینترنت ایران بدبخت اند:n35:
از اون صفحه اسکرین شات گرفتم و لینکشم ایناها این پایین :
Google Fiber starts with a connection that's up to 1,000 megabits per second. Super fast downloads. TV like no other. And endless possibilities.
اونجا با اینترنت 1GBPS حال میکنن هر ساعت میتونه 450 گیگ دانلود کنه نامحدود ما اینجا تو سرویس یه ماهه 10 گیگ بدون دانلود شبانه باید شصت تومن بدیم
با این وضع که شرکت ها راه انداختن اتفاقا اصلا بد نیستنقل قول:
من خودم یه زمانی ماهی 42 تومن بابت این اسیا تک میدادم سرعتم شبانم رو 90 کیلو بود !
حتما بخونید تا ببینید با چه دزدهایی طرفید:
من که شکایتمو با تمام وجود دارم می برم جلو عمرا بذارم توپ رو بندازن تو زمینم
همه همین مشکلات رو دارن کیفیت بسیار بد در اینترنت اسیاتک.نقل قول:
دمش گرم عین واقعیتو گفته کیفیتش قابل مقایسه نیست با بقیه افتضاحه همونطور میگه بعضی کاربرا انگار از پشت کوه اومدن نمیدونن کیفیت اینترنت یعنی یه سایتی مثل مایکروسافت رو میزنی سریع برات لودش کنه نه اینکه یه بار ارور بده و تشخیص بده سرور داخله یا نه نیم دقیقه هم منتظر میمونی بازم به زور باز میکنه
نکته خیلی مهم دیگه اینه که اکثر کاربرای آسیاتک خطشون نویز داره ولی سرویس دهنده های دیگه اینطور نیستن مثلا من مخابرات بودم خطم تا 16 مگ رو هم میکشید ولی اومدم آسیاتک همش قطعی و نویز و خطم به زور 4 مگ رو جواب میده.
نقل قول:نقل قول:
کاربران عزیز آسیاتکی
به اطلاع می رساند شرکت آسیاتک در حال حاضر ربات فعالی در تلگرام ندارد و فعالیت این گونه ربات ها به هیچ وجه مورد پوشش و تایید آسیاتک نمی باشد.
در صورتی که آسیاتک قصد راه اندازی ربات و یا برنامه نرم افزاری داشته باشد از طریق وبسایت، کانال رسمی آسیاتک در تلگرام و سایر رسانه های معتبر شرکت اطلاع رسانی خواهد شد.
پیشنهاد میکنم اگر اطلاعات حساب کاربری برای ربات ارسال کردین حتما از طریق پنل تغییر بدیننقل قول:
10مگ شهاب (حیف واژه شهاب که لاک پشت هم ازین سریعتره!)
ببینیم فردا چه جوابی دارند بدند...
SNR بالای 6 باشه مناسبه چندین سال بود پارس با 6 خطمو بسته بود هیچی هم نمیشه گول چرندیاتو نخورید و جاش گوگل کنید: minimum adsl snrنقل قول:
والا این همه دوستان می رن تو شبکه های اجتماعی فحش می دن اونم از بیکاری اتفاقا به نظرم باید چند برابر گرونتر کنن چون اینترنت دست هر کسی راحت در دسترس فرار گرفته و هر کسی فرهنگ خودش و خانواده شو تو فضای مجازی داره اورده ابروی هرچی ایرانی توی فضای مجازی از بین رفته بازم تقی به توقی می خوره طرف از سر بیکاری می اد تو اینترنت فحش و قخش کشی باید سپاسگذار هم باشیم حداقل با گرون شدن و محدویت بیشتر این فرهنگ بدم کمتر شاهدش خواهیم بود حداقل اینه توی همون خونواده بی تربیت تو سر کله هم بپرن خوبه من واقعا خیلی خوشحالم و به جای شکایت کوبیدن سر خودتون کمی نگاه کنید به واقعیات بازم می گم باید ازشون تشکر کنیم و بس:n31:
دوستان حتما این پست رو بخونید:
آسیاتر، حامی اینترانت ملی، دشمن اینترنت جهانی!
شما فکر می کنید حدف حکومت از تبلیغ و رواج علنی تلگرام چی بوده؟نقل قول:
چرا شرکت مخابرات به بخش خصوصی واگذار شد؟
چرا با وجود این همه مشترک و درآمد بالا از این راه پهنای باند در عمل افزایش خاصی نداشت؟
شما باید از نوادگان فتحعلی شاه باشید :n24:نقل قول:
چرا دوست عزیز؟؟نقل قول:
مشکلش چیه؟
چرندیات؟؟ دوست عزیز snr میدونی چیه؟؟ وقتی 6 باشه اصلا نمیشه از خط استفاده کرد مال من 9-10 هست و قطعی هم دارم چرا فقط آسیاتک اینطوریه چرا وقتی مخابرات بودم snr بالای 20 بود؟؟؟؟ استانداردش 15 هست.نقل قول:
گفته شما از این بابت درسته که خط با snr پایین دارای کیفیت ثابت باشه و تو یه روز مثلا ماکس ریت خط 3000 هزارتا نوسان نداشته باشه.
منم ی زمانی SNRم 6 بود ولی نت وصل بود بدون هیچ مشکلینقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
محض اطمینان [emoji52]نقل قول:
شما به جای گمراه کردن افراد با اطلاعات تاریخ گذشته بهتر است اطلاعات خودتان را کمی بروز کنید، آدرس روباتی که من در فروم نوشتم در خود سایت 1544 بصورت پاپ آپ تبلیغ میشود.نقل قول: