خونمون تو منطقه زرد هست ولی چون طبقه بالا هستیم با مودم USB بدون سامانه تقویت کننده بین 85 تا 100 درصد آنتن داشتم ولی از پریشب که شبکه قطع شد و پس از وصل شدن مجدد در بهترین حالت 45 تا 50 درصد آنتن دارم
Printable View
خونمون تو منطقه زرد هست ولی چون طبقه بالا هستیم با مودم USB بدون سامانه تقویت کننده بین 85 تا 100 درصد آنتن داشتم ولی از پریشب که شبکه قطع شد و پس از وصل شدن مجدد در بهترین حالت 45 تا 50 درصد آنتن دارم
نقل قول:
سیگنال رو ولش کن.... سرعت و پینگ چه جوریه؟ من که شدم اردنگ آرواره.:9:
لعنت خدا بر این ایرانسل...
خیلی دزدن...
سلام دوستان. شما با افت سرعت مواجه نشدید ؟ من تو منطقه تهرانسر به شدت افت سرعت دارم.
- سرویس یک مگابیت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- سرور داخل ایران :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
حالا نمیدونم از کی با این اُفت مواجه شدی ولی من بدبخت تقریباً 10 روزه پدرم دراومده.
هر چی هم زنگ میزنم میگن مشکلی نیست.
سلام من با یک مشکل روبرو شدم و نمیتونم با پسورد ADMIN وارد تنظیمات مودم بشوم و WIFI را روشن کنم با ید چکار کنم .
مودم را ریست هم کردم به پشتیبانی زنگ زدم گفتن فردا باشما تماس میگیرن.گفتن USER -USER بزن که اون هم جواب نداد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
برای من خیلی باحاله. از ساعت 2 - 3 صبح تا 9 عالیه بعد یه دیسکانکت میشه و دباره همون آش و همون کاسهی بدبختی.
برای من هم تو روز بهتر هست ولی شب از 8 الی 9 به بعد سرعت به شدت افت می کنه تا ساعت 3-4 صبح.... بهشون زنگ زدم و تو E-care هم مشکل رو ثبت کردم. فعلا که نتیجه یی نداده.
سرعت برای من خوب هست 512 من روی 65 ثابت هست .
اول اينكه يوزر پسورد مودم ادمين هست. در صورتي كه عوض كرده باشين خوب عوض ميشه . در صورت ريست شدن مودم قاعدتاٌ مودم به حالت ديفالت برميگرده و يوزر وپسوردش ميشه ادمين (Admin).نقل قول:
شما يا درست وارد نميكنين يا يه جاي كارتون ايراد داره. آي پي مودم درسته؟:192.168.1.1