سلام دوسـتان من این فریمور رو به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنــم !نقل قول:
روی گوشیتون فلش نزنیــد سرعت بهتر شده برای اینه که خالیـه و تازه فلش شـده .
شما بدترین فریمور رو فلش بزنید اولش سرعتش عالیــه .
موفق باشید!:40:
Printable View
سلام دوسـتان من این فریمور رو به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنــم !نقل قول:
روی گوشیتون فلش نزنیــد سرعت بهتر شده برای اینه که خالیـه و تازه فلش شـده .
شما بدترین فریمور رو فلش بزنید اولش سرعتش عالیــه .
موفق باشید!:40:
خوب شد نزدم دیشب میخاستم واسه اولین بار فلشش کنم ک 2 ساعت باهاش ور رفتم و نشدنقل قول:
دمت گرم چشم نمیزنیم پس خودت 1 فریمور باحال و جالبو قشنگو سرعنت بالا با امکانات توپ کلا perfect پیشنهاد کن دیگه:40::40:
راستی اون بخشیو ک گفتی رو من پیدا نکردم :41::41:فریمور اورجینال 5800 میخــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــام :19::19::19::19:لطف کن آدرسی لینکی چیزی ب ما بده مرسییییییییییییییییییییی:1 1:
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
هم درایورشو نصب کردم هم به سیستم وصل بود اولش اومد بالا اما بعده اینکه این ارور رو داد دیگه نشدنقل قول:
سلام عزیــز جــان فریمور میخوای بفـرما بهترین فریمور برای کیـا جـان هستش که منم واسه خودم شخصی سازی کردم .نقل قول:
از نظر سرعــت و کارایی غمــت نباشــه ! الان تقریبـا 80 تا برنامه + بازی نصب کردم روی گوشیم یه نمه سرعت پایین نیومـده .
دیشبی گذاشتــم آپلـود 100 MB هستش سه تا فایل داره . PPM . MCU . APK که ورژن جدید هستش :
موقعی که این ورژن رو فلش زدی گوشیـت به ورژن بالاتر ارتقـا پیدا میکنه 52.0.101 دیگه با ورژن های قدیم نمیتونی فلش کنی .
موفق باشید!:40:کد:http://www.usaupload.net/d/rzbf6jl2ob4
رو حالت Local mode بزارید بعد فلش بزنید ( خاموش )نقل قول:
گوشی من تازگی ها پیامهایی رو که سند میکنم رو در خودش ذخیره نمیکنه...داخل تنظیماتش رفتم و حس کردم تنظیماتش بهم خورده اما اینطور نبوده حالا چی کار کنم؟
بهتر بود این فریمورو پیشنهاد نمیکردی :23:نقل قول:
من که شخصا اینو پیشنهاد نمیکنم چون وقتی بخوای بیای به ورزن اصلیت دیگه نمیتونی فلش کنی و گوشی باید دانگری بشه ! :21:
دانگری شدنم همانا 50 % امید به روشن شدن گوشی هم همانا :31:
کلان این فریمور ماله ایران هم نیست :20:
این کارم کردم بازم ج ندادنقل قول:
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
من که دیگه گیج شدم آخر کدوم فریمور خوبه؟؟؟؟نترکونه گوشیمو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18::1 8:نقل قول:
کلا هرچی توضیح و آموزش واسه جف هست کمی گنگ و پیچیدس شاید میخان فوت کوزه گریشو نگن نمیدونم والا:2:
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
ینی دانلودش نکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داره دانلود میشه الان 30% رفتهنقل قول:
مگه واسه 5800 ورژن جدید اومده؟؟؟؟؟؟؟؟/
همون فریمور اورجینال 5800 رو میشه به ما بدی؟؟؟؟لینکی بذاری؟// ازون سایته ک نتونستم دانلود کنم
گوشیم 356 rm هست دیگه پرو داکتمم 0574324 هست رنگشم قرمز
یک ماستر ریست بده درست میشه :40:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا (کرک شده)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=291752