منطقه لویزان مربوط به مرکز مخابراتی "لطیفی" است و علاوه بر خود مخابرات از پارس آنلاین،سپنتا وشاتل می تونید سرویس بگیرید.نقل قول:
Printable View
منطقه لویزان مربوط به مرکز مخابراتی "لطیفی" است و علاوه بر خود مخابرات از پارس آنلاین،سپنتا وشاتل می تونید سرویس بگیرید.نقل قول:
من از ساعت 12 به بعد مدام DC دارم یعنی مودم خوب به خود خارج میشه ، کسی میدونه چرا ؟
نقل قول:
با سلام
احتمالا مشكل از آي اس پي هست
حتما باهاشون در ميون بذاريد
موفق باشيد.
باهاشون صحبت کردم میگن از خط منه !!! میگم خطم هیچ ایراد نداره ، باز میگه مشکل از خود منه ، ممکنه از مودمم باشه ؟ ، وقتی اونطوری خارج میشه ، خیلی اعصابم داغون میشه !!!نقل قول:
دوستان کدام شرکت برای وایرلس خوبه و نسبتا پینگ خوبی میده ؟ از کجا میتونم بفهمم تو محدوده ما چه شرکت هایی سرویس میدن ؟
ممنون از شما میشه بفرمائید چه سرویسی دارید و چقدر دانلود داره؟نقل قول:
کلاهبرداری و دزدی به سبک صبا نتدرخواست اکید من این است که این متن را به هر نوعی که می توانید در اینترنت پخش کنید!
در حدود سه سال و اندی است که از شرکت صبانت خدمات ADSL می گیرم. اینترنتی که این شرکت ارائه می دهد محدودیت حجمی دارد و قیمت بر اساس سرعت و ایضا همین محدودیت نیز تعیین می شود. گذشته از اختلالات بسیار زیاد و پشتیبانی بسیار بسیار ضعیفی که داشتند همیشه نزدیکی های اتمام شارژ ماهانه و سه ماه و زمانی که در صفحه ریز کارکرد خود این شرکت حدود 400 الی 700 مگابایتی از پهنای باند شما باقی است چند دقیقه بعد به یکباره ارتباط شما قطع می شد. اغلب مشتریان بدون توجه به ریز کارکردی که دارند و بدون توجه به اینکه اصولا چقدر اینترنت اسفتاده کرده اند پس از قطع ارتباط اقدام به شارژ دوباره می کنند و زمانی که فردی مثل من نیز متوجه پریدن 400 الی 700 مگابایت از پهنای باند خریداری شده از این شرکت در انتهای ماه یا فصل می شوند نیز در تماس با پشتیبانی این شرکت با جواب هایی از این دست رو در رو می شدند و می شوند: اطلاعات درج شده در قسمت ریز کارکرد ما صحیح نیست و شما استفاده کرده اید! شما تمام اینترنت خریداری شده را استفاده کرده اید و حواستان به این امر نبوده است و ...!
دیرو دوباره و در شرایطی که من هنوز 700 مگابایت از اینترنت خریداری شده را در ریز کارکردی که خود این شرکت ارائه می کرد داشتم به یکباره اینترنت قطع شد و زمانی نیمه شب با پشتیبانی این شرکت تماس گرفته و وضعیت را جویا شدم گفتند که شارژ شما به اتمام رسیده است و باز پاسخ های همیشگی را تحویل من دادند. امروز صبح با اصرار و پس از بدترین لحنی که با این شرکت صحبت کردم مسئولین این شرکت به روشنی و به وضوح اقرار کردند که این مشکل در این شرکت هست و همیشه در انتهای ماه یا فصل و در زمانی که شارژ مشتریان رو به اتمام است شرکت چند صد مگابایت از پهنای باندی که به مشتریان فروخته است را به یکباره صفر کرده و به نفع خود ضبط می کند و البته دلیل این امر را نیز مشکل فنی اعلام کرده و به خیالب خود قول دادند که این مسئله به زودی حل خواهد شد.
پاسخ دادم اگر مشکلی فنی است پس چرا همیشه به ضرر مشتری و به نفع خود شرکت عمل می کند و چرا در طول تاریخ سابقه نداشته است که مثلا ماهانه و یا سر هر فصل چند صد مگابایت پهنای باند رایگان به حساب کاربران افزوده شود و پاسخی نداشتند که بدهند و تاکید کردند که از ابتدایی که من از این شرکت اینترنت خریده ام هر چه از حساب من کم شده است دوباره برای من منظور کرده و به حساب من بازگردانند!
نتیجه این می شود که اولا بر اساس تجربیاتی که من داشته ام و بر اساس آنچه که امروز مسئول این شرکت پشت تلفن اینگونه واضح و روشن اقرار کرد: صبانت همیشه و در زمانی که شارژ مشتریانش رو به اتمام است از حساب هر مشتری چند صد مگابایت پنهای باند دزدی می کند و این امر از قرار معلوم در این شرکت نهادینه شده است! به خود این شرکت هم گفتم با این دزدی های ریز و درشت و با این قبیل کلاهبرداری ها نه شما و نه هیچ کس دیگری تا به امروز به جایی نرسیده است و در آینده هم نخواهد رسید و مکافات عمل پاسخ این قبیل بی وجدانی ها را بسیار دلنشین تر از آنچه که بهشت و جهنم می نامید در همین دنیا داده است و می دهد.
این رفتار شرکت صبا نت نه تنها دزدی آشکار از مشتریان می باشد بلکه به نوعی توهین به شعور مشتریانی است که فلسفه وجودی خود این افراد و شرکت ها همین مشتریانی است که این چنین بی ارزش شمرده می شوند. در صورتی که شما مشتریان برای شعور خود ارزش قائل بوده و از شرکت هایی که این چنین به آشکارا دزدی و تضییع حقوق می کنند خرید نکنید کسانی که با این دزدی ها امرار معاش می کنند در آینده یا جایگاه خود و جایگاه مشتری را شناخته و ادب شده و یا زمین گیر خواهند شد. درخواست اکید من این است که این متن را به هر نوعی که می توانید در اینترنت پخش کنید!
این سایت هم فی شده:41:
با سلامنقل قول:
از مودم كه نميشه
مگه اينكه توش يه آلارمي تنظيم باشه كه از ساعت 12 به بعد كلا ديسكانكت شه
كه بعيد ميدونم اينطوري باشه
--
ويندوزتون رو هم يه اسكن كنيد و دوباره ويندوز عوض كنيد
شايد از ويندوز اصلا باشه
اما بعيد ميدونم از ويندوز هم باشه
مشكل يا از خطه يا از آي اس پي
موفق باشيد.
سلام. خسته نباشید. من بالاخره اینترنت پرسرعت گرفتم. "وایرلس 256 نا محدود". فقط مشکلی که دارم همون سرعت دانلودش هست که 32 هست (نسبت به سرعت دانلود قبلی که داشتم که 60 بود خوب خیلی کمه:41:)
می خواستم بپرسم می شه کاری کرد که این سرعت 32 رو بالاتر برد؟؟ حالا نه اون 60، ولی از 32 بیشتر باشه؟؟
ممنون می شم مثل همیشه راهنماییم کنید.