-
جناب camaro ltممنون از مطالب مفیدتون
امروز فرصتی شد تا سیستم بخاری را که قبلا پیاده و سرویس شده بود ببندم ، اما هنوز شلنگهای بخاری را جا نزدم دیدم که در مورد بخاری پست گذاشتید ، این قسمت را متوجه نشدم(اول آب رادياتور را با لوله داخل يك بشكه ريختم تا دوباره به داخل اون برگشت داده بشه) دلیل این کارتون چیه ؟
2- با خالی کردن آب رادیاتور و دوباره ریختنش نیاز به هواگیری هست یا خیر اگر نیازه روش هوا گیری به چه صورته؟
3- آب رادیاتور توسط واتر پمپ به رادیاتور بخاری هدایت میشه ؟ یا اصلا ربطی به واتر پمپ نداره
4- در بدنه سیلندر پیچ تخلیه ای برای خالی کردن آب وجود داره؟
5- وقتی که فن بخاری را روشن میکنم و با دور تند کار میکنه از دریچه بغل پا شاگرد مکش میکنه به نظرتون عملکردش درسته؟ با تشکر فراوان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
1. به دليل استفاده مجدد از آب رادياتور و ضد زنگ / جوش ، چون بتازگي عوض كرده بودم و اگر اين كار را نميكردم روي زمين ميريخت و هدر ميرفت
2.نيازي به هواگيري نيست چون سيستم گردش آب موتور شورلت باز هست ( بر عكس پژو 405 يا 206 كه بسته هست و بايد هواگيري بشه)
هر زمان كه بخشي از سيستم گردش آب باز و خالي شد، دوباره با ريختن آب و يكبار روشن شدن موتور، هواي توي سيستم به سمت درب رادياتور رفته و با اولين باز شدن سوپاپ درب رادياتور خارج ميشه.
3.كلا گردش آب موتور توسط واترپمپ انجام شده و هر كجا كه جريان آب مورد نياز باشه از واترپمپ تامين خواهد شد.
4.بله تقريبا تمام خودروها در سيلندر موتور يك پيچ تخليه آب دارن اما توصيه ميكنم از اون استفاده نكنيد چون خيلي حساس و شكننده و ظريف ساخته شده و ممكنه به راحتي بشكنه. بهترين كار باز كردن جنت پايين رادياتور هست.
5.هواي مورد نياز براي دميده شدن به رادياتور بخاري و يا اواپراتور كولر، يا از سمت دريچه هواي بيرون تامين ميشه( دريچه اي كه وكيوم اون زير شبكه بين شيشه و كاپوت نصب شده) و يا از هواي داخل اتاق كه با باز شدن دريچه بغل پاي شاگرد، هوا به سمت فن دمنده مكيده ميشه.
حالا چون اون دريچه بغل پاي شاگرد در ماشين شما وجود نداره، بنابراين مثل اين هست كه اين دريچه كاملا باز شده و مسلما هوا هم از اون محل به سمت فن مكيده ميشه.
متاسفانه توي تصاويري كه داشتم چيزي در مورد موتور برف پاكن نبود و در نت هم تصويري مربوط به قطع كن اتوماتيك موتور برف پاكن پيدا نكردم،اما بطور شفاهي ميتونم راهنمايي كنم:
موتور برف پاكن را كامل از روي ماشينم باز كنيد، پرچهاي نگهدارنده بخش درب گيربكس موتور برف پاكن را هم باز كنيد تا اين درب باز بشه.
حالا به داخل گيربكس دسترسي داريد. يك پلاتين فلزي ديده ميشه كه در واقع همان اتوماتيك قطع كن هست و زماني كه كليد خاموش كردن برف پاكن را بزنيد، برق از اين پلاتين به موتور ميرسه و همچنان موتور به گردش خودش ادامه ميده تا زماني كه چرخ دنده بزرگ گيربكس در وضعيتي قرار بگيره كه دهانه اين پلاتين باز بشه و در اين حالت برق موتور قطع شده و موتور برف پاكن متوقف خواهد شد.
اين حالت درست زماني هست كه تيغه هاي برف پاكن در حالت كاملا پايين و خوابيده قرار داشته باشند.
حالا اگر اين قطع كننده اتوماتيك عمل نميكنه، بايد اين پلاتين بازديد و بررسي بشه چون احتمال داره از تنظيم خارج شده باشه، يا شكسته و يا كلا كنده شده باشه و يا دهانه اون خال زده و به خوبي كنتاكت برق ايجاد نميشه.
اگر يكبار اين بخش را باز و نگاه كنيد متوجه كل قضيه خواهيد شد و كار چندان سختي نيست، از هر بخش تصوير بگيريد تا مراحل را دقيقا به ياد داشته باشيد.
-
-
من بطور عادت هر وقت كه بخشي از سيستم ترمز را باز ميكنم( يكي از پمپهاي ترمز توي چرخ، لوله هاي ترمز، پمپ ترمز اصلي، تقسيم ترمز و رابطها) حتما بطور كامل تمام مدار روغن ترمز را هم هواگيري ميكنم، اونهم با كمك نفر دوم كه با فشار دادن پدال و ايجاد كمپرس در مدار ترمز، باعث خروج تمام هواي موجود در اون بشه.
فرض ميكنيم كه پمپ ترمز نو كه شما گفتيد سوار شده، بعضي ها فقط از سمت خود پمپ هواگيري ميكنن كه اين كار چندان مطمئن نيست و ميتونه بازهم هوا داخل مدار باقي بمونه.
بعد از بستن پمپ و ريختن روغن ترمز، يكنفر بايد پشت فرمان بشينه و طبق دستور شما پدال ترمز را مدام فشار بده و ول بكنه و به اصطلاح " پر " بكنه.
بعد از چند بار كه پر كرد پدال ترمز زير پاي اون سفت ميشه و اين نشون ميده كه فشار روغن ترمز در مدار به حد كافي رسيده و هواي توي اون هم فشرده شده.
اون نفر بايد وقتي پدال زير پا سفت شد، پاي خودش را بطور ثابت و با فشار روي پدال نگه داره تا فشار داخل مدار كم نشده و هوا و روغن تحت فشار زياد قرار داشته باشه.
در همين زمان شما بايد از دورترين پمپ نسبت به پمپ اصلي شروع به هواگيري بكنيد ( از پيچ هواگيري نصب شده روي سيلندر ترمز چرخ عقب) و دورترين ميشه چرخ عقب سمت راست.
با كمي شل كردن پيچ، هوا با روغن بشدت خارج ميشه، و بلافاصله دوباره پيچ را سفت كنيد تا هوا به داخل مدار برگشت نكنه.
نفر دوم دوباره بايد پدال ترمز را پر بكنه تا سفت بشه و باز همين عمل را تكرار بكنيد تا ديگه از اون پمپ هوا خارج نشده و فقط روغن با فشار و بطور يكدست خارجه بشه و بعد پيچ هواگيري را سفت كنيد و سراغ چرخ بعدي بريد.
اول چرخ عقب راست، دوم چرخ عقب چپ ، سوم چرخ جلو راست، چهارم چرخ جلو چپ را هواگيري كنيد.
مرتب مراقب مقدار روغن داخل مخزن پمپ اصلي باشيد كه تمام نشده باشه كه در اين صورت هوا وارد سيستم شده و دوباره بايد تمام مراحل را از اول انجام بديد.
ترتيب هواگيري درست به اين صورت هست و اگر پمپها و مدار و بوستر سالم باشه ديگه نبايد مشكلي توي ترمز وجود داشته باشه.
وقتي كار تمام شد، بوستر را تست كنيد:
در حاليكه ماشين خاموش هست، پدال ترمز را پر كنيد تا سفت بشه، همينطور كه پدال را با پا فشار داديد و نگه داشتيد، ماشين را روشن كنيد.
وقتي ماشين روشن شد، پدال ترمز بايد زير پاي شما پايين رفته و نرم بشه، اگه پايين رفت يعني بوستر سالم هست، و اگر حركتي نكرد و يا به سمت بالاتر آمد و پاي شما را فشار داد يعني ايرادي توي كار بوستر ترمز هست.
-
-
فكر ميكنم سوراخهاي خروجي پمپ بسته شده، چون پمپهاي نو معمولا بخاطر اينكه تو انبار زنگ نزنه با روغنهاي پايه گياهي( مثل روغن پالم) پوشش داده ميشه و ممكنه اين روغن با جذب غبار و خاك به نوعي مانع خروج روغن ترمز از مجاري اون شده باشه.
يكبار پمپ را روي گيره ببنديد و پر از روغن بكنيد و پيستون اون را فشار بديد، درست مثل زماني كه ترمز گرفته ميشه، و ببينيد چي ميشه؟ درب مخزن را باز كنيد و ببينيد آيا حبابهاي هوا داخل اون بوجود مياد؟
روزنه هاي ته مخزن باز هست؟
با يك تكه سيم آهني داخل اونها را بررسي كنيد تا احينا اگر بسته شده باشه، متوجه بشيد.
باز كردن و چك كردن پيستونها و اورينگها هم كار خوبيه و ممكنه اورينگها بطور مناسب آب بندي نشده باشه و كار نكنه.
-
-
سلام برادر عزیز
به سلامتی.. بیزحمت قیمت قطعاتی که خریدید رو هم اگه ممکنه بگذارید برام جالبه.. منتظر عکسهای بعدی هم هستیم :n16:
-
دوستان من جدیداً با این فروم آشنا شدم برام خیلی جالبه که اینجا در واقع بیشتر یه سایت نرم افزاری هستش
ولی این فروم آمریکایی هاش عجیب فعال و با اطلاعات خوب هستش بدون هیچگونه تنشی نسبت به سایتهای دیگه
خیلی خوشحالم که اینجا رو پیدا کردم و کنار دست اساتیدی مثل علی آقا ، آقا جواد ، محمد آقا و .. چیز یاد می گیرم
من باب آشنایی با عموبیوک ما :
ایشالا رفاقتاتون همینطوره بی شیله پیله ادامه داشته باشه
-
جناب A M ! N ممنونم سلامت باشین:n18:
والا همونطور که قبلا گفتم اینجا یه مقدار قیمتا بالا هستن ولی علاقه به ماشین امریکایی خرج داره دیگه:n26:
عرض کنم خدمتتون بنده رینگها رو 180 هزار تومن و یاتاقانها 270 هزار تومن و دست واشر رول رو هم 230 هزار تومن خریدم، البته در کنار این اجناس نو، سایر لوازم مثله سرسیلندر و پیستون و میلنگ و ... رو دست دوم در حد نو خریداری کردم.