من الان دو مگ دارم ولی سرعت دانلود از 130 بالاتر نمیره !
تنظیمات مودم هم اینطوری هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از کجاست ؟ چطوری درست میشه ؟
Printable View
من الان دو مگ دارم ولی سرعت دانلود از 130 بالاتر نمیره !
تنظیمات مودم هم اینطوری هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از کجاست ؟ چطوری درست میشه ؟
دوست عزیز تشریف ببر پیش مسئول رایانه مخابرات بخش خودتون
یه نامه به یه بخشی مینویسن که تعهد اخلاقی دادم که شمارشو نگم.بعد از این که دیتا ریتتون رو بالا بردن سرعتتون بین 230 تا 280 میشه.
2020 هم چیزی حالیش نیست.شما شخصا از طریق مراجعه حضوری پیگیر میشید.بهانه این که اسمش 2 مگ هست و سرعتش 130 خیلی هم خوبه رو قبول نمیکنی.
موفق باشی
حضوری رفتم کلا گفتند مشکل سراسری هست ، به 2020 زنگ می زنم میگه کش مروگرو پاک کن و از آسان دانلود دان کن :|
همونطور که دوستمون گفت 2020 کلا وقت تلف کردنه. حتما حضوری مراجعه کن. هیچ ربطی هم به مشکل سراری نداره. باید قاطعانه بگی "دیتا ریت رو زیاد کنن".نقل قول:
دوستان کسی جواب نداد صبانت رو کسی داره راضی هستن دوستان؟:n10:
آخرین بار که داشتم افتضاح بود. واقعا بی مسئولیتن. پهنای باندشون کمه. پشتیبانی اصلا صفر هست.نقل قول:
چند روز پیش هم از بچه های تاپیک صبانت تست گرفتم داغون بود.
آخرین بار زنگ زدم 2020 هر چی از این چیزایی مسخره کش پاک کردن و اینها گفت یه جواب بهش دادم آخرش دیگه حرفی براش نبود شماره موبایلم رو خواست بهشون دادم بعدا گفتند خرابی گزارش شد بزودی همکارامون میان دم در مشکلتون رو رفع می کنند ، یـــعنی چی ؟ مشکل از منه مگه ؟
نقل قول:دوست عزیز منم دقیقا همین مشکل شما رو از 3شنبه هفته پیش یعنی 10-11 روز پیش دارم و همون روز اول زنگ زدم به 2020 برام یه خرابی گزارش کردن که هنوز بعد 10 روز هیشکی نیومده دم در خونمون !!!(به زودی میفرستیم !!!!!)نقل قول:
یه بار شنبه رفتم مخابرات امام یه بار هم 2شنبه رفتم مخابرات امام.بار اول که بهم گفت مال همه اینطوریه و فقط به بعضیا 270 میدیم و برو همون 512 (طرح قبلی ) بکن ! بار دوم هم که طرف یکم تو سیستم به خطم نگاه کرد و گفت تو که خوب دانلود میکنی پس چی میخوای 2 گیگ هرشب خوبه دیگه ! بعد دید من حرفی نردم یه دفتر در آورد شماره م رو گرفت گفت میفرستم واسه اعلام خرابی (2شنبه این حرف رو زد) و هنوزم که هنوزه کسی نیومده ! 4شنبه هم رفتم مخابرات اصلی (فلکه مخابرات) که بهم گفتن اینجا فقط فروشه و پشتیبانی خیابان امام هست !
خلاصه اینکه دوست عزیز منم مثل شما دیتا ریت ام روی 1024 هست و فعلا که بعد از 10-11 روز هنوز درستش نکردن ! فقط یه سوال . شما هم مثل من قبلا از مخابرات طرح نامحدود گرفتید ؟
فک کنم کلا چیزی درست نمی کنن !نقل قول:
نه دو سه سال که گرفتم کلا محدود بوده و نامحدود نداشتم ، نمی دونم الان چیکار کنم !
فکر کنم باید بسوزیم و بسازیم راهی نداریم . . .
کسی نبود به من جواب بده؟؟؟!!!
چند روزه اینترنت گرفتم اما مصرف نکردم :| :n27: