سلام مجدد
ممنون از لطف شما
باد رو تنظیم کردم (32) فرمون خوب شد البته سابق با همون باد نرم بود اما خب تفاوت زیادی نیست حالا و درکل باز هم نرمه خداروشکر
حدود یک سانت اره ، منظور از کمبر رو اگه درست متوجه شده باشم اره ، گفت فک کنم با تراشکاری حل میشه که دیروز بالاخره دادم که عقب رو باز کنه دیدم حالا که جلو رو کامل باز کردم عقب رو هم مشکلی اگه داره برطرف کنه چند سالی راحت باشم ، کمک های عقب رو گفت حدود 50 درصد هست (جدیدا دیده بودم وقتی از روی سرعتگیر میاد پایین عقب ماشین میرفت پایین میاومد بالا دوباره مقداری میرفت پایین در همین حد بیشتر بازی نمیکرد (البته در سرعتگیر تند)) که دیگه گفتم خب عوض میکنم یک جفت کمک عقب عظام cng گفت بگیر که گرفتم و گردگیر کمک و بوش اکسل هم عوض شد اما من اینکار کردم چون دیدم جلو نرم تر شده عقب هم نرمتر شه اما به نظرم سفت تر شده و ساده تر ضربات رو به ماشین منتقل میکنه ، ربطی به همین cng بودن کمک نداره چون ماشین تک سوزه؟
مورد بعدی هم گفته بودم توی دست انداز کپ صدا میده عقب مثل جلو نرم نیست که برای اون هم گفت فنرت میخوره به هم شیلنگ گرفتم گذاشت بالا و پایین کمک که داخل عکس مشخصه اما به نظرم صدا از ضرباتی بود که به اتاق میخورد که الان فک میکنم بیشتره
چپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالانس هم چک کردم مثل اینکه میلرزه و تعویض بلبرینگ تاثیر گذاشته در بالانس و دوباره باید بالانس کنم
بازم ممنون از لطف شما
با سپاس :n40: