سلام
هارد اکسترنال من این پیامو تو& printers devices میده و باز نمیشه
Universal Serial Bus controllers
کمکم کنین:n28:
Printable View
سلام
هارد اکسترنال من این پیامو تو& printers devices میده و باز نمیشه
Universal Serial Bus controllers
کمکم کنین:n28:
نقل قول:
یک عکس از دیوایس مینیجر بدین
ممنون از پاسختون فقط میشه بگید حدودا چقدر خرج داره؟نقل قول:
و اینکه مشکلش خیلی خیلی جدیه یا یه مشکل معمولیه؟
مشکل جدیه و باید ببرید نشون بدید هارد رونقل قول:
هزینشو نمیدونم چقدر میشه
یکی جواب ما رو نمیده خیلی حیاتیه :n28:نقل قول:
این پسوردها به صورت سخت افزاری است و با نرم افزار نمیشه اطلاعات رو ریکاوری کرد یا باید فرمت کنید هارد رو یا اگه اطلاعات مهم دارین ببرید گارانتی ریکاوری کنننقل قول:
سلام دوست عزیز، اینکارو انجام بده ضرری نداره و راحت هستش یه سی دی اوبونتو لینوکس بذار و گزینه ی شروع نرم افزار بدون نصب و اینستال شدنش رو بزن تا سیستمت با اون بالا بیاد وقتی وارد محیط لینوکس شدی هاردتو وصل کن انشالله که بخونه خدا رو چه دیدی اگه پسورد نخواست اونجا اطلاعاتت رو بردار و کپی کن بعدا می تونی با خیال راحت فرمتش کنی اگه جواب داد بیا بگو من خودم هاردم مشکل پیدا کرده دعا کن مشکل هارد منم حل بشهنقل قول:
چنین چیزی امکان نداره (حتی یک درصد) . همانطوریکه گفته شد هاردهای اکسترنال my passport و my book قابلیت hardware encryption داره و با این روش نمیتوان به اطلاعات دسترسی داشت .نقل قول:
حالا شاید جواب بده امتحان اش بهش می ارزه ببین چون پسورد رو توی محیط ویندوز گذاشتی و لینوکس یه سیستم عامل دیگست ممکنه همون یه درصد هم کار کنه من جای این دوستمون بودم تست می کردم آخه معجزه ها از این لینوکس فینگیلی دیدمممممممممنقل قول:
با سلام
من یه هارد 1 ترا دارم که به محض وصل کردن موتور میچرخه و از کار میافته و دوباره میخواد شروع به چرخش کنه و بعد از چند ثانیه بازم از کار می ایسته و این پروسه مدام تکرار میشه
هیچ پارتیشنی شناسایی نمیشه اصلا هاردی انگار وصل نشده
هارد اکسترنال بود و الان که بازش کردم از هاردهای اینترنال مشکل دار سیگیت باراکودا 7200 روش نصب هست
مشکل از همون فریم ور اون هست یا مشکل دیگه ای داره
این مشکل زمانی بوجود اومد که هارد تو برق حدود 2 شبانه روز مونده بود و یادم رفته بود برقشو قطع کنم البته کامپیوتر خاموش بود