وقتي سي دي بوت ميشه ميره تو صفحه آبي رنگه كه windows setup هست و بعدش R رو ميزنم و ميره براي صفحه بعدي كه صفحه داس هست و سياه رنگه .نقل قول:
Printable View
وقتي سي دي بوت ميشه ميره تو صفحه آبي رنگه كه windows setup هست و بعدش R رو ميزنم و ميره براي صفحه بعدي كه صفحه داس هست و سياه رنگه .نقل قول:
دیدی:31:؟؟ میدونستم دقیقا هیمن کار رو میکنید:31:نقل قول:
توی اون صفحه r نزن:20:! اونجا enter؛ صفحه بعد F8؛ صفحه بعد درایوهایی که روشون ویندوز ریختی رو میبینی،روی اون درایوی که ویندوزش رو میخوای تعمیر کنی با کمک کلیدهای جهت نما برو و روی اون r بزن. (الان یه لحظه توی ذهنم اومد که ممکنه enter باشه!!) در هرحال توی این صفحه r یا enter بزن. اگه Esc رو بزنی یعنی از تعمیر صرف نظر کردی و میری به سمت نصب مجدد ویندوز.
حالا تعمیرش کن:46:
واي كه بيچاره شدم . دقيقا همين كا رو كردم رفتش كه يه ويندوز جديد نصب كنه . بعدش كه فهميدم سي دي رو درآوردم ولي الان ديگه ويندوز قبليم هم نمياد ؟ حالا چي كار كنم كه ويندوز قبليم بياد ؟نقل قول:
دوست عزیز ظاهر صفحه تعمیر ویندوز دقیقا مثل مراحل نصب مجدده.نقل قول:
یعنی الان مراحل تعمیر رو دقیقا طی کردی و وسطش فکر کردی که این نصب مجدده و اومدی بیرون، درسته؟ و حالا ویندوزت بالا نمیاد،درسته؟
اگر اینطوره، خیلی خب، حالا دقیقا این کارها رو کن:
با CD ویندوز بوت کن؛
توی صفحه اول Enter میبزنی؛
توی صفحه بعدی F8 میزنی؛
توی صفحه بعدی روی ویندوزی که میخواهی تعمیر کنی r یا enter میزنی؛
حالا میشینی فقط تماشا میکنی:5:؛
هروقت پنجره و پیغامی اومد با دقت بخونش و خواسته اش رو برآورده کن؛ یا ازت یه سری تنظیمات مثل نصب ویندوز میخواد، یا درایور بعضی از دستگاه هات که در اونصورت CD/DVD درایور مربوطه رو میزاری داخل دستگاه و درایورش رو در اختیار ویندوز میزاری.
سوال دیگه:10:؟
نشد كه نشد . همه اين مراحل رو انجام ميدم بعد سيستم ريستارت ميشه و بالا مياد يه صفحه آبي مياد مينويسه setup is being restarted .......نقل قول:
و هي ريست ميشه و دوباره مياد بالا ئ اين صفحه مياد و دوباره اتومات ربست ميشه .
ديگه قاتي كردم فكر كنم بايد ويندوز رو دوباره بريزم . يك عالم برنامه و ... همه رفت . عجب كاري شد يه دونه ارور ببين مارو به كجاها كشيد .
ببخشيد اينقدر مزاحم شما هم ميشم . شرمنده .
سلام
سال نو مبارک
نمی دونم اینجا درسته این سوال بپرسم یا باید یه جای دیگه می نوشتم
من وقتی می خوام از rapidshare دانولد کنم نمی تونم با IDM این کارو کنم و فقط باید از همون پنجره ی معمولیه dl ویندوز استفاده کنم
چرا اینجوریه؟
چه جوری باید درستش کنم؟
سلام دوستان
من چند وقته یه مشکل عجیب پیدا کردم.
زمانی که مودم adsl من با usb روشن میشه این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در این حالت کارت --- من کار نمی کنه و درایور سخت افزار رو نمیشناسه ! و باید سیستم رو رستارت کنم تا درست بشه !
این رو هم بگم که مودم من با lan کار نمی کنه و وارد 192.168.1.1 نمیشه و همش ارور بالا رو میده
خواهشا میشه بگید مشکل از چی هست .ویندوز و مودم رو هم عوض کردم ولی باز درست نشد .و چون مودمم فقط با usb میتونه کار کنه ویندوز 7 هم نمیتونم استفاده کنم !
ویندوز من ایکس پی sp3 هست.
من الان حتي ديگه وارد سيستمم هم نمي تونم بشم
من براي اينكه چراغ num lock روشن بشه _ در حالت عادي كه روشن نمي شد _ رفتم قسمت رجيستري لپتابم , و الان كه ويندوزم بالا مياد num lock خودبه خود روشن ميشه و خاموش هم نميشه . ولي مشكلم اينجاست كه يكي از حروف پسوردم براي ورود به سيستم كلمه m هست اين كلمه با دو كلمه ديگه يعني ء و عدد 0 در يك كليد قرار دارند . و از آنجايي كه num lock هنگام بالا آمدن ويندوز روشن ميشه از اين سه كلمه فقط عدد 0 فعاله , حالا من براي پيدا كردن كلمه m با مشكل مواجه شدم و نمي تونم وارد سيستمم بشم . همه اين كارها رو به اين خاطر كردم كه بتونم در اسكاي نت با زدن دكمه g چيزهايي رو كه ميخوام انتخاب كنم يا از انتخاب خارج كنم كه با اين مشكلات مواجه شدم .
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
اگه میتونی از اون صفحه یه عکس بگیر و اینجا بزار!!!!!نقل قول:
اصلا restart نداره!! یه جای کار اشتباهه!
هر كاري كردم نشد . آخر ويندوز عوض كردم رفت .نقل قول:
ممنون