به نظر من گوشی هایی که فارسی داره رو باید ده تومن ارزونتر بدن نه گرونتر :دی
Printable View
به نظر من گوشی هایی که فارسی داره رو باید ده تومن ارزونتر بدن نه گرونتر :دی
منم همینطورنقل قول:
من هم که خریدم مال من هم فارسی داشت اما تفاوتی قائل نشد
masssaging رو اگه رو مموری بزاری همینه. تو همه گوشی ها هم همینطور چث می کنه. من رو ان73 و ان82 هم به جز 5700 امتحان کردم.نقل قول:
من دیگه پدر اس ام اسو در آوردم ولی انقدر اس ام اسهم زیاد نیست که بزارم رو رم. چون خودمو بکشم اس ام اسام 30 مگ نمیشه.
راستی سلام.
باید با یه پلایر دیگه گوش کنی. البته خودم راهشو پارسال پیدا کردم ولی خیلی سخته.نقل قول:
همین کارو میکنم
ولی تموم نیمیشه
همینجوری میگرده
یک بار یک ساعت گداشتم
همینجوری میگشت . هیچی پیدا نمیکنه
من انم
آهنگارو کم کم بریز رفرش کن. یه آهنگت ایراد داره. اون آهنگ پاک شه حله. اگه کم کم بریزی می فهمی کدوم آهنگه.
برنامه های چرت زیاد رو نصبیدی. مستر ریست کنی حله...نقل قول:
بچه ها یه سوال. شما میتونین برنامه ها با پسوند Java رو ری Memory Card تون نصب کنید؟؟ من نمیتونم. به اخرش که میرسه CertificateError میده.
سعی کن برنامه های آشغال نریزی. منم اوایل ذوق داشتم همه چی میریختم رو گوشیم... کم کم فهمیدم باید خودمو اصلاح کنم. سخت بود ولی درست شد همه چی...
تا حالا واسم پیش نیومده. خدا کنه نیاد. زندگی من با اس ام اس می گذره.نقل قول:
آقا من یه مشکل مسخره دارم.یه شماره خاص هستش که بهم اس ام اس میده.اگه ریپلی کنم که جواب بدم اس ام اسم fail میشه.مجبور میشم انتقالش بدم به درفت و دوباره سند کنمش تا بره.شماره رو هم پاک کردم از رو گوشی.بازم وقتی اس ام اس میاد و ریپلی میکنم بازم fail میکنه!
یادمه 3230 که داشتم قدیما یه همچین مشکلی داشتم که فرمت هیچجوره روش جواب نمیداد سره این قضیه.
خلاصه مسیج سنتر رو هم عوض کردم.raplay via same center رو هم فعال کردم ولی بازم fail میشه و مجبورم برم تو قسمت creat new text msg اونجا بتونم اس ام اس بفرستم.کسی راه حلی داره؟
این قضیه از شب عید غدیر شروع شد.اومدم اس ام اس بزنم که چون خطها شلوغ بودش همش fail میشد و من تونستم با کلی دردسر بالاخره بفرستم.بعدش یکی در میون اس ام اس هامو fail کرد تا الان که همه رو fail میکنه
آهان راستی منظورم fail توی ریپورت نیستش ها.منظورم پیامه unabale to send msg هستش
حال کردید چه موضوع خوفی برام درست شده؟ عمرا اگه کسی بتونه جواب بده
یکی دیگه اینطور شده بود رفت رمشو عوض کرد. رمش سوخته بود. اون به مدیا پلایر وصل کرده بود.نقل قول:
memory cart corrupted!
تو file manager که میری اینو نوشته!
میگه باید format بشه!
format کردم! اما بازم همینجوری شد!
هنوزم اولی چون هیشکی این ورژنو نداره.نقل قول:
یادم میاد که اون موقع من اولین نفری بودم که 4.21 فارسی داشتم.
بابا چقدر مگه دوربین مهمه. همه چی که دوربین نیست... تازه اونم بد نیست(خالی بستم تورو خدا نزنینم)نقل قول:
بچه ها به نظرتون اگه دوربین 5700 خوب بود و یه کم صفحش بزرگتر بود گوشی ای میتونست رو دستش بیاد؟!
کاش میشد دوربینشو عوض کرد...
من سالی یه بار هم عکس نمیگیرم. البته بازم اون اوایل ذوق داشتم پدر دوربین رو صاف کردم.
تو با گوشی چیکار می کنی؟؟؟؟ مشکوکیا!!!نقل قول:
lcd گوشیم داغون شدش.رنگها رو قاطی نشون میداد تا چند وقت پیش.از دیشب هم که صفحه ندارم فقط چند تا خط هستش.دوباره افتادم تو خرج.موقع امتحانا هم باید خراب میشد حتما
اه
بابا من صبح تا شب با گوشیم ور میرم بازم این مشکلات خرکی تورو ندارم.
یادمه اوایل اساتید میگفتند که فیزیک قویی نداره ولی در حال حاضر میبینم خیلی خوب خودشو نگه داشته. برای من چند بار افتاده ولی فقط در باتریش باز شده و باتریش پرت شده بیرون. حالا هم یه چسب زنم به بالای باتری دیگه میفته باتریم در نمیاد. راحت کردم خودمو دیگه.نقل قول:
از نظر کارکرد همونطو که گفتند زیاد باهاش کار میکنم .. شدید .. توی چرخوندن پایینش هم اصلا احتیاط نمیکنم ! :دی شدیدا میپیچونم ..
از نظر زمین خوردن هم یه بار توی پارکینگ خونمون روی سیمان افتاد .. بالاش شده مثل موقعی که مشت بزنی توی شیشه ترک میخوره .. اونطوری شده 2 تا پین پشت درش هم شکسته .. خلاصه زمین زیاد خورده اما هنوز قیافش خوبه و نو هست .. دمش گرم ..
نه چیزیش نمیشه. منم زیاد حرف میزنم. گوشیم داغ میکنه ولی اهمیت نمیدم.نقل قول:
آقا یک چیز دیگه
این گوشی وقتی داری صحبت می کنی اسپیکرش داغ می کنه
می خوام بگم یکی از آشنا ها بخره طرف زیاد با گوشیش صحبت می کنه تو گوشی قبلیش تا حال 800 خورده ای ساعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت کرده
اگر با این اینقدر صحبت کنی کاریش نمی شه؟؟؟
راهی نیست که اسپیکرش داغ نکنه
بی خطره.
همین دیروز 4 گیگ گذاشتم روش.نقل قول:
آقا من رو 5700 مموري 2 گزاشتم الان پره كسي سراق داره تا چند ساپورت ميكنه؟
اگه بيشترش كنم خدايي نكرده سرعت توپش پايين نياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه هفتس خریدم ولی وقت نداشتم برنامه هامو روش نصب کنم.
9 تومن گرفتم. انقد حال داد. به نظر خودم خیلی ارزون گرفتم چون 2 گیگو گرفته بودم 10 تومن.
به نظر من 2 گیگ پر خیلی بیشتر از 4 گیگی که 3 گیگ پر داره هنگ میکنه. من 2 گیگم پر شده بود هنگش زیاد بود. ولی الان دارم از گوشیم مثل اوایل لذت میبرم.
ورژن اول 5700 فارسی ساپورت میکرد. ولی ورژن بعدیش نمیکرد. من از اولیا بودم که ورژن جدید گرفتم. همیشه تو حسرت فارسی بودم. البته فقط کی پد فارسی. این جدیدا هم که اومد افتضاح شد مخصوصا باتریش.نقل قول:
گوشیتون مگه فارسی نیستش؟
گوشی من از همون اول خریدم زبان فارسی روش نصب بود و حروف گ چ پ ژ رو به راحتی مینوشت
شما گوشیتون رو با یک سریالی که فارسی هستش آپدیت کنید
ما شانس آوردیم شاید این جدیدیا هم فارسی دارن. به هر حال ما که نداشتیم.
نظر دادی؟؟؟؟نقل قول:
به نظر من گوشی هایی که فارسی داره رو باید ده تومن ارزونتر بدن نه گرونتر
آقا خلاصه بالاخره ما هم رم 4 گیگ گرفتیم با اینکه خودمون به همه می گفتیم 5700 مال 4 گیگ نیست. الان از گفته هامان پشیمانیم. چون واقعا 4 گیگ بازیه این 5700. 8 هم مال خودش. از سرمون زیاده. بزار 4 رو پر کنیم.
مشکل اعظم این گوشی باتریشه. دوربینو میخوای چکار؟؟؟
انتخاب بعدی من 5800 اکسپرس موزیکه. چون من دیگه جز گوشیه موزیک هیچ گوشیه دیگه ای دستم نمیگیرم. ان91 - 5700 - 5800(کامینگ سون) البته هر وقت خیلی ارزون شد. حالا که پول نداریم.
آقا این ان87 رو دستمون گرفتیم. لامصب خشگله... ولی گوشی خودم یه چیز دیگس. کیو ندیدم از 5700 بد بگه.
الته شاید چون خز نیست ندیدم. عجیب گوشییه که با این شاخیت نخزیده.
ان87 شده 300!!! ببین توروخدا! ولی سیستم عاملش خیلی کودکانس. 9.3 زیاد جالب نبود. خوشم نیومد. بیشتر سعی شده رو گرافیک اثر بذاره. مثلا صفحه میچرخه و محو میشه و از این خز بازیا!!! افکتای تصویریه چرتی داره. ولی مزیتای جدیدی به سیستم عامل اضافه شده. الان یادم نیست که بگم. ولی در کل یه جوری بود. یه جوری حس گوشی جاوا بهم دست داد. بازم میگم 5700 یه چیز دیگس.
5800 ارزون شه میگیرم. اونم واس خاطر موزیکش. عاشق مدیا پلایرشم. صفحه لمسی توپ.
خلاسه ما سالی یه بار میایم... پست میدیم انقلابی...
همگی موفق باشین.
دوستان سلام
میخواستم ببینم همچین برنامه ای برا 5700 هست
یه برنامه میخواستم که اهنگ رو قیچی کنه ..حالا این قیچی چی هست بهتون میگم
مثلا یه اهنگ 3 دقیقه ای رو از دقیه 1 تا 1:35 من لازم دارم اون بتونم جدا کنم از اهنگ اصلی.همچین برنامه ای وجود داره اگه هست یکی زحمتش رو بکشه و یه برنامه دیگه هم بود که یه مسنجر بود برا چت که نیاز نبود گوشی رو هک کنی .اگه اونو هم لطف کنید لینکش رو بدید ممنون میشم
خیلی ممنون:دی
نقل قول:
برای کاتر اهنگها میتونید از برنامه My Mp3 ringtone استفاده کنید ... خوبه ..
اونم چندتا هست .. nimbuzz و eBuddy که لینکش رو متاسفانه نداشتم اما اسمش رو میدونستم خوشبختانه !
یکی از دوستان لطف میکنه لینک این برنامه هایی رو که دوستمون گفت بزاره برام
برای استفاده از این برنامه ها باید گوشی رو هک کرد یا نه؟
باتری شما هم مثل باتری من مشکل داره :41:نقل قول:
چند ساعت باتریت دوم میاره؟
سلام دوستان
من برای یکی از دوستام که این گوشی رو داره مشکلی پیش اومده
رمزی که گذاشته واسه LOCK گوشی رو فراموش کرده و فعلا رمز رو غیر فعال کرده
*#7370#
رو هم زدیم برای باز گشت به default ولی وقتی میزنیم باز هم رمز رو میخواد
کسی نمیدونه چه جوری میشه default to factory کرد رمز رو که بشه همون 1234 ؟
پرسیدم میگن باید یک نرم افزاری هست برای پیدا کردن رمز های گم شده اون رو دانلود کنم و نصب کنیم تا پیدا کنه
کسی میدونه اسم برنامه چیه ؟
فوری لازم دارم
و یک سوال
چطوری میشه rota
دوربین رو خاموش کرد؟
باش ور برمو اس ام اس بازی کنم یه روز...نقل قول:
تاحالا هم بدون استفاده نزاشتم که ببینم چقدر دووم میاره...
من اون اول 8 ساعت نذاشتم تو شارژ...
کاش میذاشتم...
افسوس