الان های وب داره برای مناطق روستایی از فرکانس 800 استفاده می کنه
این فرکانس برای جاهایی که وسعتش زیاده خوبه و برای شهر خوب نیست
برای شهر باید تعداد دکل ها مناسب و جایابی خوب صورت گرفته باشه همون 1800 - 2300 - 2600 برای شهر خیلی بهتره
Printable View
الان های وب داره برای مناطق روستایی از فرکانس 800 استفاده می کنه
این فرکانس برای جاهایی که وسعتش زیاده خوبه و برای شهر خوب نیست
برای شهر باید تعداد دکل ها مناسب و جایابی خوب صورت گرفته باشه همون 1800 - 2300 - 2600 برای شهر خیلی بهتره
اذیت نکن. فرکانس ۸۰۰ برای شهر واجبه. تمام اوپراتورای برتر دنیارو حتما چک کن مثل EE، Telstra و... اصلا این حرفو نزن، در شهر پر ساختمان، نبود فرکانس ۸۰۰ نقص شبکه در جهان محسوب میشه، چه برسه به تهران که داره میترکه از تراکم و urban که هیچی، dense urban محسوب میشه.نقل قول:
که اینترنت اشیاء هم قرار رو همون فرکانس های پایین پیاده سازی بشه، هرچقدرم جای دکل ها مناسب باشه باز در شهر با مشکل نفوذ مواجه میشه
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
به نظر من مهم تر از فرکانس-- مدیریت شبکه و پهنای باند هست که مشکل ایرانسل در مناطق شهری و حتی کل کشور هست و الا الان شما دارید مشاهده می کنید که خیلی ها با سیگنال خوب - متوسط و قابل قبول از وضعیت شبکه 4 جی شاکی هستند .. حالا اگر توی مناطق شهری از 700 و 800 استفاده بشه کیفیت بیش از این پایین میادنقل قول:
خیر، مشکلی که فرمودید به ظرفیت شبکه بر میگرده، و اگر از فرکانس های پایین الان استفاده بشه، علاوه بر این که کیفیل پایین نمیاد، بلکه کاملا بالا میره، و اون هم مدیریت خاص خودشو داره که قطعا اپراتور بر همون حسب فرکانس رو میاره.نقل قول:
سلام
سرعت افتضاحه اونم رو حالت پلاس [emoji55] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا 35 مگ دیگه افتضاح حساب نمیشه.. تست برای کجای قمه..نقل قول:
جاده اراک .. سرعت کمه خب حداقل باید ۷۰ مگ باشه واسع پلاسنقل قول:
بله به دلیل تعدد اپراتور ها و ظرفیت نه چندان بالای 800 معمولا 5 مگاهرتز یا 10 مگاهرتز هست البته MTN هرجا 800 داره 10 مگاهرتز هست که احتمالش هست اگر بیارن 10 مگاهرتز رو بیارن ولی در اون صورت باید این 1800 رو افزایش بدن چون من فکر کنم الان 1800 ایرانسل 5 مگاهرتز هست به خاطر این که من تو همین خونمون رو 2600 میانگین 4.5 5 مگابایت سرعتمه ولی روی 1800 میانگین 1.5 هستنقل قول:
لینک رو میتونید چک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره،نقل قول:
نه ایرانسل الان سر تاسر ایران رو باند ۳، ۱۰ مگاهرتز پهنا داره و در شهر های بزرگی مثل تهران کرج مشهد همه ۱۵ مگاهرتز شده رو ۱۸۰۰.
اطلاعات ویکیپدیا راستی به روز نیست، مخصوصا راجع به ایران
سلام.این خبر رو از کدام نهاد دریافت کردید؟جایی هست که متن خبرش باشه؟نقل قول:
دلت خوشه ! 70 مگ ؟ :n02:نقل قول:
من با پلاس 4 مگابیت و 5 مگابیت هم داشتم !:n02::n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پس برای همین اینترنت این چتد وقته با اختلال مواجه بود زنگ میزدیم 2020 میگفت تا 19 / 5 همین جوره
والا گفتن از پنج شنبه خوب مى شه اوضاع رو خط اى دى اس ال هاى وب و نت ايرانسل از صبح بددتر شده!!!نقل قول:
دوستان راهی هست که بشه پهنای باند فرکانس رو روی مودم 3372 دید؟
این مودم رو کسی خریده؟ قابلیت تجمیع فرکانس (Carrier Aggregation) رو داره؟ روی سایت دیجی کالا با قیمت 629 هزار فروش میرسه
مدل Huawei B525
نداره تا اونجا ک میدونم. مدلشم بنویسنقل قول:
مدل Huawei B525 4G LTE Cat6نقل قول:
بر اساس دفترچه راهنماش که مشکلی در تجمیع باندهای LTE ایران نباید داشته باشد.نقل قول:
ایرانسل دزد برای بار دوم بستهی سه ساعتهی نامحدود منو راس ساعت 5 قطع کرد
در حالی که من این بار از ساعت 4 وصل شده بودم
نمیدونم چی شده که از همون ساعت 2 حساب میکنه
بدبختیش اینه که تو این تایم اجازهی خرید بستهی سه ساعته هم نمیده، وگرنه همون لحظه ای که میخواستم وصل شم بسته میخریدم
اینترنت رایگان که ایرانسل برای پرداخت قبض سیمکارت دائمی قبل روز 20 ماه میده 24 ساعته هست نه تا ساعت 12 شب. یعنی هر موقع فعال شد تا همون ساعت روز بعدش اینترنت دارید.
البته واسه من با اینکه تا 3 ظهر داشتم ساعت 6 صبح بعد دانلود حدود 80 گیگ قطع شد:n13:
...
نسخه تحت وب ایرانسل من از این لینک میتونید دسترسی داشته باشید
نقل قول:
خودبخود فعال میشه قبضو پرداخت کنی یا باید یکاری بکنی برا فعال شدنش
خودکار فعال میشه. وقتی فعال شد یه پیام از طرف ایرانسل هم میاد. من ساعت 12 شب قبضو پرداخت کردم ساعت 3 ظهر فعال شد. فقط دیگه فایده نداره چون قبل 20 مرداد باید پرداخت میکردید تا بهتون تعلق بگیره.حدس هم میزنم اینم محدودیت حجمی نزدیک به 100 گیگ رو داشته برای همین برای من قطع شد.نقل قول:
یه روش دیگه هم واسه اینترنت رایگان هست:n10:
کد:با خرید سیمکارت اعتباری، ترابرد به ایرانسل و یا خرید شماره طلایی از فروشگاه اینترنتی ایرانسل، میتوانید پس از خرید اولین شارژ برای سیمکارت جدید خود، ۱۰۰۰ مگابایت اینترنت همراه، ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه ایرانسلی و ۱۰۰۰ پیامک ایرانسلی رایگان با اعتبار ۷ روز دریافت کنید.
تا یک ماه پس از فعالسازی سیمکارت،هر زمان که مجموع مبلغ شارژتان به 10.000 تومان برسد، از یک هفته اینترنت رایگان بهرهمند میشوید.
آقا سیم کارت ایرانسل اضافه دارین تبدیل به فورجی کنید 14 گیگ اینترنت 14 روزه میده.
یه نفر منو به برنامه لنز دعوت کنه تا اینترنت جایزه بگیریم
دوستان کسی با اینترنت ایرانسل بیشتر از 6 مگابایت دانلود داشته؟؟؟ من تو 1 متری دکل بیشتر از 6 دانلود ندارم ولی تا 7.8 میره و کم میشه منتهی
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سوال دیگم اینه مودم mf910 وصل میشه به برنامه lte watch??
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
نقل قول:
حذف گردد....
دوستان برای شما هم برنامه لنز ایرانسل چند مدته کار نمیکنه؟؟ یا فقط واسه من اینجوریه؟
نه نسخه ی تحت وب کار میکنه و نه اپلکیشن....
کار میکنه رو موبایلنقل قول:
یک روز یک گیگابایت به چه دردت میخوره ؟نقل قول:
مطمئن شید وی پی یا مشابه اون فعال نباشه،،نقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
من با پشتیبان صحبت کردم. چون تو سایت اول نوشته "تا بیستم" بعد پایینش آورده "تا قبل بیستم" باید صورتحسابو پرداخت کنین. پشتیبان گفت درستش "تا پایان بیستم ماه" هست یعنی امروزم فرصت بودنقل قول:
تو این بی پولی یه گیگ هم یه گیگه:n02::n08:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز منوی ارزش افزوده تو برنامه myirancell کجاشه؟؟
نقل قول:
دوست عزیز منوی ارزش افزوده تو برنامه myirancell کجاشه؟؟
ورژن قدیمی دارهنقل قول:
سه نقطه بالا سمت چپ زیر اطلاعات حساب و پرونده
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
[QUOTE=amirkalak6;8991137]سوال دیگم اینه مودم mf910 وصل میشه به برنامه lte watch??
خیر
دوست عزیز ، نیازی نیست که کل پست رو نقل قول کنید ! چرا الکی الکی حجم صفحات رو میبرید بالاتر؟نقل قول:
برای سوال پرسیدن از یه شخص میتونید از mention استفاده کنید @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی فردی که میخواید ازش سوال بپرسید یا هر کس دیگه
پیشنهاد_ویژه
۱۰۰۰ دقیقه مکالمه ایرانسلی
۱۰۰۰ پیامک ایرانسلی
۱۰۰۰ مگابایت اینترنت پرسرعت
هدایای ما واسه شمایی که سیمکارت اعتباری بخری و یا به اعتباری ترابرد کنی! این هدایا بعد از اولین شارژ بهت تعلق میگیره.
اما این همه ماجرا نیست...
تا یک ماه بعد از فعالسازی سیمکارت، هر وقت که مجموع مبلغ شارژت به ۱۰هزار تومن برسه، از یک هفته اینترنت نامحدود رایگان هم بهرهمند میشی!
عضو خانواده ایرانسل شدن کلی امتیازهای ویژه داره!