دوستان این درسته که میگن وقتی پرونده رو بفرستن شورا پزشکی یا معاف دائم میشی یا معاف از رزم ؟ میگن حال سومی نداره مثلا بگن هیچی شاملت نمیشه؟میشه یکی راهنمایی کنه؟
Printable View
دوستان این درسته که میگن وقتی پرونده رو بفرستن شورا پزشکی یا معاف دائم میشی یا معاف از رزم ؟ میگن حال سومی نداره مثلا بگن هیچی شاملت نمیشه؟میشه یکی راهنمایی کنه؟
دوستان هفته پیش یه سوال کردم از عزیزان که بهترین جا برای خدمت در تهران ناجا کجا هست ، که جواب گرفتم فتا و فاوا بهترینشونن
طی پیگیری که با اشنامون کردم و صحبت کردن باهاشون این دوتا ارگان زیر فوق لیسانس درخواست نیاز نمیکنن :n02: و خرمون هم نرفت که خودمون رو جا کنیم
حالا دوباره سوال رو میپرسم بهترین جا برای خدمت در ناجا / یگان ویژه در تهران بجز فتا و فاوا کجا هست ( دیپلم پایگاه داده دارم ) جنت آباد هم هستم
ممنون میشم جواب بدید با تشکر:n16:
داداش من خودم بارها و بارها اونجا بودم وقتی پرونده هارو میخونن خیلی هارو سرباز اعلام میکنن الکی خودتونو گرفتار نکنین...نقل قول:
پرونده ها اینجوری اعلام میشه.
سرباز- نامه معرفی به بیمارستان یا همون معاینه مجدد و غیره.....
شما سوالت دقيق نيستنقل قول:
يك كميسيون پزشكى داريم و يكي شوراى عالى پزشكى
در كميسيون پزشكى حالت سومى هم است يعنى ممكنه تصميم گيرى درباره بيمارى مشكل باشه يا پزشكان اتفاق نظر و راى نباشن در اين صورت پرونده به شوراى عالى پزشكى ارجاع داده مى شود البته مشمول مى تواند به راى كميسيون شكايت كند و درخواست شورا عالى داشته باشد اما پرونده هر بيمارى را به شورا نمى فرستند
در شورا عالى هم براى هر مشمول تنها يكبار انجام مى شود و راى ان قاطع و بدون تغيير است و مشمول حق شكايت ندارد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
ريس نظام وظيفه فقط مى خواد در يك روز تا پايان وقت اداري نتيجه كميسيون همه مشخص باشه و گرنه پزشكان موظف هستند كه هر مشمول با هر تعداد بيمارى را دقيق معاينه كنندنقل قول:
واسه کمر درد دیسک ضعیف و پا درد !نقل قول:
نتیجه ام ار آی گویای دیسک ضعیف هست.
راستش الان فک میکنم اگر بتونی وایسی سر پا باید سربازی بری و معاف نمیکنن. خودشون هم روراست همین حرفو میزن و میگن دکترای ما معافت نمیکنن!
مانی جان میگم که اگه پرونده ایی توی کمیسیون پزشکی معاف دائم شناخته بشه، این پرونده دوباره در کمیسیونی دیگه مورد بررسی قرار میگیره؟نقل قول:
بله گاهى ممكنه پرونده معاف دائم براى بازبينى راى صادره به شوراي عالى پزشكى صادر شود و مشمول را در شورا عالى معاينه كنند اما باز هم به اين پروندها در شوراى عالى اكثرا معاف دائم ميدهندنقل قول:
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من شنیدم تاریخ اعزامای تیر ماه خورده شهریور!!
من اعزامم اردیبهشت بود بعدا تمدید کردم خورد تیر ماه
ولی من چون پیام تبلیغاتی زیاد واسم میاد معمولا نخونده پاک میکنم و الان نمیدونم واسم اس ام اس اومده پاک کردم یا هنوز نیومده !!
الان باید چطوری بفهمم تاریخم شهریور شده با نه؟
از پليس +١٠ جويا شويدنقل قول:
سلام.نقل قول:
برو پلیس +10 و پرینت جدید بگو بهت بده.
واسه همه تیر ماهی ها اینطور منتقل شده به شهریور یا ممکنه بعضی ها هم شامل نشه؟؟نقل قول:
بعلاوه سوال بالا درمورد خدمت در سفارت ها چی فکر میکنید ( بهترین سفارت ها برای خدمت کدوم ها هستن؟)نقل قول:
به صورت رندوم یه عده رو انداختن شهریور. برا عده ایی هم تغییر نکرده. شانسی بوده دیگهنقل قول:
نه همه نه، ی عده ای روی انداختن شهریورنقل قول:
سلام به تمامی دوستان
به موردی بر خوردم که نمی دونم تا حالا برای کسی اتفاق افتاده یا نه اگه آره لطف کنید و جواب بدید.
من چهارشنبه(16/2/94)رفتم پلس 10+ و برگه آماده به خدمتم رو گرفتم. تاریخ ثبت درخواست رو 20/11/93 و تاریخ اعزام رو زده 19/2/94 و علاوه بر تمجید و ستایش از جایگاه رفیع سربازان و غیره و غیره در آخر برگه چیزی دیدم که درجا خشکم زد. 180 روز +خدمت!
حتماً می دونید که سال 93 با ثبت نام پیش از تاریخ 22 بهمن ماه غیب ها بخشیده می شد بنده هم غیب داشتم و بالاخره در تاریخ 20/11(با خوش شانسی) اسمم در سامانه ثبت شد. یعنی در اون برگه ای که اون خانم مهربان میده و بعد از خوندن مشخصات باید امضاش کنی و بعد یه کپی هم ازش بهت داده میشه.
این یکی خانم(نمی دونم چرا همشون خانم اند! باید یکی باشه که ما رو درک کنه آخه!) گفت شنبه بیا تا برات توجیه غیبت رد کنیم. حالا دوتا سوال داشتم:
1- زمان ثبت که می گفتن باید قبل 22 بهمن باشه، همین تاریخی که تو برگه درج میشه و یه کپی ازش به مشمول داده میشه؟ (اگه این طوره پس این اضافه خدمت از کجا اومد)
2- آیا این درخواست توجیه غیبت واقعاً کارساز هست؟
در ضمن من برای معافیت پزشکی اقدام کرده بودم که به معافیت از رزم منجر شد. ببخشید که خیلی طولانی شد و در ضمین مثل همیشه
پیشاپیش متشکرم
جواب خلاصهنقل قول:
١- بله منظور تاريخى كه تمام مشخصات شما وارد سامانه شده كه تاريخ ان براى شما ٢٠ بهمن بوده
٢- در حين خدمت بارها ديده بودم كه اضافه خدمت غيبت هاى غير موجه بسيارى از سربازان حذف شده بود
جاى نگرانى ندارد فقط پيگير موضوع باشيد
نقل قول:
مگه نوزدهم اردیبهشت اعزام میکنن سرباز ها رو؟ قاعدتن باید ماهای فرد اعزام کنن؟
تا جایی ک من میدونم پلیس 10 الکی حرفی نمیزنه، یعنی اگه حارج از محدوده اختیاراتشون باشه ارجاع میدن به نظام وظیفه، انشالا مشکلی نیست:n16:
تا جایی که من خوندم و یادم هست دیپلم و زیرش هر ماه اعزام دارن. بعلاوه 19/2 یعنی فردا باید برم و تازه دفترچه سبز رو که توش تاریخ دقیق اعزام درج شده رو بگیرم. به این دلیل نمی دونم شاید هم اردیبهشت اعزام نشم.نقل قول:
برگ سفید گرفتی؟ برگ سبز رو ک همون موقع ثبت نام میدن بهت؟نقل قول:
بله مثل اینکه با توجه به این که ظرفیت دارن یا نه برگه سبز رو بعضاً همون موقع ثبت نام هم می دن(برا دوست برادرم این طور بود). خب ولی متصدیش بهم گفت که همون شنبه بیا و بگیر. در ضمن من برای معافیت پزشکی هم اقدام کرده بودم. تو اکثر سایتهایی که من خونده بودم نوشته بود که معمولاً برگه اعزام به خدمت(سفید) یه یا دو هفته قبل از دفترچه سبز میاد و صرفاً جهت اطلاع مشمول هست که قراره اعزام بشه(تو بر خودم هم همین رو نوشته).نقل قول:
دوستان سلام
یه سوال مهم ! چند وقت بعد از پایان دوره تکمیلی، برگه سبز به
دست آدم میرسه و آدم میتونه با اطمینان دفترچه رو پست کنه؟!
با تشکر مهران...
دوستان سلام
من تیر94 ام میخوام برم برای شهریور تمدید بزنم به خاطر امریه ام . به نظرتون میزنن برای شهریور؟ اگه بزنن چند روزه به من اعلام میکنن؟
واسه شهریور ظرفیت تکمیله. چونکه الان دارن برای برج هشت تاریخ اعزام میزنننقل قول:
سلام دوستان عزیز
من 1 تیرماه اعزامم هست احتمالا از سپاه. می خواستم اگر بشه سربازی رو بیام تهران (سمنانم الآن) و اوقات آزاد رو پیگیر دوره های آموزشی باشم. اما هیچ واحد مناسبی رو نمیشناسم.(ضمنا مدرکم لیسانس) کسی میتونه به بنده کمک کنه، تهران کدوم واحدها برای امثال من بهتر هست؟
ممنون میشم کمکم کنید.
شما اگر پذیرش یکی از پادگان های سپاه رو بگیرد(توی هر شهری) ، بعد از آموزشی توی همون پادگان مشغول میشین،نقل قول:
با توجه به عکس mri کمر و فاصله 7 سانتی بین پاها ،که پرونده پزشکی این موارد توی اقدام اول فقط معاف از رزمی گرفت و اعتراض نتیجه نداد. الان توی پرونده ی دوم با همین موارد به نظر شما چند درصد احتمال معافی کامل وجود داره؟
دوست عزیز من برگه سبز دارم و آموزشی رو رفتم. می خوام بدونم کجاها مناسبتره توی شهر و دسترسی بهتری داره. چون بعداز ظهرهای آزاد رو می خوام کلا به کلاس و آموزش بگذرونم. متاسفانه چون تهران ساکن نیستم با واحدها آشنایی ندارم.نقل قول:
اخه اینجوریام نیست که بخوای آزادی انتخاب داشته باشی، همچی بستگی داره به پادگان های تهران ک پذیرشتو بگیرن یا نهنقل قول:
اونو باید از بچه های تهران بپرسین
دوستانی که تاریخ اعزامشون برج ۴ و ۶ هست، خواهشا بفرمایید کی دفترچه رو پست کردید (و البته اینکه برج ۴ هستید یا ۶).
سال دیگه باید برم و برای سرباز معلمی باید اعزامی این تاریخ ها باشم.
نمیخوام نا امیدت کنم ولی این روزها خیلی سخت میشه معافی گرفت. دلیلش هم کمبود سرباز هست. به همین دلیل معاف از رزمت میکنن میفرستنت خدمت منم خیلی تلاش کردم برا معافی دائم و لی معاف از رزم شدم امیدوارم شما معاف دائم شی . تمام تلاشت رو کن اگه هم خدایی نکرده معاف دائم نشدی حداقل تلاشت رو بزار برای معاف از پست نگهبانی. چون تنها چیزی هست که سرباز ها رو شکنجه میده اما اگه معاف از پست بشی خدمت سربازیت میشه مثل دوران مدرسه صبح میری ظهر میایی خونه ...نقل قول:
نبووووووووووووووود 45 روز دیگه پایان خدمت :n20::n20::n20::n20::n20:
دو هفته پیش پست کردم برج 6 هستمنقل قول:
10 برج 12 از 4 شدم 6نقل قول:
یه سواال
من تو آموزشی دفترچه درمانی نگرفتم
الان توی یگان چجوری اقدام کنم ؟
سلامنقل قول:
درخواست گواهی اشتغال به خدمت برای ارائه به بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح بده به رکن 1 گروهانتون با یک قطعه عکس (احتمالا)، بعد اونا بعد از چند روز درخواستو میدن نیروی انسانی پادگان و گواهی صادر میشه. گواهی رو ببر به یکی از شعب بیمه های خدمات درمانی (مدارک دیگه هم همراهت باشه). اونجا به صورت حضوری و کاملا مجانی دفترچه بیمه براتون صادر میکنن.
نقل قول:اینکه شما در گدام پادگان سپاه در نهران تقسیم بشوید دست شما نسیت و انتخابی هم در کار نیست اگر پارتی داشته باشید قضیه فرق می کند اما در کل خدمت در تهران نسبت به همه شهرستان های بهتر است و در شب هایی که نگهبان نیستید می توانید از پادگان خارج شویدنقل قول:
اوایل اسفند 93 پست کردم و برج 4 افتادمنقل قول:
نقل قول:
اولا این اشتباه رو نکنید که باید اعزام 4 یا 6 باشید باید بدونید روال سال های قبل ثبت نام از اعزامی های برج 2 و 4 بوده و امسال استثنائا بدلیل تاخیر در ثبت نام دارن از برج 6 می گیرن. اشتباهی که خیلی از اعزامی های برج 2 کردن ولی نتونستن ثبت نام کنن چون خیال کردند دیگه ثبت نامی در کار نیست و همان برج 2 اعزام شدند. پس شما بهترین حالت اینه که اعزامتون رو برج 4 بذارید نهایتا هم چه از اعزامی های برج 2 بگیرن چه 6 همگی تغییر وضعیت داده میشن و همان برج 4 اعزام میشن.
ثانیا شما نباید اینطوری فکر کنید که مثلا فلان تاریخ که پست کنم میشم برج 4 بسته به زمان های مختلف فرق میکنه مثلا پارسال کسی که اواخر بهمن تا اواخر اسفند دفترچه پست کرد شده برج 4 ولی امسال قطعا شرایط فرق داره الان کسی دفترچه پست کنه اعزامش میشه برج 8 شاید یک ماه دیگه پست کنه بشه برج 10 و الی آخر شما برای اینکه برج 4 رو از دست ندید باید کاملا به روز باشید و از پلیس +10 از تاریخ اعزام های فعلی آن زمان اطلاع پیدا کنید پس توصیه میکنم فعلا هر ماه سر بزنید و از زمانی که اعزام ها برج 12 شد هر 2 هفته یک بار از تاریخ اعزام ها باخبر بشید.
ممنون دوست عزیز خیلی لطف کردید.نقل قول:
به نظرتون ارزش داره یک سالی بعد از فارغ التحصیلی الاف بشیم برای سرباز معلمی؟
نه داداش من یک سال یعنی 365 روز از خدمتت رفتهنقل قول:
ی روز زودتر بری خدمت ، ی روز زودتر ترخیص میشی
:n16: