پینگ حواسم نبود از کجا دارم می گیرم از لندن 270 بودنقل قول:
منظورم از ویپ ، ک ر یو هست که تا 700 کیلو بایت جواب داده و از این بهتر هم هست که تا 1000 بده؟
Printable View
پینگ حواسم نبود از کجا دارم می گیرم از لندن 270 بودنقل قول:
منظورم از ویپ ، ک ر یو هست که تا 700 کیلو بایت جواب داده و از این بهتر هم هست که تا 1000 بده؟
آها,خوب پینگت بالاست... البته امروز کلاً اینترنت مشکل دارهنقل قول:
این بستگی مستقیم به اون سایتی داره که شما ازش سرویس رو میخری چون باید ببینی اون سایت سرور قوی داره یا نه! وگرنه خود نرم افزار اکثر مواقع سرعت دانلود واقعی شما رو بهت میده
ممنونم روشنم کردید
در پنل کاربری یک قسمت هست در مورد ارتقا اکانت.کار کردش چطور هست ؟
مثلا اکر 10 رو به پایان اکانتم مونده باشه فقط 10 روز حساب می کنه؟
و اگر حجمم تموم شده باشه آیا حجمی اضافه می کنه؟مثلا 10 روز به پایان به 512 10 گیگ ارتقا بدیم حجم زیاد می شه؟(چون در isp قبلیم این طور میشد)
والا من الان مشترک پارس نیستم دیگهنقل قول:
آره مثلا اگه 10 روز مونده باشه اختلاف قیمت اون 10 روز رو باید پرداخت کنی و دور سر رسید دوره تغییر نمی کنه
نه دیگه فقط سرعت رو تغییر میدهکه از اول ماهش هم اون گیگ جدید رو به حساب شما منظور می کنه
میشه یه خورده واضح تر بگید.منظورتون data rate هست؟نقل قول:
بله همون data rate هستنقل قول:
دوستان سلام من می خواهم parsonline بگیرم پینگش چطوره برای بازی انلاین ؟ فقط پینگ سرعت زیاد مهم نیست لطفا راهنمایی کنید
یه ماهی هست که گذاشتن :n02:نقل قول:
کی بد گفته؟ اگه منظورت dj77 هستش... که ایشون اصلاً کاربر پارس نیستش.... بقیه ی دوستانی هم که بد میگن دلیلش اینه که پارس سرویس دهیش تو مناطق مختلف فرق میکنه و به نظر میرسه بعضی جاها واقعاً افتضاح هستش....نقل قول:
ببین دوست عزیز من بهتر از شما و تمام دار ودسته ی پشتیبانی پارس میدونم که مشکل کجاست و نیازی به اطلاع رسانی شما ندارم.... در مورد اون مسئله هم شما پست های من رو درست نخوندی...نقل قول:
کاری که اینا کردن اینه که سرعت رو توی ساعات رایگان از یه سری سرورای خاص (سرورای دانلود) به سرعت اسمی سرویس محدود کردن... به دلیل اشکالی که تو سیستمشون هست سرعت حالت نوسانی پیدا میکنه.... ولی سرعت متوسط دقیق همون سرعت اسمی میشه یعنی شما که 2 مگ گرفتی سرعتت میشه 256 که به صورت نوسانی بین 0 تا 500 به دستت میرسه...این حالت فقط برای یه سری سرورای خاص هستش و توی ساعات رایگان. البته فعلاً اینطوری هستش و معلوم نیست بعداً قرار چی بشه... منم نگفتم اینا محدودیت حجمی میذارن.... کی گفتم؟
در مورد میزان دانلود شبانه هم اطلاعی ندارم و چیزی هم اینجا نگفتم.....
مشکل من با پارس بخاطر وضعیت روزانه و سرویسای نامحدود هستش....
بله داداشنقل قول:
کاری تهران داشتی بگو
قابل توجه دوستانی که میخوان تازه سرویس از این شرکت بگیرن عرض کنم بنده به عنوان مشتری طولانی مدت این دزدان سر گردنه میتونم بگم اینترنت این شرکت در درجه اول مثل هندونه دربستست یا خوبه یا بیش از حد آشغاله !! پس اینو در نظر بگیرید من خودم الان که دو مگ دارم ناراضیم شبا سرعت حتی در حد اسمی هم نیست تا صبح نهایت سه گیگ دانلود میشه این در حالیه که چندماه پیش 14 گیگ میگرفتم پس می بینیم که چقدر افت کیفیت بوجود اومده و مسئولین سودجو پارس آنلاین مانند باقی شرکتها اصلا به فکر مشتری نیستن و بالاخره روزی میاد که نزارن کسی حتی صد مگ هم شبانه بتونه بگیره
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
خودمم تهرانم پسر :n12:نقل قول:
کدوم مرکز مخابراتی هستی ؟
آیتم 100مگی آخر که گفتی حال و روز شاتل هست :n02: شاتل شغلم در بسته هم نیست :n09:نقل قول:
شما برو خدا رو شکر کن شبی 3گیگ دانلود داری ..
چند وقت دیگه زنگ بزنی پارس آنلاین بگی سرعت شبانه من اومده پایین میگن دانلود میگنی؟ بگی آره
مثل نقی معمولی میگه بی تربیتتت :n08:
دوست من ؛ منم کاری ندارم شما نیاز داری به اطلاع رسانی یا نه :n26: حالا چرا میزنی ؟؟ :n07:نقل قول:
ببین دوست عزیز من بهتر از شما و تمام دار ودسته ی پشتیبانی پارس میدونم که مشکل کجاست و نیازی به اطلاع رسانی شما ندارم.... در مورد اون مسئله هم شما پست های من رو درست نخوندی...
کاری که اینا کردن اینه که سرعت رو توی ساعات رایگان از یه سری سرورای خاص (سرورای دانلود) به سرعت اسمی سرویس محدود کردن... به دلیل اشکالی که تو سیستمشون هست سرعت حالت نوسانی پیدا میکنه.... ولی سرعت متوسط دقیق همون سرعت اسمی میشه یعنی شما که 2 مگ گرفتی سرعتت میشه 256 که به صورت نوسانی بین 0 تا 500 به دستت میرسه...این حالت فقط برای یه سری سرورای خاص هستش و توی ساعات رایگان. البته فعلاً اینطوری هستش و معلوم نیست بعداً قرار چی بشه... منم نگفتم اینا محدودیت حجمی میذارن.... کی گفتم؟
در مورد میزان دانلود شبانه هم اطلاعی ندارم و چیزی هم اینجا نگفتم.....
مشکل من با پارس بخاطر وضعیت روزانه و سرویسای نامحدود هستش....
شهید غریبینقل قول:
میشناسی مخابراتشو ؟
:n02::n02::n02:نقل قول:
مثل نقی معمولی میگه بی تربیتتت
نه :n13:نقل قول:
منم شهدای هفت تیرم
سلام بچه ها سرعت 1-2 هفته ای هست خیلی داغون شده ها دیگه نهایت خودش بکشه 3 تا 3.5 گیگ میشه دانلود کرد:n03::n15:
پارس انلاین داره چیکار میکنه!!!!!؟
انقدر تو کوچه و پس کوچه در و دیوار شهر تبلیغ اون 9 مگ لعنتی کرد:grrr: هی پشت سر هم یوزر اضافه شد الان این شد که سرعت ها اومد پایین:angry::angry:
برای شما هم اینجوری شده یا فقط مال من سرعت اووردن پایین؟اگر سرعت روزانم بگم از 9 مگ بیارن پایین شبانه ام بهتره میشه یا نه تاثیری نداره؟
الان واسه من روی ۴بستن.اگه ببرم بال یا پایینتر چه تاثیری رو سرعتم داره؟نقل قول:
منم یه هفته ای میشه گرفتم تو روز سرعتم نوسان داره ولی شب خیلی پایینه سرعتمنقل قول:
این در واقع همون سرعت خط شما هست اگه تا 9ببرن برای مثال سرعت دانلود شما بیشتر میشهنقل قول:
البته تاثیر چشم گیری روی ساعات رایگان دانلود نداره و ساعات رایگان بیشتر به سرعت اسمی خودتون نزدیک هست
شبی سه گیگ دانلود میکنی?نقل قول:
برو نماز شکر بخون
اقا دمت گرم چه سریع جواب میدینقل قول:
خودتون الان چه سرویسی دارین؟
مثل اینکه یواش یواش داره پارس انلاین هم خراب میشه مثل شاتل و اسیاتک خوبه حالا من ماهیانه تمدید میکنم وگرنه الان بیچاره بودمنقل قول:
یادش بخیر چه روزهایی بود سرعت شبانه اصلا زیر 400-500 نمیومد:n28::n14:
ولی ناراحت نشید ها به نظر من پارس آنلاین کاربرهای خودشو عبدالله گیر آورده... تو سایتش نوشته این محدود سازی برای همه سرویسها بصورت رایگان اعمال شده!
برای محدود کردن هم می خواسته پول بگیره روش نشده... :n09:
حالا خداکنه از این دیگه بیشتر محدود نشیم که دیگه واویلاست چون بدبختانه دیگه هیچ خراب شده ای نمونده که دانلود شبانه درست و درمونی داشته باشه:n02::n09:نقل قول:
والا همینو بگونقل قول:
خودتون چی دارین؟
مطمئن باش اگه بازم کوچیکترین تغییری که به ضرر کاربرا پارس باشه بدن دیگه همه قیده این شرکت را میزنند :n01:نقل قول:
میگم این 20 درصد حجم کل که باید برای آپلود، رایگان حساب کنن رو اصولاً رعایت میکنن یا نه؟
شوما هم بالاخره اومدی پارس؟نقل قول:
صبانتو چه کردی:n02:
تازه شنیده بودم 7 تیر خیلی شلوغه ... ولی خب ظاهرا تنها کسی که سرویسش اوکیه و با سرعته خوب داره دانلود میکنه شمایی ! :n01: منم حرفت رو زیاد روش حساب باز کردم و رفتم از پارس بگیرم امروز. خداکنه مال منم سرعت دریافتش مثله شما ردیف باشه چون گفتن مخابرات اینجا هم خلوته. اگه اوکی نبود که دیگه میرم از خوده مخابرات میگیرم. لااقل سرعتت رو 100 تا 150 هست ولی میدونی ثابته و گیر دادن ندارند.نقل قول:
دوستانی که اومدن پارس آنلاین گرفتن،بگن چه حجمی وبه چه قیمتی گرفتن؟درضمن هزینه رانژه و .نصب و..هم دادین؟چند؟
آقا این پارس دیگه شورشو در آورده به مناسبت قهرمانی فولاد 1 گیگ رایگان به همه خوزستانی ها داد منم خیلی خوشحال شدم ولی شک کردم که اینا انصاف سرشون نمیشه که.
خلاصه طرح بعدمو که فعال کردم دیدم 1 گیگ ازم کم شده :n04: خدایا چرا؟
زنگ زدم گفتن شما در فلان تاریخ از شارژ موقت استفاده کردی؟lol
گفتم من که بلافاصله بعد از اتمام دوباره شارژ کردم چطوری شارژ موقت کردم خودمم خبر ندارم؟
گفتن چیزی که تو سامانه نوشته اینه پس حتما استفاده کردی:n10:
من امروز دارم قرارداد 2 مگ محدود می بندم. 4 گیگ برای یک ماه روزانه داره - هزینه رانژه و مخابرات و شیرینی بجه ها و پول زور رو هم 15 تومن. 8 تومن هم پیک . مجموعا 46100 تومن. و گفت از ماه بعد ماهی 24 تومن.نقل قول:
خدا رحم کنه که چی از آب درمیاد
من خیلی وقته پارسم؛ 3 ماه پیش صبانت رو فسخ کردم.نقل قول:
هزینه نصب و راه اندازی رو زورکی پارس میگیره یا میتونی ندی چون کاری نداره ؟؟
اگه منظورتون هزینه نصب و راه اندازی روی مودم هست ، میتونید ندید ، ولی هزینه نصب راه اندازی در مخابرات رو باید بدید مگر اینکه جشنواره ای زده باشه ( مثلا من خودم تو جشنواره تابستان شهریور ماه ثبت نام کردم کلا هزینه نصب و راه اندازی مخابرات و مالیات و عوارض رایگان بود )نقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره دیگه همون مودم منظورم هست چون شاتل که زورکی میگبره و گرفت پارس فقط باید یک 5تومن واسه رانژه داد درسته؟ الان پارس بالاخره محدکد میکنه یا نه ؟ من منطقم خلوته مشکلی ندارم از این نظرا شبانه حدودا با 512 چقدر بهم میده ؟نقل قول:
دوستان سلام من می خواهم parsonline بگیرم پینگش چطوره برای بازی انلاین ؟ فقط پینگ سرعت زیاد مهم نیست لطفا راهنمایی کنید
عزیزم مشکله خودتون هست. دانلود شبانه می زارید کلی دانلود می کنید. شما از ovh کانادا هم سرور بخری از یه حدی بیشتر منابع استفاده کنی یا ایمیل مارکتینگ بزنی ساسپندت می کنن. هاست نامحدود از هاست گیتور بخری از یه حدی بیشتر آپلود کنی ساسپند میشی. با اینکه ادان دامنه نامحدود هست ولی بیشتر از 2 ، 3 تا سایت نمیتونی استفاده کنی که اگرهم بازدید بالا باشه گیر بهت میدن.نقل قول:
خب دیگه ! داره کاره خودش رو به خوبی انجام میده. تازه 10 گیگ هم با سرعت بسیار عالی ( نسبت به سرعت اسمی ) داره به شما سرویس میده. اونوقت از چی ناراحت هستی ؟ از قیمت بالا ؟
مشکلات همیشه هست. با یه مثال به شما این مسئله رو توضیح میدم :
" لپ تاپ دل که به گوشت کوب مشهوره و کلی هم شاکی داره. حالا شما برو تعداد تولید دل در چهان و تعداد فروش دل در ایران رو بررسی کن ! از هر 10 تا دل 2 تاش خرابه از هر 10 تا توشیبا 5 تاش. ولی فروشه دل 10000 هزار تاست ولی توشیبا 500 تاست ! خب پس معلوم شد چرا شاکی های دل خیلی زیاده "
این فروم هم خوشبختانه بازدیدش بالاست و قطعا شاکی های زیادی از پارس آنلاین میان اینجا. و طبق قانون ایرانی ها که راضی باشن ساکتن و ناراضی باشن صداشون در میاد سریع میان تست میگیرن و پابلیکش می کنن. این همین تست چند دقیقه پیش من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار هم عالی دقیقا همون سرعت اسمی رو به بنده دادن و 10 گیگ اولم هم تموم شده. پینگ هم درسته.
از نظر اسپید که پارس آنلاین مشکلی نداره و خیلی وقتا خوب بوده، از نظر پینگ هم فکر نمی کنم مشکلی باشه حداقل من که نداشتم. تست بالا رو مشاهده کنید.نقل قول:
ما مشکل اسپید نداریم. مشکل ما پهنای باند هست که متاسفانه کمه. تو سرور های ایران همین مشکل هست. پورت 100 مگابایت هست اما پهنای باند 100 گیگ :| در حالی که یه هاست اشتراکی از آلمان به راحتی پهنای باند 1 ترابایت ( همون نامحدود ) به شما میدن.نقل قول:
امیدوارم مشکل حل شده باشه و هر کسی نیاد مشکل الکی از این شرکت بگیره.