دوستان دیدن جدیدا ساعتهای شبانه خیلی حجمهارو برداشتن ایا کسی اعتراض کرده ؟
Printable View
دوستان دیدن جدیدا ساعتهای شبانه خیلی حجمهارو برداشتن ایا کسی اعتراض کرده ؟
اینجا که کسی پاسخگو نیست مگر یه تعداد خاص با جمع اوری امضا به اسیاتک ایمیل کنن که بعید میدونم اینجا همچین کاری انجام بشه.نقل قول:
با صبانت که مشکلی نداره و عکسها هم باز میشن . در مورد دانلود شبانه هم این طرح ها تشویقی هستند و هرزمان بخوان حذفشان میکنند و حق اعتراضی برای مشترک وجود نداره در شرایط قرارداد هم اینو توضیح داده. در کل هر از مدتی که وضعیت پهنای باند در کشور خوب میشه و شرکتها تازه خرید میکنند و اضافی دارند هم پهنای باند را برای مشتریان باز میگذارند (چون سرعت بیشتر مساوی مصرف بیشتر حجم هست) و هم شبها رایگان میدهند. اما پس از مدتی که تعداد مشترکین زیاد میشوند و پهنای باند شون مصرف میشه شروع میکنند به برداشتن طرح های تشویقی و محدود کردن کاربران به حداقل تعهد اسمی این ادامه داره تا زمانیکه دوباره پهنای باند کشور اضافه بشه و به هر شرکت هم سهمی اختصاص پیدا بکنه. این پروسه بصورت دوره ای اتفاق میافته. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این طرح شاتل معذرت میخوام بدرد عمش میخوره. 110 گیگ میده اما 100 گیگ اون رو اجبارا باید در 50 روز اول مصرف بکنی اگر نکنی هم سوخت میشه ده ماه بعدی هم بصورت ماهیانه یک گیگ بهت میده این یعنی که بقیه مصرفت رو باید حجم هر گیگ سه چهار هزار تومنی بخری. از لحاظ قیمتی نهایتا همشون سر و ته یه کرباسند و جایی نمیخوابند که آب زیر پاشون بره. ولی از لحاظ کیفیت بله فرق زیاد دارند.نقل قول:
..حذف شود..
سلام دوستان خوب هستید ؟
من می خوام این طرح 4 گیگ 4مگ کولاک بگیرم می خواستم بدونم سرعت تایم نامحدود یا شبانش فرقی با دو مگ می کنه و سرعت دقیقا توی روزانه و شبانش چند هست دقیقا ؟ خطمم کامل 6 مگ پشتبانی می کنه و بدون نویزه
دانلود 120 کیلو بایت در ساعت نامحدود امکان اینکه بعد از مقداری محدود بشه رو نمیدونم شاید باشه چون روی سرویس های نامحدود محدودیت مقدار دانلود وجود داره.نقل قول:
همچنین طبق تعرفه جدید و مقررات جدید تنظیم مقررات از یه مقدار حجم به بعد به 16 کیلو بایت میرسه.
در طول روز همون 6 مگا بیت رو میتونید از حجم 4 گیگ خودتون استفاده کتید البته سرور خارج از کشور 4 مگ و داخل کشور 6 مگ
سلامنقل قول:
شما خودتون این سرویس های نا محدود شبانه رو تست کردین از لحاظ سرعتی که تو تایم رایگان میده؟
یعنی ۱۰ مگ تو تایم رایگان ۱۶۰ تا میده؟
کسی تست کرده از دوستان دیگر سرعتش رو تو ساعات رایگان بگه؟
ممنون
در مورد سرویس 4 مگ پرسیده بودند گفتم چون تست شد.نقل قول:
سرویس ده مگ اول باید خطتون هم 10 مگ کشش داشته باشه بعد تست کنید
الان چه سرویسی دارین ؟ خط رو چند بستن ؟ سرعت دانلود از سرورهای داخلی و خارجی روزانه چنده ؟ اینها رو جواب بده تا بگم چیکار کنی .نقل قول:
سلام دوستان
میگم پینگ اسیاتک چه جوری میشه بدست اورد
ویندوز 8.1 64بیت دارم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان بنده 4مگی دارم سرعت دانلود افتضاح هستش من قبلا دو مگی داشتم تا 1مگ بر ثانیه هم دانلود میکردم
ولی الان حتی تا 200کیلو بایت هم نمیره
سلام ..
این سرویسو کسی داره اینجا؟
سرعتش چجوریه؟ تو شب و روز ..
"اینترنت پرسرعت چابک نامحدود برنزی 1024 با امکان تبادل حداقل 40 گیگ درماه"
امکان تبادل حداقل 40 گیگ در ماه چیه؟
نامحدود اصلا طرفش نری . سرعت کلا محدود هستش چه شب چه روز حتی خط رو برات رو10 مگ هم ببندن . از ما گفتن . یک بار چنین اشتباهی انجام دادم .نقل قول:
حتما قبلا محدود نشده بودی . و حالا محدود شدی . شبانه هم فرقی نداره از سرورهای داخلی ؟ چون سه تا اتفاق تو اسیا تک میافته : 1.داخل و خارج کلا محدود در هر دو تایم روزانه و شبانه رایگان - 2.داخل و خارج نامحدود حتی در تایم رایگان شبانه و سرعت این مورد برمیگرده به اینکه خط رو رو چند بستن - 3.داخل و خارج نامحدود در تایم روزانه و خارج محدود در تایم شبانه در این مورد هم اون سرعت داخلی باز برمیگرده به اینکه خط رو رو چند بستن .نقل قول:
من خودم مورد 2 بودم که بلاخره شد مورد 3 .
طرح هاش حد وسط نداره یا 3 4 گیگه یا 48 گیگ درماه
الان چلچله 20 گیگ 512 دارم یعنی باید عوض کنم ؟ همین طرح رو گذاشتن توی یک مگابایت با قیمت 48500
دوستان من الان برای دریافت پین کد 3 گیگی از باشگاه ظاهرا باید ایمیل و شماره تلفنم رو فعال کنم ولی تو بخش مربوطه که میرم نه ایمیل میاد برام نه کد فعال سازی موبایل
مشخصات هم نمیشه اصلاح کنم همش خطای لطفا شماره تلفن همراه را وارد کنید میاد
..حذف شود....حذف شود..
..حذف شود....حذف شود....حذف شود..
ممنون از پاسخت فقط یه چیزی؛نقل قول:
یعنی چی محدوده؟ همون سرعت واقعی مگه نیست؟ 120 Kb/s ..؟
دقیقاً منم مثل شما 20 گیگ 512 دارم که از ماهه بعد مجبورم یهچی دیگه شارژ کنم ! ولی موندم چی شارژ کنم!نقل قول:
این 48500 ای هم که شما میگی من الان دیدم ! اما متأسفانه جلوش ننوشته 2 تا 8 رایگان .. انگار کلن تایم رایگان نداره .. ارزش نداره خریدش ..
منم با چند تا مرورگر امتحان کردم کاملا مشخصه مشکل از بخش باشگاه مشتریانشونه ولی گفتم بپرسم شاید از جای دیگه بشه کاریش کردنقل قول:
کلا سیستم باشگاهشون خیلی مبهمه امتیاز کسب شده یه عدده ولی امتیاز کل خیلی کمتره
اا راست گفتید اونو ندیده بودم،عجب نامردایی ان خداوکیلی دیگه هیچی نداره همش نامحدوده اونم به لعنت خدا نمیارزهنقل قول:
هیچی نداره واقعا جیکار باید کرد؟:n27:
دوستان کسی از این طرح استفاده کرده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بعد از تغییر جدید سرویستون رو انتخاب کردین؟نقل قول:
در حال حاضر میشه سرویستون و مقدار دانلودتون رو با توجه به خطی که بسته شده بگین؟
ممنون
گیگی 12 هزارتومن؟؟ چه خبره توی این اسیاتک خراب شده؟ هیچ کدومتون هم شکایتی نکردین از این تعرفه؟؟ چه کاربرای لارجی داره این دزد سرگردنه
طبق سیستم قیمت گذاری جدید شرکتها می تونند یک عدد ثابت رو به صورت ماهانه از شما شارژ کنند به اسم هزینه نگهداری ماهانه. برای سرعت 8 مگ این عدد 18 هزار تومن هست. که با 2*3=6 هزار تومن قیمت ترافیک می شه 24 هزار تومان.نقل قول:
با تشکر از گاگولاتوری جهت محافظت از حقوق مصرف کننده :n09::n09:
از طرفی قطعی ، تایم اوت توی بازی ، پینگ بالا
از این طرف هم حذف کردن تایم رایگان شبانه بعضی از سرویس ها
با این وضعیت که پیش گرفتن دیگه مجبوریم کوچ کنیم ، بدبختی اینکه هیچ چیز درست نیست توی این خراب شده ، عملا باید بین بد و بدتر انتخاب کنیم
چاره چیه شما بخر همه هم میخرن 206و چطور میخرن؟ یارو میبینه 5000 تا کارکرد موتور میاد پایین ها ولی بازم میره آشغال بی کیفیت رو میخره خب شرکت هم میبینه ملت خرن ببخشید میخرن آشغالتر هم میکنهنقل قول:
خب اگه مشکل اینه که گرونه 12 تومن درخواست کنیم وام بدن؟؟؟ :n05:
مسخره اینه که تو این مملکت اگه چند تا شرکت هم بیان در فضای رقابتی ارائه خدمت کنن با هم دست به یکی میشن و عملا رقابتی دیده نمیشه همه این شرکتا عین همن مثال واضحتر هم همون پت و مت خودروساز هستن که عین دو تا شاگرد تنبل میمونن یکی میبینه اون کیفیتو میاره پایین این یکی بدتر از اون عمل میکنه خلاصه دیگه عراق هم تحریم کرده خودرو ایرانی رو به دلیل کیفیت خوبش نمیخرن :n05:نقل قول:
..حذف شود....حذف شود..
..حذف شود....حذف شود....حذف شود....حذف شود..
آشغالترین isp
time out بیداد میکنه
عملا حجمی رو کاری کردن که بعد از این که سرویس رو خریدی حجم هم بخری
الان من 20 گیگ در ماه مصرف دارم،هیچ انتخابی ندارم چیکار کنیم ؟ نامحدود هم که تعطیله کلا
شما میتوانید سروبس یکساله صبحانت صبانت را به قیمت 75000 تومان بگیرید و تا 6 ماه ماهانه 16 گیگ حجم عادی و از ساعت 4 تا 10 صبح دانلود رایگان داشته باشید، سرویسهای جدید غیرحجمی هم هستند که بعضی از آی اس پی ها دارند و بقیه هم به زودی ارائه خواهند کرد که ماهانه 27000 تومان هزینه دارد و 10 گیگ حجم بین المللی و 20 گیگ حجم داخلی دارد و در بعضی از آی اس پی ها مانند مخابرات و های وب هم 17 گیگ حجم بین المللی دارد.نقل قول:
دیگه اصلاً نمیشه بازی کرد، کلی تایم اوت داره. پکت لاس هم نداشته باشی طوری محدود کردن که باید همش با لگ اسپایک سر و کله بزنی. از روزی هم که سرویس ها رو تغییر دادن وضعیف بدتر از همیشه شده.
8 ساله میخوام مثل بچه آدم بدون دغدغه ی لگ و قطعی بشینم آنلاین بازی کنم مگه میشه. اصلاً تایم اوت هم نداشته باشی یهویی دیدی بلای بسته شدن یا محدود شدن پورت UDP اومد سرت. در روزی هم که تایم اوت نداری همیشه یه مقدار تاخیر (حتی با پینگ معقول) داری که معلوم نیست از چیه.
حالم ازین تبلیغات سایتهای درپیت ایرانی که هاستشون آسیاتر هست به هم میخورهنقل قول:
نرید تو اینا که کلی تبلیغاتش باعث درآمد زایی براشون میشه
سلام:
دوستان سرويس هاي جديد بجاي رايگان زده نامحدود داستانش چيه؟
اون تايم 2 تا 8 رايگان حساب ميشه ؟
مشکل اینجاس تا جمع آوری و حالا خدا میدونه کی پورت خالی بشه رانژه بشه دو ماه رو شاخشه حوصله و صبر این همه رو ندارم:n28:نقل قول:
وضعیت مرکز مخابراتی شما را نمیدانم ولی برای مرکز مخابراتی ما کمتر از یک هفته طول کشید، فکر میکنم اگر برای شما هم اینقدر طول بکشد ارزشش را دارد که از شر سرویسهای بی کیفیت و گرانقیمت آسیاتک خلاص شوید.نقل قول:
..حذف شود....حذف شود....حذف شود..
نه من قبل از تغییر تعرفه دی اس ال باکس دو ساله گرفتم . 10 مگ 24 گیگ برا تمدید ازش استفاده کردم 1 ماه اول اصلا محدود نبود ولی از ماه دوم تو تایم رایگان که 1200 گیگ هستش از سرورهای خارجی محدود میشم و سرعت بیشتر از 256 نمیکشه . ولی من از لیچ رو سرورهای داخلی استفاده میکنم و بعدا دانلود میکنم .نقل قول:
درسته همون قانون خودشون سرعت تقسیم بر 8 : مثلا 1024 تقسیم بر 8 میشه : 128 ولی نوسان داره و صاف رو 128 وای نمیسه حول هوش 100 تا . سرور داخلی خارجی هم نداریم همین سرعت و بس . بدرد دانلود نمیخوره .نقل قول: