وضع ایرانسل خیلی خرابه بسته هاشم گرون کرده فک کنم کمی ایرانسل خلوت شه یه مدت.....!!!!!!!!!!نقل قول:
Printable View
وضع ایرانسل خیلی خرابه بسته هاشم گرون کرده فک کنم کمی ایرانسل خلوت شه یه مدت.....!!!!!!!!!!نقل قول:
منظورم کلا به وزیر هست ، همه تقریبا شاکی هستند از adsl گرفته تا تی دی ... موضوع به ایرانسل محدود نمی شهنقل قول:
تا قبل اینکه پولمون بی ارزش بشه ، بسته های خوبی رو به سیم کارت های معمولی ارائه می کرد و تو پیشنهاد های ویژه هم با قیمت مناسب خوب بسته هایی می داد و هم ارزون بود و مشکل سرعت نبود.نقل قول:
مشکل از جای دیگه است. بعد آبان که هیچ وقت سرعت ها مثل قبل نشد الانم که اینطوری
آقای وزیر می شینه کد می نویسه مشکل شبکه رو حل کنه!!!!
با سلام
یه مودم 2510 دارم فقط چراغ پاور وsimروشن میشه؟؟؟هیچ عکس العملی نداره و وارد تنظیمات از طرق lan نمیشه؟؟؟ریست هم نمیشه؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید.تشکر
- - - Updated - - -
با سلام
یه مودم 2510 دارم فقط چراغ پاور وsimروشن میشه؟؟؟هیچ عکس العملی نداره و وارد تنظیمات از طرق lan نمیشه؟؟؟ریست هم نمیشه؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید.تشکر
نه ببین برادر به ما ثابت شده اپراتور حتی اگر گرونترین باشه بازم نمیتونه یا نمیخاد ظرفیت رو ارتقا بده اونوقت چطور با قیمت مناسب و معقول اینکارو بکنه ؟ الان تنها چیزی که ثابت شدس اینه که هر چی معقول تر و به صرفه تر باشه سرعت هم کمتره ، ما باید جو حاکم رو در نظر بگیریم نه تخیلات و فرضیات خودمون رو . شما یه سرویس دهنده نام ببر که قیمتش مقرون به صرفه بوده باشه و زیرساخت و تجهیزاتش رو هم ارتقا داده باشه؟نقل قول:
سرعت اینترنت ثابت رو ایرانسل روی حدود 480 کیلوبایت فیکس محدود کرده و وقتی دانلود میذاری کلاً نت میخوابه! من مجبور شدم سرعت دانلودام رو روی 350 محدود کنم تا صفحات وب لود بشن همزمان... :/
روی حالت CA و +4G مودم TF-i60
همراهش که عالیه ۵۰ مگابایتنقل قول:
الان تو مای ایرانسل چک کردم هنوز 29 اسفنده !
سلام.
من اون بسته ۱۰۰ گیگی که تا ۲۹ ام رایگان بود رو دیروز تموم کردم. اما امشب چک کردم دیدم یه بسته ۱۰۰ گیگی جدید دوباره برام فعال شده که تا ۷ فروردین وقت داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بازم بعدا بسته ۱۰۰ گیگی جدیدی رو تمدید نکنن فعلا تا ۷ فروردین سرعت روی ۴ مگابیت محدود باقی میمونه!