این خبر ادغام از تیرماه رو کجا اعلام کردن؟نقل قول:
Printable View
این خبر ادغام از تیرماه رو کجا اعلام کردن؟نقل قول:
این پست دوستمون رو دیدم ولی منظورم به صورت خبر رسمی بود چون جایی اعلام نشده ظاهرا !نقل قول:
این آقای معصومی جز کارکنان های وب هستن و اطلاع دقیق دارننقل قول:
با توجه به اینکه الان ۴ ماهه که مشکلات شروع شده و با توجه به بی خیالی عجیب مدیران پارس و گفته های پشتیبانان پارس که پهنای باند کمبود داره و خریداری نشده و وضعیت تا یکی دو ماه آینده به همین شکل و یا حتی بدتر خواهد شد میشه حدس زد مشکل از کجاست ضمنا قرارداد ادغام پارس و های وب در سال ۹۶ امضا و قرار بود از ابتدای ۹۷ اجرایی بشه که با مشکلات مربوط به های وب در بورس به تاخیر افتاد و احتمالا از زمستان ۹۷ فاز اجرایی ادغام شروع شده که در نهایت در تابستان اعلام خواهد شد
بنده هم تجربه ام رو از پارس آنلاین بگم :
از سال 94 پارس آنلاین دارم ..
آخرین قطعی که داشتم مربوط به 6 ماه پیش بود ... قطعی که نداره ... (البته ما از 1 شب تا صبح اصلا نت استفاده نمیکنیم ،برای همین نمیدونم سرعت و قطعی شب تا صبح به چه صورت است )
چند ماه یکبار درگیر هستم ،همش میگم سرعتم انقدر شد و اونا میگن جابجا کن این کار رو کن و سرعت درست میشه و دوباره 6 روز بعد خراب
مثال واضح تر : سرعت 4 مگ دارم اکثرا سه و نیم و سه است ،سرعت دانلود باید 500 باشه اما اصلا عدد 500 رو نمیبینم 340 تهش 420 است (برا دانلود سایتهای داخلی حتی )
جدیدا فکر کردم اعضای خانوادم دارن الکی نت مصرف میکنند در یک روز 600 مگ حجم برده بود در حالی که اونا در حد 50 مگ پی دی اف دانلود کرده بودند و گشت و گذارشون هم تقریبی 100 مگ بود ..
البته متاسفانه میدونم اکثر شرکت ها این مشکلات سرعت و قطعی رو دارن ... اما بفکر افتادم یکی از شرکتها جشنواره خوب بزنه و برم اون رو امتحان کنم ...
البته یکی شدن پارس آنلاین با های وب نمیدونم چقدر میتونه این مشکلات رو برطرف کنه ..
اتفاقا دیشب پیرو این خبر تو گوگل سرچ کردم یک خبر دیدم برای چند روز پیش با این عنوان که تمامی سهام بورسی پارس آنلاین هم توسط های وب خریداری شده با این حساب دیگه شرکتی به نام پارس لین ارتباطات وجود خارجی ندارد و از این به بعد باید همون های وب بگیم!نقل قول:
تاریخ خبر ندیدید کی بود؟نقل قول:
شاید مربوط به همون سال ۹۶ بوده
چون جدیدا من ندیدیم خبری در این مورد تو سایت ها باشه
اگه خبر رو دوباره پیدا کردید لینکشو بفرستید
البته تو این خبر لینک پایین که تاریخش اردیبهشت 98 زده ضمن اعلام خرید سهام ایرانیان نت مجری اتصال منازل به فیبرنوری (اپراتور فیبرنوری) توسط هایوبنقل قول:
توانسته در آخرین ماههای سال ۹۷ قرارداد خرید پارسآنلاین را نهایی کند و در حالحاضر تنها بحث انتقال سهام پارسآنلاین به این شرکت باقیمانده است.
براساس بررسیهای پیوست هایوب کل شرکت پارسانلاین را خریداری کرده و در توافق نهایی اخیر تنها اعداد خرید و مدل پرداخت بین این دو شرکت تغییر پیدا کرده است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خبر هم برای آبان 96 بود
ایستنا: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درخصوص خرید صد درصد سهام شرکت پارس آنلاین از سوی شرکت هایوب اعلام رای کرد و نظر موافق خود را درباره این معامله اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، در نامه رگولاتوری به های وب که به امضای حسین فلاح جوشقانی، معاون وزیر و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی رسیده، آمده است: «درخصوص خرید چهار شرکت از شرکتهای گروه پارسان لین و خرید 100 درصد سهام شرکتهای فوق در نتیجه خاتمه پروانه ایجاد و بهرهبرداری از شبکه ارتباطات ثابت (FCP) شرکت پارسان لین و انتقال پروانههای SAP و Contact Center شرکت مذبور به آن شرکت، بدینوسیله به اطلاع میرساند انتقال 100 درصد سهام شرکتهای یاد شده به آن شرکت از نظر پروانهای، در صورت خاتمه اعتبار پروانه FCP شرکت پارسان لین ارتباطات مطابق شرایط موافقتنامه و با تعیین تکلیف مشترکین ذیربط از نظر این سازمان بلامانع است.»
در ادامه این نامه آمده است: «درخصوص پروانه ارایه خدمات عمومی انتقال دادهها از طریق ارتباطات ماهوارهای (SAP) شرکت پارس ارتباطات نیز انتقال پروانه مزبور با رعایت مفاد پروانه و موافقتنامه پروانه صادره بلامانع است. درخصوص پروانه Contact Center نیز لازم به ذکر است گروه پارسان لین دارای پروانه ارایه خدمات مرکز تماس (Contact Center) از این سازمان نمیباشد.»
خبر جدید هست این هم لینک :نقل قول:
این هم لینک دیگه :
ممنونمنقل قول:
پس با این حساب حتما باید تخلیه کرد چون صددرصد وضع کیفیت آشغال تر از قبل خواهد شد.
دوستان اطلاع ندارند چه طور میشه (با چه دلیلی (مثلا جابجایی یا ...)) قرارداد با پارس آنلاین رو کنسل کرد طوری که پول باقیمانده از قرارداد رو پس بدن؟
(من حدود ۱۰ ماه از قرارداد فعلیم مونده و یه قرارداد رزروم دارم)
به نظرتون شاتل کیفیتش در حال حاضر مناسبتر هست برم اونجا؟