سلام
من تهران هستم دوستان تهرانی لطف میکنین اسپید تست از تهران و یه سرور خارجی مثلا" لندن بگیرید
ممنون
برای آنلاین بازی کردن میخوام
Printable View
سلام
من تهران هستم دوستان تهرانی لطف میکنین اسپید تست از تهران و یه سرور خارجی مثلا" لندن بگیرید
ممنون
برای آنلاین بازی کردن میخوام
سلام
سرعت دانلود سرویس 1 مگ چقدر باید باشه؟
IDM میانگین 450 تا سرعت میده.خوبه یا پایینه؟
دوستان نیشابور کسی سرویس داره؟
چطوریاست؟!
اگه برا بازی کردن میخای طرف HIWEB نیا یه CS 1.6 با سرور ایران نمیتونم درست باهاش بازی کنم برا بازی فک کنم PARS ONLINE یا مخابرات پینگ خوب میدهنقل قول:
سلام دوستان امروز مسیر نت برام رفته رو گرجستان که داغون شده پینگ رفته رو 1400-1600 خواستم بدونم برای شما هم عوض شده قبلا مسیرهای ایتالیا بودن و اذربایجان الان فقط شده گرجستان که گند زده با کلی تایم اوت :n03:
سلامنقل قول:
دوست عزیز حداقل تو تهران داغونه های وب منم چون مجبورم هستم. چیز به درد بخوری نداره پینگش بالا با تایم اوت و سرعت بخصوص خارجی و تک کانکشن پایین که بدرد بازی برای شما نمیخوره تست من 8 مگ های وب هست مثلا از خارجی هم هرکاری کردم نتونست وصل بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1مگ رو روی 4مگ میبندن و 450-500kb باید دانلود بده که ماله شما درسته دیگهنقل قول:
اگه کسی رو به های وب معرفی کنیم .آیا تخفیفی یا گیگ رایگانی تعلق میگیره ؟
اطلاع ندارم ولی این کارو نکن. به خاطر 2-3 گیگ، آه طرفو به جون نخر ارزش نداره!نقل قول:
فعلا خیر....ولی داخل پنل میزنه که یک مشترک فعال معرفی کردی.اما فعلا کاربردی نداره.نقل قول: