نقل قول:256 تهران مــرکز شهید مــفتـــح.نقل قول:
Printable View
نقل قول:256 تهران مــرکز شهید مــفتـــح.نقل قول:
اره . به خاطر امتحانا میخوام بعد 10 روز تمدید کنم :31:نقل قول:
مرسی ممنون. فقط بهم بگو این 1000 تومان رو بریزم. تا چه مدت پورت رو باید برام نگه دارن؟؟؟
1000 تومن براي يك ماه(آبونمان مخابرات هست)نقل قول:
نقل قول:
سلام
دوست عزیز اون یکی 58 دقیقه بامداد بوده این پایینی چرا اینجور شده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مشکل شما اینه که قبل از 12.31 دقیقه دوباره کانکت شدی!!!نقل قول:
تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: رو در رو با مانیتور
با سلام ببخشید من حدود 12 -13 روز پیش قبل از تعطیلات پول دادمم به پیک پارس آنلاین برای سرویس ولی تا الان فقط یه دفعه بهم زنگ زدن اونم بخاطر بدهی که از خط تلفن بود که اون هم از طرف من نبود خودشون گیج بازی درآورده بودن فکر نمیکنید باید تا حالا وصل شده باشه دوستان الان که مودم رو هم روشن میکنم چراغ مربوط به رانژه خط هم هنوز خاموشه
چیکار کنم نمیشه از سایتشون پیگیری کرد ؟؟؟
زنگ بزنم به کدوم قسمت از این پارس که جواب درست حسابی بدن چی بگم ؟؟؟؟؟؟
اصلاً نظرتون چیه آخه بعد از 9 روز کاری هنوز خط رانژه نشده ؟؟؟؟؟؟
زمان استفاده رو ملاحظه کنیدنقل قول:
34 دقیقه از قبل کم کنیم میشه ساعت 29 دقیقه و 35 ثانیه بامداد ولی تو گزارش زده شده که ساعت 30 بامداد دیسکانکت کردید که این مغایرت نمیدونم از چی میتونه باشه
شما خودت حساب کن 34 دقیقه از 1:03 دقیقه کم کنی چقدر میشه
شما یکبار کانکت کن و اصلا دیسکانکت نکن فقط 12:35 کانکت کن و تا صبح دیسکانکت نکن ببین باز هم کم میکنه
چون من که یک ماه میشه دارم از این روش استفاده میکنم و چیزی کم نمیکنه حالا برای شما کم کرده جای تعجب داره
برای شخص دیگری هم این مشکل پیش اومده ؟
این مشکل شما خیلی جالبه ! اصلا وقتی از 12:30 تا 1:03 دقیقه کانکت هستی همیشه باید رایگان بندازه ! یعنی حتی زمانی که از 12 تا 1:03 دقیقه کانکت باشی از 12 تا 12:30 فقط باید از حجمت کم کنه ولی شما !!!نقل قول:
شما یه کاری کن : از 12:50 تا 1:05 یه 10 مگ دانلود کن ببین باز چیزی از حجمت کم میشه یا نه
چیزی که برای من خیلی جالبه اینه که شما چطوری تونهستی دقیقا راس ساعت 12:30 یه وقت پارس آنلاین دیسکانکت کنید :31:نقل قول:
اتفاقی بود !!!!!!!نقل قول:
حالا بیا و توضیح بده !
مجرم شدیم انگار!!!!!!!
الان میزنم دانلود . و چند دقیقه بعد نتیجه رو میذارم . دوستان منتظر باشین که میز بحث رو داغ کنید :31:
اما اون بحث هم همچنان باقی ست :
نقل قول: