htz424dvd این مدل بایونیر واسه منی که تلویزیون الجی 7610 دارم و کارم معمولیه خوبه و چند؟
Printable View
htz424dvd این مدل بایونیر واسه منی که تلویزیون الجی 7610 دارم و کارم معمولیه خوبه و چند؟
منم از این مدل خوشم اومده. تو یه سایت زده بود 1 میلیون و 15 هزار.نقل قول:
قیمتاش به روز بود.
موندم قبل از گرونی چند بود. میارزه این قد پاش پول داد یا نه!
ببخشیدا اگه میشه تو حول و حوش 600 700 تومن یه مارک ال جی معرفی کنید چون تلویزیونم هم ال جی سه بعدی 76100 42 اینچه
با سلام خدمت تمام دوستان
لطفا مرا راهنمایی کنید چگونه میتوانم سینمای خانواده خودم را upgrade کنم تا در آن بتوانم فیلم های مختلف با فرمت های mkv - mov - flv ,...... را در آن تماشا کنم در حال حاضر فقط فقط فایل های dvd - divx را میتوانم ببینم
هرکدام از دوستان اگر بتوانند مرا راهنمایی کند لطف بزرگی در حق من میکنند شایان ذکر است مدل دستگاه HT-TQ85 سامسونگ میباشد
با تشکر از تمام دوستان و دست اندرکاران این سایت خوب
نقل قول:
ممنون.به نظرت از کجا تهیه کنم؟راستین کمی گرون گازه فکر کنم.یک سوال شما رو برند پایونییر تعصب دارید؟اکثره پیشنهاد های شما پایونییر هست
ایا مدلهایی که معرفی کردی تو بانه پیدا میشه؟
این ست بلندگو رو فقط یه جا دیدم که داشت تو پاساژ شرکا. فی 1700. برندای دیگه خیلی قیمتاشون بالاست. جامو دو تا ایستادش 1400 یا فوکال دوتا ایستادش 2400 ولی این پایونیره 5.1 هست اون قیمت.نقل قول:
بلندگوهایی که دوستمون معرفی کردن فکر نکنم اینجا باشه.اگر هم باشه طبق حرف دوستمون 550 دلاره.یعنی این قیمت رو ضربدر 3 و یا 4 کن تا به قیمتش تو ایران برسی.
والا راستش قبلا هم گفنم من تو کار سیستم های حرفه ای ماشین هستم ولی تا حد ممکن سعی میکنم از برند پایونیر استفاده نکنم چون کیفیت مناسب ندارن و فقط حجم صدا دارن. مگه سری های بالا و PRS. اونا بحثشون جدا هست و قیمتاشونم خیلی بالاست.
در مورد اینکه پایونیر پیشنهاد میدم اینه که فقط پایونیر تو این رنج قیمت این همه امکانات میده مدل مشابه آمپ 922 پایونیر آمپ دنون 1612 یا فکر کنم 1615 هست که قیمتش 400 تومن گرونتر میشه.
پایونیر تو سیستم خونگی بیشترین ارزش رو در مقابل پول پرداختی داره.
ما مدل 777 رو هم تو مغازه با وللوم 60 تا گوش کردیم و اتفاق خاصی نیفتاد .هرچند حجم صدا ترسناک میشه و برد صدا زیاده ولی مغازه سالم موند. :n02:نقل قول:
دوست عزیز به نظر من اول مشخص کن که چقد صدا می خوای. قبل از گرونی من خودم بدجور دنبال پایونیر 777 بودم. 1200 بود. ولی یه اسپیکر 5 تیکه ادیفایر دست دو با خروجی حداکثر 350 گرفتم که داره خونه رو خراب می کنه. تازه استریو هم هست. صدا تا 80 میره که من رو 60 میبرم. حداکثر! اونم فقط واسه چند لحظه. روی 65 میره کسی صدای اون یکی رو نمیشنوه.
پایونییر 777 فکرکنم خورجیش بالای 2000 هست. دیگه فکرکن اون چیه! اول خوب فکر کن، تست کن بعد بخر. پایونیر سری rs همه سیستم صوتی هستن و سینمای خانگی نیستن و بدرد خونه نمی خورن. البته نظر منه. دو روزه پلیس دم خونه میاره. پایونیر سینما خانگی های زیبا و خوبی هم داره.
تو خیابون جمهوری که من تو پاساژ رفتم تا از rs33 تست بگیرم، طرف زیادش نمی کرد. می ترسید شیشه هاش بریزه.
کلا حواست به قدرت خروجی باشه. خونه خراب کنه. فامیل ما rs33 گرفته، خونشم تو آپارتمانه. خوب چه بدرد می خوره وقتی نمیتونه زیادش کنه. قیافیه جالبی نداره. ES33 باز قشنگتره. کیفیت صدا هم مهمه ولی با کمتر از اینا میشه همچین صدایی داشت
سری rs سری تودورکی هست که مخصوص پارتی گرفتن و بیس دادن هست. ولی بازم سینما خانگی هست. سیستم صوتی چیدمان صدای دالبی نداره. قبلا هم گفتم صدای دالبی واسه فیلم هست نه موزیک . نه که نشه آهنگ رو دالبی ظبط کردا منظور اینه که بیهودس و من موزیک دالبی خیلی کم دیدم.
اینکه میگیم وات 777 واسه خونه آپارتمانی زیاده درست نیست. قرار نیست آدم از حداکثر توان چیزی استفاده کنه که. مثلا بنز 250 تا میره آیا 150 تا بیشتر رفتین؟ آیا میشه با 150 تا 10 دقیقه رانندگی کرد و مشکلی پیش نیاد؟ آیا پلیس و جاده ما اجازه میده؟ فقط در حد شیطونی میشه با اون سرعت رفت .
در سیستم های با وات بالا شما می تونین با حجم صدای کم قدرت و کیفیت بالا داشته باشید.
صدایی که با یه سیستم 300 واتی میگیرن با یه سیستم 2000 واتی فرق میکنه. حتی اگه از جفتشون 300 وات خروجی بگیرین.
راستی 777 قدرتش 12000 وات PmPo هست که میشه 600 وات واقعی . ولی اون باندی که معرفی کردم ووفراش 130 واتی هستن .که اگه فول درایوش بتونی بکنی فقط باند های ایستادش 780 وات قدرت دارند.
بازم میگم 777 قدرت تفکیک بالایی نداره. ولی تفکیکش خوبه مخصوصا اگه درست تنظیم و چیدمان بشه.
western digital خیلی فرمت ها رو ساپورت میکنه ولی بعید میدونم 717 بتونه نصف اون فرمت هارو ساپورت کنه.نقل قول:
سلام چندتا سوال داشتم از اساتید
1- میخواستم بدونم 717 پایونیر ارزش 170 تومن هزینه اضافی نسبت به مدل 727 رو داره
با خرید 717 چه امکاناتی رو نسبت به 727 از دست میدم
2- آیا با خرید 717 میشه تقریبا از western digital live بی نیاز شد
3- دنون 1312 با توجه به اینکه بانهاش دیگه چوبی نیست ( البته آمپش تری دی ساپورته ) و از طرفی یو اس بی نداره آیا ارزش 1900 برای خرید داره
توضیح اینکه من با هزینه ی rs77 مشکلی ندارم فقط با حجیم بودنش مشکل دارم دوست دارم کمی ظزیف تر باشه
دنون هم خیلی کوچولو موچولوهه فکر نکنم بازده بالایی واسه یه خونه داشته باشه . بیشتر ادمو یاد اسپیکر کامپیوتر میندازه. ولی کیفیت صداش باید بهتر از پایونیر باشه. (نشنیدم)
متاسفانه خیر. با 923 تومن ارزونترین مدل 3 بعدی که مال سامسونگه رو میتونید تهیه کنید که اینه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی LG ها قبلا یک مدل 3 بعدی داشت حدود 1200 که فعلا نیست و ارزونترینش خدودا 1400 هست. منتهی اگر که واقعا LG میخواهید و DVD کفایت میکنه برای کارتون , اینها رو ببینید :
یا
قیمت پایینتر همه دو بلند گو هستند این مدل هم هست و لی کیفیتش رو نمیدونم
بچه سینمای خانگی سونی به غیر از مدل fx900kw مدل دیگه ای هست که 1280 وات باشه؟
ببينيد شما باز فرمودين سينماي خانگي و مناسب خانه نيست! اسمش روشه سينمايي براي خانه.نقل قول:
سينماي خانگي تعريفي داره كه اگر آمپ و بلندگوها در اون قرار بگيرن ميشه سينمايي خانگي. هر سينمايي خانگي سيستم هاي فاي هم هست. همه براي خانه هستند مدل ضعيف و قوي حالا شما چقدر فضا داري ديگه دست شماست و ربطي به سيستم نداره.
اگه میبینید سری تودوروکی از انواع صدای دالبی و دی تی اس پشتیبانی می کنه به این خاطره که آلبوم ها به صورت دالبی و دی تی اس هم معرفی میشن.نقل قول:
توی نت هم البوم با این فرمت ها پر هست و راحت گیر میاد.
این تنها نظر شخصی منه. و به نظرم برای سینمای خانگی داشتن تنها قدرت کافی نیست. زیبایی هم ویژگی مهمی هست که باید در نظر داشت.
به نظر من و اونجور که خود پایونییر در سایتش نشون داده اینه که سری rs رو جدا از سینمای خانگی معرفی کرده. سری rs که به تودوروکی معروف هست رو در قسمت جداگانه معرفی کرده. سینما خانگی هارو هم در یه قسمت جداگانه. یعنی یه فرقی بینشون هست.
هيچ ربطي به صداي چند كانال ندارهنقل قول:
هر سيستمي كه مجهز به دكدر صداي چند كانال ديجيتال و بلندگوهاي 5.1 يا بيشتر باشه در مجموعه سينمايي قرار ميگيره.
حالا ميشه با اين سيستم موزيك 5.1 گوش كرد يا فيلم 5.1 يا استريو