من 2هفته پیش این مدل رو برای یکی از آشناها خریدم و نسبت به قیمتش کیفیت خوبی داره و برای دیدن تلویزیون و فیلم از USB خیلی مناسبه.نقل قول:
LG 42LV34000 . توی LED های 42 اینچ از همه ارزون تره ولی کیفیتش هم مناسبه.
من 2هفته پیش این مدل رو برای یکی از آشناها خریدم و نسبت به قیمتش کیفیت خوبی داره و برای دیدن تلویزیون و فیلم از USB خیلی مناسبه.نقل قول:
LG 42LV34000 . توی LED های 42 اینچ از همه ارزون تره ولی کیفیتش هم مناسبه.
این مدل کیفیت نسبتا خوبی داره نسبت به قیمتش ولی متاسفانه پنلش 50 هرتزه اگه 100 هرتز باشه بهتره ولی تا این قیمت ال ای دی از این بهتر نمیدننقل قول:
درسته ارزونترین 100 هرتز LV55000 هست که قابلیت اسمارت هم داره ولی من با همین 34000 صحنه های پرتحرک و اکشن رو دیدم و پرش و جاموندگی تصویر نداشت. حالا بد نیست خود خریدار هم در مغازه تست کنه. ولی من در مغازه جفتشونو با فیلم تبلیغاتی که پخش می شد مقایسه کردم هیچ تفاوتی در کیفیتشون ندیدم. به نظرم فرکانس 100 هرتز و بالاتر بیشتر مناسب سه بعدی هست و 50 هرتز جوابگوی نیازهای معمولی هست.نقل قول:
سلام بچه ها:10: من اولین پیغامیه که میدم، واقعا سایت عالی ای دارین، 2 ماهه دارم میام این تاپیک و تاپیک سینمای خانگی 3بعدی ال جی مطالبو دنبال میکنم، فک نمیکردم خودمم یه روز وقت خالی پیدا کنمو بیام اینجا چیزی بنویسم:31: خدایی به هیچ جاییم وابسته نیستم و حتی هیچ تعصبیم ندارم. اما منم بعد کلی تحقیق بین ال جی، سامسونگ، شارپ و ایکس ویژن، به خاطر قیمت کمتر از بین همین محصولات مادیران 2 تاشو انتخاب کردم، گرچه یه بار تا پای خرید lw57000 ال جی سایز 47 پیش رفتم فقط بخاطر سه بعدی پسیو که داره.نقل قول:
و یه بارم تا پای خرید پلاسمای D495 سامسونگ سایز 51 اینچ به خاطر قیمت پایین، اینچ بالا و سه بعدی بودن جلو رفتم که آخر به خاطر مصرف برق یکم بالاتر پلاسما و رزولوشن کمتر و نور کمتر صفحه پشیمون شدم.
مدل 820 شارپو دیدم 46 اینچشو، واقعا طراحیه کم نظیری داشت، به رنگاش زیاد دقت نکردم والا:41: اما سه بعدی نبودنش و قیمتش نسبت به سایز صفحش منصرفم کرد.
آخر سرم قید 3 بعدیو زدمو میخوام سریعتر برم یه 55 اینچ ایکس ویژن بگیرم به قیمت 2.550 تومنو شرشو بکنم دیگه، هم تصویرش تقریبا خوب بود هم قیمتش. فقط چون هزینش یکم شک بر انگیزه و معلوم نیست پنلش مال کدوم شرکت کره ایه میخوام یکم احتیاط کنم و از دوستان این تاپیک نظر بخوام.
از دوستانی که راجع به این مدل ال ای دی ایکس ویژن اطلاعاتی دارن خواهش می کنم راهنماییم کنن. آیا افت کیفیت یا خرابی تاحالا دیدین تو محصولات ایکس ویژن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یه سینما خانگی شارپ مدل HT-CN750DVW
به قیمت 400 تومن که متاسفانه بلوری پخش نمیکنه، فقط طراحیش به دکور خونمون میاد :20: که با تلویزیون سر جمع 3 تومن میره تو پاچم:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از همه عزیزان این تاپیک:40:
ledtv مناسب برای دکستاپ ،ایکس باکس،فول اچ دی ستلایت،با حداقل فرکانس200 و سایز 40 تا سقف 1600 معرفی کنید
ممنون
دوستان من یک Samsung 6920 دارم خواستم بپرسم برای استفاده از اینترنت پیشنهاد خرید دانگل یا آداپتور وایرلس رو میدید ؟ یا بهتره با لن وصل بشه ؟
با سلام
دوستان من در حدود 2.5 می خواهم هزینه کنم
1-3d برام مهم نیست اما اگه باشه بهتر
2- کیفیت تصویر و کنتراست بالا مهمه
3-زیر 400 هرتز نباشه
4-اگه قیمت به 2.8 هم برسه مهم نیست
5-پلاسما یا lcd یا led مهم نیست فقط مشخصات بالا را داشته باشه خصوصا بند 2 و 3
حالا نظر خودم روی این شش تا تا گزینه ست.اگه اشتباهه درست کنید لطفا
SONY EX720
SAMSUNG D6960
LG LW95000
ادیت:
sony nx720 و شارپ l e8300هم به گزینه ها اضافه شد
LG LW65100
سلام دوستان
40le8300 شارپ کیفیت بهتری داره یا 40 6960 سامسونگ؟
توی سایز 40 کدوم led رو بازار هم کیفیت خوبی داره هم 3d قابل قبول
اساتید عزیز من یه تلویزیون سه بعدی میخوام تا 4 میلیون
فرقی هم نمیکنه پلاسما باشه یا ال ای دی
تصاویر سه بعدی و اچ دیش برام مهمه
زیر 47 نباشه چی پیشنهاد میدید شما ؟
بعد یه سوال دارم سه بعدی اکتیو بهتره یا پسیو چرا ؟
لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
بد نیست به این هم یه نگاه بندازی ضرر ندره :
samsung d8880
LG lx9500
والا من خودم بین دو تا مدل بالا گیر کردم و نمیدونم کدومشو بگیرم که اگه دوستان لطف کنن راهنماییم کنن تکلیفم مشخص میشه
خودتون گفتین sony ex720 و sony nx720 که این مدل ها 200 هرتز هستن درباره مدل های دیگه ای هم که فرمودین اطلاعی ندارم
ولی به نظر من سونی بیشتر پول مارکشو میگیره و یه چیزیه که کارش جا افتاده و مردم فکر میکنن همه کالاهاش با قیمت عادلانه و همون کیفیت ژاپنی سونی عرضه میشن در حالی که اینطور نیست و همه سونی ها قطعات مالزی هستن و تو ایران مونتاژ میشن چیزی هم که دست ایران بره توش که دیگه واویلا .....
از لحاظ خدمات پس از فروش هم سامسونگ و ال جی بهترن
اگر هم خواستی سونی بگیری اول اینکه فقط اصل ژاپن بگیر اگر هم ژاپنیش نبود مالزی اصلشو بگیر و حواست باشه که دست ایرانی جماعت توش نباشه و دوم اینکه مدل nx720 بگیر که هم از لحاظ طراحی و هم کیفیت تصویر از اون یکی مدلش سرتره
که من خودم ژاپنی و مالزیشو پیدا نکردم و رفتم سراغ ال جی و سامسونگ
دوستان راهنمایی من یادتون نره :
بین samsung d8880 و LG lx9500 کدومش بهتره ؟
پیشاپیش ممنون از توجهتون
با تشکر
حمید