سلامنقل قول:
اول از اینکه دانلود با ff را بیخیال بشید چون نمیتونه از حداکثر سرعت استفاده کنه
بهترین کار استفاده از برنامه های مدیریت دانلود مثل IDM هست که شما میتونید از حداکثر سرعت استفاده کنید با نوسان کمتر.:46:
پ ن :چرا تاپیک خوابیده؟؟؟:دی
Printable View
سلامنقل قول:
اول از اینکه دانلود با ff را بیخیال بشید چون نمیتونه از حداکثر سرعت استفاده کنه
بهترین کار استفاده از برنامه های مدیریت دانلود مثل IDM هست که شما میتونید از حداکثر سرعت استفاده کنید با نوسان کمتر.:46:
پ ن :چرا تاپیک خوابیده؟؟؟:دی
4 تا تست سرعت گرفتیم از آخرین روزهای سرویسمون که باید شارژ کنم (این بار میخوام 6 ماهه اکو 512 بگیرم) :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بعضی برنامه ها خودشون را مدام آپدیت می کنند و از پهنای باند هی کم میشه
بهتره از برنامه ای مثل NOD32 استفاده کنید ورژن 4 و هر وقت نیازی نداشتید بزنید روی Block Traffic
همه چیز صفر میشه :21:
امروز رفتم مغازه کامپیوتری کار داشتم گفت adsl شاتلا علاوه بر10000 تومن 5000 تخفیف بهت میدم میخواستم بهش بگم دادا من خودم اینکارم میخوای منا دور بزنی فکر کردی رپید شیرم ولی پیش خودم گفتم بزا خوشش باشد
راستی دیشب دروازه شیراز-مرداویج عصرشم میدان امام ملت غری نبود که نیاند به بونه انتخابات
من از اون موقع تو کف این لای زر بودم که خطمو خالی کنه
امروز زنگ زدم مخابرات گفت که جمع کردیم
اما مثل اینکه شاتل 5شنبه تعطیله ؟ چون جواب نمیدن
همونطور که vroom جون گفت حتما حتما حتما از idm استفاده کن، کانشکن رو هم بذار روی 8 یا 16. تنظیمات دیگه ش رو هم انجام بده، اونوقت سرعت هم بیشتر میشه هم ثابت.نقل قول:
نه 5 شنبه ها هم هستن، البته اصفهان که اینجوریه، بازم زنگ بزن شاید دستشون بند بوده:31:نقل قول:
سلام دوستان.اینجا کسی هست که از مودم SMC 7904WBRA2 استفاده کنه؟میخوام ببینم شاتل که باهاش مشکلی نداره؟
آرت 1نقل قول:
سلام اون خط شما رو که قرمز کردم یعنی درست متوجه نشدم اگه میشه یه توضیحی بدید که کجا چه قسمت در چه جایی از کامپیوتر 8یا16 بکنم
و تنظیمات دیگه اش کجاست کجا رو تنظیم کنم .؟
و یک نکته دیگر که من میخوام اینه که چطور تمام پهنایه باند خودم رو بکشم و ثابت نگه دارم که در باز کردن سایتها بهتر بشود .نرم افزار و یا اگه ترفندی برایه اینکار در مرور گر ها هست بگویید فرق نمیکنه کدوم مرور گر . ممنون.
خوب به آخرهای سرویس اکو 128 سه ماهمون نزدیک میشیم!:45:از نظر حجمی البته
من از 24فروردین سرویسم شروع شد و تا الان این آمار رو دارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید برای دور بعدی ART1 یا اکو 512 بگیرم.البته شاتل این اواخر چند شب دی.سی داشت که دانلودهای شبانمون میپرید مثل اینکه وضعیت بهتر شده.
در هر صورت من نسبت به پرداختی که کردم از کیفیت adsl که گرفتم راضی هستم:11: