خوشخوان خوبه!من فقط خوشخوان باید بگیرم سطحش بالاست برای همین!نقل قول:
خوشخوان خوبه!من فقط خوشخوان باید بگیرم سطحش بالاست برای همین!نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
رتبت امسال متوسطه میتونه شبانه قبول شی.
من خودم 89 7400 آوردم امسال 1582 .
اینا تجارب منه در مورد کتابها.
1و2و3.من خودم عربی 52 زدم امسال .من رمزینه داشتم خوب بود.برای تست هم سفید گاج عاایه.حالا ممکنه بعضی از دوستان بگن ایاد فیلی ولی 2 تا مشکل داره هم حجمش زیاده هم نکات اضافی(برای ریاضی و تجربی) زیاد داره.
4.اطلاعی از کتابهای جدید ریاضی(بعد از تغییر) ندارم.
5.من جلد 3 ریاضی رمزینه رو داشتم عالی بود.ولی تومثلثات هم باید فرمول بدونی(به اندازه نه زیاد) و هم باید خیلی تست حل کنی تا تیپ تست ها دستت بیاد.
6.رشتم ریاضی اطلاعی ندارم.
7.آمار سفید گاج بگیر همون بخون عالیه.من خودم 2تا تست آمارو زدم با همون کتاب + تست های سال های اخیر.کلا مبحث آسونیه می تونی با کمی مطالعه روش مسلط شی.
8.هندسه(مصیبت :41::41:).اگه میخوای تجربی بری هندسه 1 آموزش مبتکران (فرهاد ابولقاسمی)عالیه.
تست هم گاج سفید(منصف)برای افزایش تسلط.
9.بشین کتاب هامون سبطی رو مبسوط بخون + حل تست زیاد برای افزایش سرعت(مخصوصا چند سال اخیر).کلا تو ادبیات اولویتت این جوری باشه.1.لغت 2.املا 3.تاریخ ادبیات 4.قرابت 5.آرایه 6.زبان فارسی
10و11.آموزش فقط رمزینه.عالیه خصوصا فیزیک 3 ش شاهکاره + تست اول گاج چه پایه چه پیش + برای تسلط بیشتر بهت otn پیش نهاد میدم.
12.من که گرفتم ولی هیچ وقت پر نشد!!!!!!:31::31::27:
13(14!).زیست اطلاعی ندارم.
15.تاریخ ادبیاتو از دی بشین تدریجی بخون تا کامل روش مسلط شی.به هیچ وجه برای بعد از عید نزار.
من از روی کتاب درسی می خوندم+ گاج موضوعی(سرمه ای):8:
ایشالاه که سال دیگه موفق بشی.:5:
نقل قول:
فیزیکخوشخوان و یک انتشارات دیگه که الان یادم نیست.فیزیکشون بد نیست.یک نگاه بندازید شاید خوشتون بیاد
سلام
من فیزیک 2 و 3 نشر الگو رو تا آخر تابستون تموم میکنم ، برای اول سال یه کتاب فیزیک پایه میخوام که سطحش از الگو بالاتر باشه ، خودم خوشخوان رو در نظر دارم ، حالا گفتم شاید کتاب بهتری هم باشه
خیلی سبز هم نباشه! چون دارمش ، اما نمیدونم چرا اصلا ازش خوشم نمیاد!!
سلام رفیقنقل قول:
اگر لطف کنی کمی از این روش مطالعه ات و روش یادگیری ات در فیزیک بگی خوب می شود. یعنی دوست دارم ببینم چه جوری به این راحتی میتونی فیزیک بخونی و اگر هم برایم تشریح کنی که در واقع در مطالعه مباحث فیزیک چگونه فکر می کنی عالی می شود. یعنی با چه ذهنیت درس را شروع می کنی و با چه ذهنیت درس را دنبال کنی و با چه دهنیت به تست ها جواب میدی و با چه ذهنیت از تستی که پاسخ میدی مطمئن میشی؟
ممنون
دوستان اکثر مشاور ها ميگند که خوندن چند باره ی يه کتاب خوب بهتر از خوندن چند کتاب هست
ميشه بفرمايين چرا اصرار به خوندن چند کتاب دارين؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------زبان فارسی هامون سبطی نسبت به نشر الگو چه مزيتی داره؟ کلا" چه جوری هست؟
سلام بر دوستان_
آخرش فیزیک کار دستمون داد و با -3 تو کنکور تجربی مجبوریم بشینیم برا سال 91_رتبم هم حدودای 4900 منطقه 2بود_
حالا برای فیزیک و ریاضی چی پیشنهاد میکنید؟
من هردوشو خیلی سبز دارم ولی به درد من نمیخوره و سطحش بالاس و کتابی میخوام که کاملا درسو مفهومی شرح داده باشه تا از پس هر تستی بربیاد چون اصلا جزوه خوب ندارم
سلامنقل قول:
من اینایی رو که گفتی نفهمیدم!:31: ولی من به فیزیک خیلی علاقه دارم ، البته از اولش نمیتونستم خوب سوالارو جواب بدم!! باید با سوالها درگیر بشی ، هر چقدر طول کشید اشکال نداره، اگه پایه فیزیکت ضعیفه اول تشریحی یاد بگیر ، کتاب های مبتکران برای شروع خیلی عالی هستند ، مو به مو توضیح داده ، گاج سفید هم خوبه!
اولش یه خورده سخته ، یواش یواش خوشت میاد
سلامنقل قول:
عزيزم اونجوري که من ديدم و شنيدم خيلي سبز تستاش سخت و به قول شما ناميد کننده است اما به نظرم من چيزي که خيلي نقط ضعف حساب ميشه واسش اينه که سوالاتش در راستاي کنکور نيست . حداقل 80 درصد تستاش در ديد و نگاه کنکور به رياضيات نيست . اما کتاب گاج : تا حالا يه بارم نديدمش فقط يکي دوبار شنديم ميگن تستاش سادس .. اما کتابي که از نظر سطح تست با شيب عجيبا ملايم و مفيد از اسون به سخت حرکت کرده و مهمتر در راستاي کنکوره کتاب حسابان تست الگوه . اين خيلي مهمه ... پس نتيجه اخلاقي اينکه همه خوبي هاي بقيه رو داره به علاوه ضعف اونا رو هم چي ؟ نداره . نکته ديگه شاملي و جامعي کتابه . نکته اخر اينکه پاسخاشم خيلي خوبه اندازه به جا مفيد ... مطمئنم عاشقش ميشي و اخرش تو امضات مینویسی بهترین کتاب حسابان " الگو " :
کد:http://www.olgoopub.ir/download.php?id=ZmlsZXMvYm9va3MvZGFyYWplMi5wZGY=
کد:http://www.olgoopub.ir/download.php?id=ZmlsZXMvYm9va3MvbW9naGFkYW1laC5wZGY=
حالا شما میتونی یه کار واسه من بکنی ؟! بعد خوندن این PDF ها بیا بگو چطورن ...کد:http://www.olgoopub.ir/download.php?id=ZmlsZXMvYm9va3MvYW52YWUgdGF2YWJlLnBkZg==
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
يه نگاه ديگه :نقل قول:
به نظرم اصولا عربي کنکور دو قسمته : اول اموزش با تست اموزشي دوم تست جوندار سنجشي ...
تو قسمت دوم بي هيچ شکي بدون ترديد بهترين کتاب ممکن که ميتونه کاري کنه بشي الاستاذ لغه العربيه کتاب جامع بانک تست عربي اثر استاد محمد برغــمدي هستش .. اما بحث سره قسمت اوله که انگار شمام تو اين قسمت مشکل داري . باید دنبال کتابی گشت که از اول عربی رو بهت یاد بده بعد هم تست های تالیفی هدف دار برای تثبیت مطالب عربی داشته باشه نه تست های ازمونی و سنجشی . حالا که این کتاب رو خوندی میری سراغ کتابی که کارش سوالای در حد کنکوره مفهومی سنجشی و ایناست که همونطور که گفتم بانک تست تو این نوع تخصص داره و محشره ...
اما کتابی که من واسه قسمت اول میخونم و پیشنهادم به شما :
من خودم علاوه بر ایاد فیلی از رو دو کتاب صرف مقدماتی و نحو مقدماتی میخونم که به نظرم فوق العادن . البته این کتابا ربطی به دانشگاه و اینا ندارن بیشتر حوزوی هستن . مثلا درس اول صرف مقدماتی ( که 4 صفحه وزیری کاملا پر نشدست ) در مورد تعریف علم صرف و تعاریف اولیست . از درس دوم به بعد کلمه جدا میشه یعنی اول فعل رو کامل توضیح میده بعد اسم رو و .. . بهت پیشنهاد میکنم اگه با هیچ کتاب اموزشی از نوع اول که گفتم کنار نیومدی تا وقتت از دست نرفته این دو کتاب 120 صفحه ای رو بگیر ... البته اولین پیشنهاد من ایاد فیلی یا اموزش عربی الگو یا عربی رمزینست که باید در موردشون بپرسی حالا اگه نشد هیچ کدوم برو سراغ این دو کتاب ..
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
دکی ! دوست عزیز من که هر جا میدونستم پست دادم و نوشتم که امسال همون کتاب پارسال میاد با یه فرق کوچیک تو قسمت حد و پیوستگی ... یه زحمت بکش برو تو سایت :نقل قول:
بعد اخرین خبر رو تو لیست اخبار تو همون صفحه اصلی در این مورده !کد:www.math-dept.talif.sch.ir
بعد اگه تونستم و وقت کردم بهتون میگم دیف چی بگیرید واسه کتاب جدید ... میدونی که پست های mineworld یا معرفی کتاباش یه جور دیگست ...
سلام mahla جان !نقل قول:
یعنی کاملا براسا جدیدس ... این کتاب الگو چند ماهیه اومده خیلیم خوبه .. متاسفانه سایت تا حالا PDF ریاضی 2 رو اپ نکرده که ببینیدش ولی من تضمینش میکنم . باورت میشه همین الان دارم از روی ریاضی 2 الگو میخونم ... واسه سوالای دیگت دارم لحظه شماری میکنم که برگردنم و توضیح بدم . بدیش اینجاست که وقتم خیلی کمه و سوالاتونم زیاده ... خیلی میبخشید :11: