:n08: ... محمد رضا کلا توی سایت باش شما ... مبادا انتخاب واحد رو از دست بدی :n02:نقل قول:
Printable View
:n08: ... محمد رضا کلا توی سایت باش شما ... مبادا انتخاب واحد رو از دست بدی :n02:نقل قول:
برای من نوشته که سرترم شما برای ترم جاری تولید نشده است. امکان ثبت نام وجود ندارد.
این یعنی چی؟ :n04:
نقل قول:
بچه ها بدویین بیاین یه پیام نوری شکارکردم :n02:
سلام جناب :n02: یعنی باش تا صبح دولتت بدمد :n02: یعنی صبر کن :n02:
مهدی خجالت بکش :n02:
//
مشکل سربازی دارید ؟نقل قول:
کشیدم :n02: بسه؟:n02:نقل قول:
نه مشکل سربازی نیست ... سیستم قاط زده خودش اوکی میشه :n07:
ممنون از استقبال گرمتون..خیلی لطف دارید..ما پیام نوری ها هواش همدیگه رو نداشته باشیم پس کی داشته باشه؟ :n02:نقل قول:
من مشکلم یک خرده خاص تره..سه ترم کلا سر کلاس نرفتم.کارت دانشجویی ندارم.هیچ واحدی انتخاب نکردم و حالا هم که میخوام شروع کنم بهم گفتن باید شهریه تو بدی و بدهیهاتو صفر کنی تا ثبت نام برات باز بشه. الان مشکل شهریه رو هم ندارم ولی برای ثبت نام اصلی فعلا این ارور رو برام نوشته.مشکل خیلی خاصه ؟ :n02:
اگه شهریه رو پرداخت کردین باز میشه :n16: یکبار مال بنده هم همین خطا رو میاورد بعدش باز شد :-؟؟نقل قول:
این حاج مهدی مثل اینکه همه چیز پیام نور به سرش اومده:n02:کپسولی از تجربه های پیام نوره
خلاصه اورژانس ما پیام نوری هاست.دمش گرم
هندونه زیر بغلم ندین دیگه :n24::n28::n02:نقل قول:
من متعلق به شمام :n02: مال شمام :n02: آقا برو ته صف ... به همتون امضا میدم :n08::n02:
هر وقت و بی وقت با مهدی کمک تماس بگیرید :n02:
حالا همه که اینجا همه کمک هاشون رو نمیگیرن.مثلا خودم شده تو یاهو مسنجر خفتش کردم و سوال میپرسم:n02:بنده خدا تو تایپیک تو یاهو آسایش نداره!امروز فردام دیگه میریزیم دم خونش:n02:اگه تهران بود امونش نمیدادم