اره امروز فرستادم.مدارک هم چیزهایی که خواسته بودن اسکنشو داشتم براشون فرستادم... در ضمن من الان صبا دارم و خطم هنوز وصله برای صبا باید بگم جمعش کنن؟نقل قول:
بعد سرویس دو مگ بخوام بگیرم راحت میدن بهم دیگه؟
Printable View
اره امروز فرستادم.مدارک هم چیزهایی که خواسته بودن اسکنشو داشتم براشون فرستادم... در ضمن من الان صبا دارم و خطم هنوز وصله برای صبا باید بگم جمعش کنن؟نقل قول:
بعد سرویس دو مگ بخوام بگیرم راحت میدن بهم دیگه؟
واسه همین خطی که الان adsl صبا داری درخواست دادی واسه اسیاتک ؟ اگه اینطوره که باید قبلش میگفتی جمع کنن جمع کردنش هم اونطور که شنیدم طول زیاد دارهنقل قول:
خود اسیاتک همه سرویسا رو دو مگ بسته روزانه شبانه سرعت واقعیه اگرم شبانه 2 مگ میخوای راحت میتونی بگیری
اره هنوز الان وصله و درواقع با صبا دارم همین پیام رو میدم...حالا ما الان درخواست دادیم شنبه هم بگیم جمع کنن تا اسیا سرویس رو بخواد بده تو اون مدت وصل میشه دیگه؟؟نقل قول:
نه اینطوری نیست تا وقتی صبا درخواست جمع شدنش نده و تازه بعد درخواست چند روزی طول میکشه از رانژه در بیارن و تازه بعدش اسیاتک باید درخواست بده واسه رانژه شدن خطنقل قول:
واسه همین هست که خیلی از کاربرا با وجود نارضایتی از سرویس فلان شرکت به خاطر طولانی بودن این مسیر قطع شدن و دوباره وصل شدن سعی می کنن ناچارا با همون شرکت ادامه بدن مگر نه اگه به همین سرعت بود که همه میرفتن تو یکی دو ماه کل شرکتا رو تست میکردن هر کدوم بهتر بود باهمون ادامه میدادن :دی
من اصلا کلا می خوام از صبا دربیام چون الان 512 دارم و دانلودم هم زیاده و شبانه بیشتر استفاده میکنم و با این سرعت شبی 1800 مگ به طور متوسط دانلودم هستش که کمه و به همین خاطر گفتم بیام اسیا حداقل 2 مگ بگیرم شب 1 تا 9 بشه 3-4 گیگی دان کرد...
آقا به نظر من آسیاتک نیانقل قول:
من همین الان که دارم پست میدم آسیا دارم و ببین سرعت شبش افتضاحه یعنی به دیال آپ گفته زکی
من 128 دارم که ریت دانلودم بالای 3-4 عمرا بیاد این را جدا میگم اگر خواستین شب عکس هم میگیرم
سرعت 256 هم گرفتم ریت دانلود رو 10-15 میچرخه
از طرفی که شب ها به هیچ وجه نمیتونی وب گردی کنی چون سرعتش از دیال آپ هم پایین تر
دیگه خود دانی .........
من خودم الان دنبال یک ISP میگردم که سرعت شب و روزش یکی باشه
شبانه اسیاتک هم همچین تعریفی نداره من خودم 512 دارم کمتر از 1800 مگ دانلود میکنم البته دو مگش خوب بهترهنقل قول:
کلا همه شرکت ها داغونن شاید فرقش 5 درصد باشه من یه وایرلس اطراف خونمون هست پسورد نذاشته طرف بعد چک کردم دیدم adsl ش داتک هست یک مگ بود شبانش هم سرعتش همون حدود بود حالا دیگه نمیدونم دیگه سرویسش نامحدود بود یا محدودنقل قول:
سرعت دانلود 128 5 گیگ در شب چقده
128 شاتل روزه 250 و شبا 65 هست ؟
دوستان؛این سرویس چلچله که ضریب اشتراکش 1 به 4 هست،واقعیه؟شب ها هم همون 1 به 4 میمونه یا میشه 1 به 10 ؟
اگر کسی داره بگه سرعت دانلود شب و روزش چقدره؟
درودنقل قول:
دوست محترم؛ من از صبا و شاتل لینترنت داشتهام؛ در حال حاضر شاتل دارم.
قبلاً من با 128 از صبانت روزانه بالای 100 دانلود میکردم که این البته با توجه به تجهیزات صبا در مراکز مختلف مخابرات فرق میکنه! بعضی مراکز ؛صبا پهنای باند یک مگ داره و در بعضی از مراکز پهنای باند دو مگ!
در شب هم بالای 100 دانلود داشتم! که در حال حاضر سرعت دانلود صبانت در شب واقعی شدهاست!!!!
اما شاتل با 128 روزانه با سرعتم حدود 240 دانلود میکنم و درشب تا دو هفته پیش بالی 60 دانلود داشتم که در حال حاضر حدود 240 سرعت دانلودم میباشد!!!!!
البته دوستان میگویند اگر در زمان اینترنت رایگان یا همان شبانه زیاد دانلود کنی، محدودت خواهند کرد!
موفق باشید.