نقل قول:
سلام.
دوست من برای یک پخش مناسب و باندی که صدای مطلوب رو به شما بده تا 300 هزار تومن باید هزینه کنید .
سعی کنید پخشتون رو بین برندهای پایونر یا کنوود ( هر کدام که به بودجه شما بخوره ) انتخاب کنید چون به مراتب کیفیتش بهتر از سونی و JVC هست.
نقل قول:
سلام.
دوست من برای یک پخش مناسب و باندی که صدای مطلوب رو به شما بده تا 300 هزار تومن باید هزینه کنید .
سعی کنید پخشتون رو بین برندهای پایونر یا کنوود ( هر کدام که به بودجه شما بخوره ) انتخاب کنید چون به مراتب کیفیتش بهتر از سونی و JVC هست.
دوستان ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم اونم بخاطر بودجه محدودنقل قول:
9405 که طبق کاتالوگ کنوود best recomendede واسه ساب 3012 یا 3013 چطور قلقلک نمیده؟
یا حتی تو پلن کنوود واسه سیستم بستن 9405 با یه باند 120 واتی بسته شده !!!
عکس هاشو براتون آپ میکنم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما چند سوال
فرق اسپیکر 2way , 3 way , 5way چیه؟
وقتی یه باندی x واته ، یعنی هر تک دونه اسپیکرش x واته؟ یا هر تک دونه اسپیکرش x/2 واته و با هم جمعا میشه x وات ؟ (که اگه اینطور باشه کامپ 110 وات هم یعنی 55 وات هر باند یعنی یه آمپ 4X60 وات هم جواب میده)
یهترین کار واسه من چیه؟
دوستان آقا حمید آقا آرش و از تمام کسانی که دستی از دور روی این آتش سیستم بازی دارن درخواست کمک میشه:
با توجه به اینکه مثلا تو پلن کنوود سیستم پیشنهادی به این صورته : کامپ جلو + کواکسیال رو طاقچه + ساب
1) کامپوننت درب جلو (کنوود 1730 یا آدیوسیستم mx165 یا هرتز انرژی 165(همون 195 تومنیه)) + سااب باکس (تو صندوق) مثه 3013 یا JBL1214 + آمپ 9405 کنوود (هرچند این سیستم مدنظر من بود ولی با پلن کنوود که کامپ رو درب جلو گذاشت منو به شک انداخت)
2) همون کامپوننت مذکور رو طاقچه + ساب مذکور
3) کامپوننت رو درب جلو + کواکسیال رو طاقچه
4)کواکسایل رو طاقچه + کامپوننت درب جلو
هرکدوم اصولیه رو با دلیل کمکم کنید
در ضمن آمپ اینفینیتی 7541 هم اصلی اگه پیدا شه یه سر یه قیمت اروپاییش بزنید زیر 300 تا 400 تومن نیاید باشه من فکر نمیکنم اینهایی که الان با 200 تا 250 تومن میدن اصلی باشه فکر میکنم 9405 کافی باشه
کدوم اصولی تره؟
ببخشید سوالاتم زیاد بود...
ممنون میشم از کمک اساتید...
ممنون بابت پاسخ ولی تو سایت jbl اصلا مدلی به نام 1224 ندارهنقل قول:
راستی این cs1214 رو تو سورنا یه جا میداد 250 تومن تو ستارخان میدادن 150 تومن!
آمپ 7541 هم قیمتش اینها نیست اگه اصل باشه مخصوصا که دیگه discontinued شده
x4d که الان 480 تا 500 قیمت آکش... نمیدونم منظورتون از ترو تمیز بودن چیه؟
چطوری میشه تر و تمیز بودن یه آمپ کار کرده رو تشخیص داد (البته میگه آمپ رو سیستمش سواره) طرف هم غریبه است. اشنا نیست که. اگه بخوام اینو بگیرم کار کرده خوشحال میشم راهنمایی کنید که آمپ رو اگه به صرفه است بگیرم گارانتی شم نت الکترونیکه که تموم شده
با تشکر
سلام دوستان
برای باند های جلو پراید چی خوبه؟
پراید مدل پایینه.
به آمپیلی هم وصل نیست
(یه آمپ 2 کانال دارم ، یه جفت 718 ، 2350 پایونیر)
دوستان یه راهنمایی میخواستم در مورد آمپ های 5 کانل ...
که ارزش خرید دارن؟
مثه jbl5355 ولی واتش کمه! 4تا 55 +225
از برندهای زیر چه آمپی پیشنهاد میکنید حدود 300 تومن قیمت
jbl
kenwood
infinity
mb acoustics
به نظرم این 4 تا برند معتبرتره از بقیه چون گارانتی هاشون رو میشناسم
میخوام فعلا آمپی باشه با قدرت بریج یه کامپ یا کواکسیال 100 یا 110 واتی رو درایو کنه + سابی مثه 3013 یا cs1214
مرسی از راهنماییتون
سلامنقل قول:
آلپاين خوبه ولي قيمتش خيلي رفت بالا.همون 7016 رو بگيريد.البته شما فرموديد عالي،اگه واقعا عالي بخواهيد بايد پخشي مثل P80RSII بگيريد ولي خب هزينه اش هم بايد پرداخت.آكش اگه پيدا بشه 1 تومنه.
در مورد كامپونتت واقعا شك نكن. MX 165 عاليه. از رتبه اش هم مشخصه.
من ميكم براي عقب هم همين كامپ رو بگير تا صدات يه دست بشه.
آمپ هم اگه اون X4D تعمير نشده بگير خوبه.
باكس فابريك هم همون سري MX 10 اينچش صداي واقعا پانچي و عالي داره. 12 اينچش هم هست ولي 10 ش خيلي خوب بود.با 300 وات راه مي افته. مثل 8105 كن وود.
خيلي مخلصم كياوش جان.كوچيكتون هستم.نقل قول:
من براي درايو كردن هر دو استيج منظورم بود.اگه فقط يك استيج بخواد درايو بشه فرمايشتون كاملا صحيحه.
پخش كه بي شك 7016 كن وود.نقل قول:
اگه BASS نميخوايد فقط بايد كامپوننت ببندي ولا غير.البته كامپوننت هم در حد خودش اگه 16 باشه باس ميزنه.
اسپيكرها وقتي تعداد تيوتر و سوپر تيوترهاشون بيشتر ميشه ميشه مثلا 3way يا 4way و...كه بهترين صدا رو در حالت كواكسيال اسپيكرهاي 2way ميدن. از اون بالاتر صدا ها همگي به سمت Distortion ميرن مخصوصا تو ولومهاي بالا و با استفاده از آمپليفايرهاي ضعيف.نقل قول:
ببين هر اسپيكر يه توان RMS/Nominal/Rate دارن كه مشخصه توانس هست كه اسپيكر ميتونه به مدت طولاني تحمل كنه.مثلا 100 وات.كه براي يك اسپيكر استفاده ميشه. پس تو جعبه آن دوتا اسپيكر موجوده كه هر كدام 100 وات RMS هستند.و ديگري توان MAX/Peak هستند كه ما به آن كاري نداريم.
در مورد سوالاتتون:
-بهتري استيج صدا براي گوش كردن به صداي كيفيتي و حرفه اي نصب كامپوننت (ترجيحا از يك برند) براي جلو و عقب هست. اگر امكان نصب كيك پنل رو در جلو باشه بهتره كامپوننت ها تو كيك پنل نصب بشه. براي تكميل اين سيستم نياز به پوشش فركانس پائين توسط ساب ووفر هست.حالا اگه موزيكهاي با فركانس پائين گوش ميكيند بهرته ساز ساب ووفر انتخابيتون "12 و يا 15 باشه. در غير اينصورت بهترين گزينه سابهاي "10 هستند.
اگه در استيج جلو كامپوننت بستيد و در قسمت عقب از اسپيكر 9*6 استفاده كرديد ميتونيد ديگه ساب ووفر نبنديد چون يه اسپيكر بيضي خوب و قوي نياز تون رو تو فركانسهاي 80 به بالا تامين ميكنه و با نصب ساب صداي فركانس پائين به صداي مياني شما ميچربه و در كل صداتون به سمت بم بودن پيش ميره.
در مورد آمپليفاير 9405،اين امپ تو بهترين شرايط تامين ولتاژ(14.4V ميتونه 4تا 60 وات خروجي بده كه اين واقعا كمه.شما بايد فكر آمپليفاير حد اقل 4تا 75 واتي به بالا باشيد يعني هرچي بيشتر بهتر.
7541 هم بعيد ميدونم اصلي باشه.
باز هم اگه سوالي داشتيد در خدمتتون هستم.
محمد در وهله اول به نظر من براي اين قسمت هزينه نكني بهتره ولي اگه اصرار داري آديو سيستم "4 اينچي قيمت مناسب داره.خواستي بگو برات بگيرم.نقل قول:
چرا هزینه نکنم؟نقل قول:
میشه یه عکس یا یه توضیحی بدی ببینم این آدیو سیستم چیه؟
چقدر صدا رو زیاد میکنه و اینکه با این مشخصاتی که الان میدم بهتره که ببندم یا نبندم
من یه پخش 2350 پایونیر دارم و یه جفت باند 718 کنود که خود تاقچه رو بریدم و نصب کردم و دیگه چیز دیگه ای هم جا نمیشه چون ماشین 2 گانه س، حالا میخوام یه خورده صداش بهتر بشه
مرسی
مرسی حمید جان بابت توضیحات،
ولی من منظورم این بود که اگه با یک آمپ 4 کانال سیستم ببندم بهترین روش کدومه؟
1) کامپ رو درب جلو + ساب باکس
2) کامپ رو طاقچه + ساب باکس
3) کامپ رو درب جلو + کوتکسیال
*) که شما فرمودی بهترینش 2 جفت کامپ یک دست مثل mx165 هم جلو هم عقب + ساب باکس ، درسته (که این یعنی 2 تا آمپ که هزینه سیستم منو خیلی زیاد میکنه)
*) 2 جفت کامپ جلو و عقب با توجه به نبود ساب پیشنهاد میشه؟!
*) نصب کامپ که میگن حجم صدای کمتری نسبت به کواکسیال داره رو طاقچه به همرا ساب باکس سیستم خوبی در میاره؟ یا کامپ جلو باشه ؟ اگه کامپ جلو باشه ساب عقب بیس تک و تنها از سمت خلاف جهت کامپ ها چجور صدایی تولید میکنه؟
لذت بخشه یا اذیت میکنه؟؟؟
بین این حالتها کدومش استاندارده تا 4 یا 6 ماه آینده احتمالا بتونم ارتقا بدم و کامل کنم (مثلا آمپ مونو با ساب یا کامپ ...)
7016 انتخاب شده میگیرمش
آدیوسیستم نمیدونم از کجا بگیرم اصلی باشه کجا قیمت خوب میده (راهنمایی کنین) mx165plus
آمپ x4d رو چجوری تشخیص بدم تعمیری هست یا نه؟ راهی داره؟
درمورد کیک پنل میشه توضیح بدین کارش چیه چیکار میکنه واسه نصب رو درب خودرو (خودرو ال 90) و هزینه انجامش چنده؟
شما که همه چیز رو راهنمایی کردین تا 300 تومن یه آمپ خوب و مناسب برای سیستم من چی پیشنهاد میکنید
dls xd40 به قیمت 280 تومن خوبه؟
7541 که پرید...
نمیدونم آمپ رو چیکار کنم
آمپ M-LINE 75.4 رو دیدم ولی فک نمیکنم با 300 تومن بشه تهیه کردش
ممنون میشم آمپ رو کمک کنید با 300 تومن چی میشه گرفت؟
از ساب می خوام رنج فرکانسیمو کامل کنه و بیس خوب و نرمی داشته باشه... نه خشک که ماشین رو به صدا بندازه
cs1214 خوبه؟
mx10plusBR موجوده تو ایران؟ چند قیمته؟ شما همینو می فرمودین؟
چون منظورم ساب با بکس شرکتی بود...
واسه ساب باکس میشه مدل معرفی کنید با لینک تا 150 تومن ؟ ممنون
بی نهایت سپاس
سلام دوستان میخوام بدونم این سیستم چقدر خرج بر میداره ؟؟ویدیو در لینک زیر میتونید مشاهده کنید
سلامنقل قول:
آخه محمد جان صداش چون پشتش بازه خوب نمیشه.
این آدر سایتش هست:
اگه کامپوننت 10بخواهی ببندی سری MX 100 plus رو میتونی بگیری
اگه اسپیکر میخواهی MXC 100 رو بگیر.86000 تومن هست.2way هم هست.
میتونی جلو رو کامپوننت ببندی و عقب رو 9*6 .کامپ جلو همون mx 165 میشه 195 تومن.عقب هم میتونی یا سری co 609 بگیری که صداش معرکه هستش 275 تومن یا MXC 609 که 218 تومنه.نیازت به ساب هم برطرف میشه.نقل قول:
کیک پنل یه باکس کوچیک هستش که ووفر کامپوننت رو محصور میکنه.صدای میدباس اون رو به شدت افزایش میده.
دوست من برای تولید فرکانسهای پائین باید چند نکته رو در نظر داشته باشیدنقل قول:
1- برق خوب و کامل
2- اکسسوری خوب و قوی .RCA و کابل با گیج 0
3-ساب ووفر با حد اقل سایز "15 و با قدرت RMS 1000 وات
4- آمپلیفایر مونو با قدرت 1500 وات به بالا.
حدود قیمت فکر کنم 1500000 بشه.