[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمبودها حتا برای زنبورها هم هست؛ یک گل و چند زنبور عسل؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لگجی؛ گل و غنچه. از این میوه وحشی ترشی هم درست میکنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمبودها حتا برای زنبورها هم هست؛ یک گل و چند زنبور عسل؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لگجی؛ گل و غنچه. از این میوه وحشی ترشی هم درست میکنند.
سلام دوستان
نظرتون در مورد این عکس،کادربندی و ادیتش چیه ؟
در مورد ادیت، من واقعا موندم چی کار کنم،عکس رنگهای عکس روی مانیتور کامپیوتر با رنگهاش روی مانیتور گوشیم کلا فرق می کنه !! به نظر شما رنگ این عکس چه طوره
با لایت روم اشباع رنگ،کنتراست و کلاریتی رو افزایش دادم و نور رو دستکاری کردم و با فتوشاپ شارپنس و نور رو تغییر دادم
عکس ادیت شده
عکس اصلی(فقط سیم های برق رو پاک کردم)
دستت درد نکنه خوب شده منتها یه کم غلظت رنگ زیاده ابرا هم نورشو کم میکردی بهتر میشد الان زیاد سفیده .نقل قول:
راستش یکی از دلایلی که شروع کردم دوباره اینجا عکس بگذارم این بود که دوستان حرفه ای عکاسی اینجا که کم هم نیستند بیان یک نقدی بکنند .
تنها هنری که دوست دارم به نوعی در کنار کارهای دیگه ادامش بدم و توش رشد کنم همین عکاسی هست
هر چند من خودم با کمال میل خواستم که نقد بشه ولی ظاهرا کسی توجهی نکرد !
به هر حال ، بگذریم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس اصلی خودش ریسایز شده بنابراین مشکل میشه ادیتش کرد
در عکسی که ادیت کرده تعادل رنگ ها به هم خورده و رنگ زرد و سبز مقدارش بیش از حد افزایش یافته به طوریکه رنگ آبی آسمون از بین رفته
عنبر . . .
F 3.5
FL 6mm
Iso-80
2 sec
نکات مثبت :نقل قول:
کادر بندی قرینه ای
چون عکس حالت ضد نور داره نبودن ابرها شاخه ها رو زیباتر کرده
اشکالات از دیدگاه من
کادر میتونست کمی بازتر باشه
بودن ابرها در خارج از فضای شاخه ها زیبایی اثر رو بیشتر می کرد
عکس نویز زیادی داره ( در مناطق های لایت )
لبه شاخه ها اور شده و به چشم میزنن
بهترین کار ممکن :
به دلیل ضد نور بودن عکس بهتره اون رو به سیاه و سفید تغییر بدین
یا اگر نمی خواستید سیاه و سفید باشد به چنین ویرایشی میتونستید دست پسدا کنید
دوستان عکاس حرفه ای من ادیت اینا بلد نیستم... این عکس گربه هه رو کی میتونه یه ادیت خوب روش بزنه؟ از پشت پنجره گرفته شده
نظرتون هم راجع به عکس کمانگیر بفرمایین خوشحال میشم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میشه از ادیت کردن عکس های همدیگه صرف نظر کنید؟!!
هر صفحه که میایم میبینیم یک عکس با چندین تا ادیت میبینیم که درکل هیچکدوم به عکس کمکی هم نکرده!
تازه تاپیک جدا هم داریم.
ممنون