برای تست به ide تغییر بدین ببینید چی میشه ؟نقل قول:
Printable View
برای تست به ide تغییر بدین ببینید چی میشه ؟نقل قول:
چیکار میشه کرد؟نقل قول:
دیگه اگه با تعویض کابل درست نشه باید ببرید گارنتی یا تعمیرگاه نرم افزاری قابل حل نیستنقل قول:
سلام
چند ماه پیش یه هارد WD my Passport خریدم با گارانتی و بیمه ایران.
چند وقت پیش از ارتفاع 1 متری از دستم افتاد روی سرامیک. از نظر بدنه و ظاهری هیچ مشکلی براش پیش نیومد و به سیستم هم وصل می کنم و کاملا شناسایی میشه و تمام فایل هارو هم میبینم.
اما سرعتش به شدت پایین اومده، طوری که باز و بسته کردن فولدر ها با تاخیر انجام میشه ، یه فیلم معمولی گیر میکنه و به درستی اجرا نمیشه ، قصد کپی فایل هارو از هارد به pc داشتم که حتی کپی هم انجام نمیشه و هنگ میکنه.
بردم نمایندگی گفت نهایتش یه هارد نو بهتون میدیم. مشکل من 300 گیگ فایله که نمیخوام از دست بدم.
به تعمیرکار نشون دادم گفت اگر ضربه خورده باشه و هدش فاصله گرفته باشه باید باز بشه که بالای 200 هزار تومن هزینه داره.منم گفتم قیمت نوی این هارد الان 230 تومنه!
سعی کردم با برنامه Tera copy فایل هارو به pc انتقال بدم ولی یه فایل 1 گیگ 1 روز کامل طول میکشه!!
به نظر شما چیکار کنم؟ هاردو نمیخوام ، فایل هاشو چیکار کنم؟
یک نرم افزار ایمیج گیری قوی است به نام ftk imager ببینید میتونید با این نرم افزار از هارد ایمیج بگیرید بعد هارد رو عوض کنیدنقل قول:
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید
اون نرم افزاری هم که گفتم باید تو سایت های خارجی بگردید تو سایت های ایرانی نیست و مخصوص computer forensics است
سلام
من دیروز با این برنامه(HD Tune Pro) هاردمو چک کردم همه چیز اوکی بود اما امروز دیدم ویندوزم بعضی مواقع چند ثانیه گیر میکنه اومدم هارد رو دوباره با همین برنامه تست کردم که ایندفعه دیدم این ارروررو داده که مقدارشم ثابته و تغییری نمیکنه
الان رو هاردم 800 گیگ اطلاعات دارم که همه فایلا باز میشن و اجرا میشن ولی همونطور که گفتم بعضی مواقع چند ثانیه گیر میکنه بعد ول میشه
هاردم سیگیت 1ترابایت باراکودا 7200 دور هست
راستی با یه برنامه تست کردم دیدم بدسکتور هم نداره
اگه میشه بگین مشکل از چیه؟
اگرم که باید ببرم پیش تعمیرکار حداقل یه توضیحی بدین که این مشکل کلان چیه و چطور اتفاق میفته؟؟؟؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هارد چرا اینجوریه تستش؟ مشکلی در کارکرد من ندیدم ولی تست رید اینجوری شده!
به خاطر ارور دومی است برای رفعش راه هایی پیشنهاد شده مثل چک کردن اتصالات هارد و پاور سیستم پارتیشن بندی مجدد هارد آپدیت بایوس مین و فریم ویر هاردنقل قول:
از هارد بکاپ بگیرید و ببرید پیش تعمیر کار اینها relocated sector است یعنی سکتورهایی که نه قابل خواندن است و نه قابل نوشتن معمولا این مشکلات از کارخونه و در زمان تولید هارد اتفاق میفته و بیشتر سخت افزاری استنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز! من خبر مرگم اومدم برا هاردم که westerd digital 1 TB my passport هست با نرم افزار خودش پسورد گذاشتم دقیقا همونی که واسه خوده ویندوز میذارم حالا هرچی این پسوردو میزنم نمیذاره و پیغام فرمت میده:n28: من مطمئن هستم پسورد درسته! حالا چیکار کنم راهی واسه درست شدنش هست ممکنه رو سیستم های دیگه ارور نده ؟نوع خاصی از سیستم هست که رمز نخواد یا هر جا برم همینه؟ اگه فرمت کنم بعدش که دیگه پسورد نمیخواد؟ در صورت فرمت امیدی برای بازیابی اطلاعات هست با چه نرم افزاری ؟ لطفا هرچه سریعتر راهنمایی کنید با تشکر:n27: