با عرض سلام و تبريك سال نو خدمت تمامي دوستان عزيز
چند هفته اي هستش كه يه پنجره ارور موقع بالا اومدن ويندوز من مياد و كلافم كرده . چه طوري ميتونم اينو ببرمش كه ديگه نياد ؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با عرض سلام و تبريك سال نو خدمت تمامي دوستان عزيز
چند هفته اي هستش كه يه پنجره ارور موقع بالا اومدن ويندوز من مياد و كلافم كرده . چه طوري ميتونم اينو ببرمش كه ديگه نياد ؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا ویروس گرفتین که به فایل مشهور svchost آسیب زده: که باید با آنتی ویروس و ضد جاسوس و تروجان PC رو کامل اسکن کنید تا همشون پاک بشه. و بعدش فایل های ویندوز رو تعمیر کنید.نقل قول:
یا فایل ویندزتون آسیب دیده که باید تعمیر کنید:).
اول از همه از بابت ویروس و کرم و تروجان مطمئن شید که محفوظ هستید و کامپیوترتون آلوده نیست؛ بعدش فایل های سیستمی و DLLهاتون رو چک و جایگزین کنید:
سی دی نصب ویندوز رو داخل درایو بزارید. بعدش منوی استارت، Run، و توی اونجا تایپ کنید:
کد:sfc /scannow
سلام . خيلي ممنونم دوست عزيزم از راهنماييتوننقل قول:
سيستم رو كلا اسكن كردم و بعدش هم سي دي ويندوز رو گذاشتم و اون كاري كه گفتيد براي تعمير ويندوز انجام دادم ولي بازم نشد و بازم اون پيام موقع بالا اومدن ويندوز مياد ؟
پس میخواهین یک بار هم با CD ویندوز اساسی repair کنید. CD ویندوز رو بوت کنید. در صفحه اول Enter، صفحه دوم F8، و در صفحه سوم روی ویندوزی که قصد تعمیرش رو دارید Enter بزنید.نقل قول:
می تونید توی کنترل پنل، Administrative Tools، و Event Viewer رخ داد های کامپیوترتون رو مشاهده کنید، اونجا رو هم چک کنید شاید اطلاعات مفیدی بدست بیارین که مشکل مشخصا از کجاست.
ويندوز رو تعمير كنم به اصل ويندوز كه صدمه اي وارد نميشه برنامه ها و ... تو درايو ويندوز پاك نميشن ؟نقل قول:
نميشه اين فايل svchost رو از يه جا گير بياريم و بريزيم سرجاش تا درست بشه ؟
در ضمن موقع repair كردن يه پسورد ميخواهد ؟ ميگه password administator ؟ در حالي كه من روي ويندوزم هيچ پسوردي نزاشتم /.
سوال اول نهنقل قول:
سوال دوم به Run بعدcmd بعد sfc/scannow سی دی ویندوز باشه
سوال سومم من خودم تاحالاموقع تعمیر ویندوزبه چنین مشکلی برنخوردم:21:
1. نه، اصلا و ابدا. فقط و فقط ممکنه بعضی درایورهاتون رو موقع نصب ویندوز ازتون بخواد که اون موقع باید CD/DVD درایور مربوطه رو توی دستگاه بذارین.نقل قول:
2. یه سری روش های دستی هست اما ریسکش خیلی بالاست و منم اصلا بهت توصیه نمیکنم. با CD ویندوز تعمیر اساسی که کنی به احتمال زیاد برطرف میشه.
3. این ویندوز الانتون رو کی ریخته؟ هرکی ریخته موقع نصب ویندوز توی اون پنجره های تنظیمات واسه "ادمین" پسورد گذاشته. ولی شما که یوزرت مهمان نیست،هست؟ شما هم "ادمین" هستی دیگه؟؟
ممنوننقل قول:
مشكل پسورد حل شد حالا مرحله بعد كه اينتر ميزنم يه همچين پيامي مياد كه بايد جلوش يه چيزي بنويسم :
C:/WINDOWS
نميدونم جلوش چي بنويسم هر چي هم اينتر ميزنم دوباره همين مياد ؟
سلام سلام ...
tweak ای برای XP هست که گزینههای منوی New در رایت کلیک رو ادیت کنیم؟ (چیزی بهش اضافه کنیم؟)
میخوام یه template خاصی از Office رو بندازم تو New که doc جدید خواستم باز کنم، راحت به این template دسترسی داشته باشم ...
شما وقتی با سی دی بوت شدی، توی همون صفحه اول کلید R رو میزنی؟؟؟نقل قول:
دقیقا طبق مراحلی که گفتم انجام میدی؟؟ اصلا محیط داس نباید بری!!!!
بله، میتونی نرم افزار TuneUp Utilities 2004 رو نصب کنی. دلیل اینکه 2004ش رو گفتم اینه که راحت exit میشه و سبک تر و بی مزاحمت تر از 2010 و 2011 هستش.نقل قول:
وقتی برنامه رو اجرا کردی میتونی بری TuneUp System Control/File Types/New Menu.