اوه پس منم رایتلم اینطوریه و تا حالا ندونستم:n27:
Printable View
اوه پس منم رایتلم اینطوریه و تا حالا ندونستم:n27:
خب دزدی تو روز روشن!!!!
امروز داشتم ترافیکم مصرفیم رو چک میکردم تو برنامه مودمم huawei link ترافیکم 11 گیگ بود بعد دیدم تو برنامه ایرانسل ترافیک رو زده 200 مگ
حالا چکار کنم چجوری میشه پیگیری کرد؟؟؟
الان من هر چند تا سیمکارت که دارم محدود شده فایده نداره با سرعت 8 مگابیت ... :n27: اگه بسته بلند مدت بگیرم بعد محدود بشه چی ؟؟؟؟ :n30:نقل قول:
چند روزی هست کلآ ایرانسل افتضاح شده موقع دانلود وسطش پینگ میپره بعد دانلود قطع میشه و دوباره از اول شروع میشه دانلود امروز یه فایل 40 مگابایتی رو چندین بار قطع شد وسطش
با سایتهای داخلی و خارجی امتحان کردم همشون همینطوری بودن کلآ دیگه پایدار نیست و ایرانسل خیلی شلوغ شده من که میرم دو تا سیم کارت رایتل و همراه اول بگیرم فکر کنم الان اونا دارن
بهتر کار میکنن.
این که مینویسن در صورت استفاده از اینترنت ملی دو برابر حجم میده
من بخوام مثلا فیلم دانلود کنم از سایت ایرانی استفاده کنم به درد میخوره ؟
این ملی چیه!؟
سلامنقل قول:
فعلا فک میکنم یه لیست 500 تایی از وب سایت های منتخب هست اونا رو منظورشون هست نه هر سایتی
بهترین راه عدم تبدیل سیم کارت ها یی که هست که 3جی دارن و یوسیم نیستن !!!!نقل قول:
همراه اول به هیچ وجه نمیتونه این سیم کارت ها رو محدود کنه من در خونه خودم سرعتم 2 مگابایت هست تا حالا 2 تا 1 ماه گرفتم
باید منتظر محدود شدن ایرانسل در شبانه هم باشید من 3 شب هست دارم تست می کنم شب که استارت میزنم بعد از 30 دقیقه الی 1 ساعت سرعتم میاد دقیقا بین 900 الی 1 مگابایت در صورتی در ابتدا حدود 3 مگابایت هست !! تا نت و همچنین ایرپلن رو خاموش روشن نکنم سرعت بر نمی گرده !!!
البته هنوز فراگیر نشده ولی منتظر باشید
چیزی به نام نامحدود در ایران معنا نداشته نداره و نخواهد داشت
صداشون در نیار ، االان همه سرازیر میشن همراه اول ، سرعت اش بدتر از ایرانسل میشه :دینقل قول:
چقدر تنگ نظر :n02:نقل قول:
سلام مودم
LH92
ایرانسل میشه انلاک کر راه داره؟؟؟؟؟
ایرانسل یه باند ۸۰۰ کم داره ولو فقط ۵ مگاهرتز پهنا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
طرف ما کلا 4g قطع شده
باز ما طرح خریدیم اینا هم گند زدن توش
اینجا هم نیم ساعت پیش کلّاً اینترنت قطع شد
الان هم فقط 3G وصل میشه
فور جی که میزارم انتن میپره[emoji52]
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
تایید میشه ...نقل قول:
حدود دو هفته هست که استارتش برای من خورده ولی فکر میکردم شاید از سمت خودم باشه . که با صحبت محمد عزیز ، کاملا برام محرز شد که کار خود ایرانسل بوده .
سلام دوستان
این داستان شبانه چی شد که بجا ۶۰ گیگ ۴۳ گیگ میگیره و بعد نت قطع میشه ؟
امشب بعد از ۱ ماه یه بسته ۳ ساعته گرفتم . ۱۴۰۰ تومنم شارژ داشتم
الان بعد ۴۳ گیگ دانلود . اون ۱۴۰۰ تومن پرید و نتم قطع شد
دوستان زیاد بودن که این مشکل رو داشتن
راه حل چیه ؟
۱۹۵ شکایت کنم ؟
والا میتونی شکایت کنی ولی اینکه شما 1400 تومان دادی و 43 گیگ دانلود کردی و هنوز شاکی هستی خودش خیلی جالبه !
اینجا هم هم تری جی پریده هم فور جی
فقط تو جی هستش که اونم سرعت نداره
یعنی دیگه هیچوقت درست نمیشه؟
برا من یک اتفاق عجیب افتاد، امشب ساعت 12 و نیم یک بسته سه ساعته خریدم، اس ام اس فعالسازیش هم اومد، یک ربع پیش موبایل دیتا رو روشن کردم و شروع به دانلود کردم، یک دقیقه که گذشت یهو بسته ای که داشتم از مای ایرانسل حذف شد!
الان فقطه بستهی 5 گیگ 6-12 صبحایی که چند روز پیش خریده بودم رو نشون میده (و اینترنت هم وصل میشم هیچ دیتایی رسیو نمیشه)
برا منم اتفاق افتاده دوست عزیز, یه بسته 3 ساعته 3 گیگ روزانه با نرم افزار آپ گرفتم 4500 تومن از حساب هم کم شد و بسته فعال شد(تو ایرانسل من هم بسته بودش) بعد از یه دقیقه دیتا رد و بدل نمیشد و وقتی ایرانسل من رو نگاه کردم بسته نبود... به 700 زنگ زدم گفتن اصلا همچین بسته ای برا شما فعال نشده ,زنگ زدم پشتیبانی آپ گفتن بسته فعال شده و هیچ مشکلی نداره,خلاصه هیچ کدوم زیر بار نرفتن و 4500 تومن پریدنقل قول:
4 جی ایرانسل -- سیگنال خوب
اینم تی دی همون موقع
به قول اون بازیگر 4 جی ایرانسل به گوت رفته
یک نکته مهم درباره استفاده از سیم تی دی روی مودم های 4 جی اف دی دی
شما می تونید از سیم کارت تی دی ال تی ای روی مودم 4 جی معمولی استفاده کنید مشروط بر اینکه سیگنال نسل چهار داشته باشید .. یعنی این سیم ها روی نسل دو و سه رجیستر نمی شن .. پس اگر بخواهید این سیم رو روی مودم همراه بندازید و برید بیرون احتمالا به مشکل می خورید چون همه جا سیگنال 4 جی نیست .. اما جای ثابتی هستید و سیگنال 4 جی دارید می تونید به راحتی از حجم سیم تی دی هم استفاده کنید.. این می تونه یه مزیت باشه برای کسانی که از بسته های ترکیبی استفاده می کنند که قیمت های بهتری دارن
قیمت حداکثر 1 گیگ حدود 40 هزارتومان هست !!!! یعنی اپراتور 1 گیگ رو بده 40 تومن هم ما هیچ حقی نداریم شکایت در باره اینترنت هیچ تاثیری نداره برای بهبود فقط میتونی وقت خودت و اپراتور رو بگیری همین!نقل قول:
خوبه واسه تو 43 گیگ دان میشه برای ما که سرعت محدود میشه زیر 1 مگابایت !
سلام داداشنقل قول:
یک بار امتحان کردم روی مودم mr200 وصل نمیشه
حالا یا با مودم های لاک ایرانسل فقط رجیستر میشه یا نه نمیدونم
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
فکر نمیکردم ایرانسل انقدر بی مسئولیت باشه، آخرم در تهران از 3G ۹۰۰ بر خلاف همه اپراتورای دیگه استفاده نکرد و مشکل شدید روی مکالمه و سویچینگ از 4G داره، دوم اینکه نه مکالمه روی وایفایش راه اندازی شد و نه فرکانس ۸۰۰ اورد برای 4G و نه مکالمه روی 4G راه اندازی کرد، تمامش فقط تست ازمایشکاهی بود و ادعا.
امروزم که نسل ۲ش که بزور یه مکالمه ای میشد کرد بفنا رفته.
اونم از TD با پهنای باند کم و دیر لود کردن صفحات و مشکل DNS یا هرچی هست.
کمکم دارم به ترابرد فکر میکنم.
ایراندزد واقعا نوبرشه هر دفعه که بسته 3 ساعته 60 گیگی میگیرم یه بامبولی درمیاره(البته به جز دزدی 25% از بسته که همه اعلام کردن و هنوز دزدا درستش نکردن)
چندشب پیش یه بسته 1 ساعته گرفتم با اینکه دیدم پولش کم شد ولی وایسادم اس ام اسش اومد.بعد دیتا رو روشن کردم و رفتم تو کارش یهو چندثانیه بعد زرت اس ام اس اومد که اینترنت شما طبق تعرفه ازاد محاسبه میشود.
یه 500 کم کرد و بعد رفت روی بسته.ببینید 500 که منو پولدار یا فقیر نمیکنه ولی فکرشو بکنید همین 500 تومن 500 تومن در ابعاد بزرگتر چه رقمی میشه برای این دزدا.
حالا سوالم اینه که نمیشه کاری کرد که اگه بسته روی خط فعال نباشه دیتا کلا رد و بدل نشه؟ تا حالا 20-30 تومن در مجموع از من ایرانسل خورده مخصوصا سره همون زود تموم شدن بسته های شبانه قبل از مصرف کاملش
[QUOTE=alihashtaad;8990044]اینجا هم نیم ساعت پیش کلّاً اینترنت قطع شد
الان هم فقط 3G وصل میشه
فور جی که میزارم انتن میپره[emoji52]
Sent from my HTC 10 using Tapatalk[/QUOT
منم همین مشکل برام پیش اومده از خیلی وقت پیش البته از ماه رمضان این مشکلات قطع و وصلی موقع دانلود شبانه داشتم دانلود میرفت تا 50 درصد بعد قطع میشد دوباره از اول شروع میشد و همین طور این داستان ادامه داشت که کلا قید دانلود رو میزدم. حالا دیگه کلا اینترنت رو کامل تو ساعت شبانه رو 4g قطع میکنه و فقط تری جی برقراره لعنت به ایرانول دزد . تازه من اصلا دانلودی ندارم شبها گاهی موقعها میام برای دانلود فیلم و یا سریال که این جریان رو دارم میبینم واقعا حرکتشون کاملا بیشرمانست .اینطوری فقط مشتریشو از دست میده .
- - - Updated - - -
طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کنیدنقل قول:
جالب بودن یا نبودنش مهم نیستنقل قول:
مهم اینه که این طرحها رو خودشون گذاشتن . وگرنه خودشون میدونن چه بکنن چه نکنن !
شما هم لازم نیست سنگشون رو به سینه بزنید
حرفم اینه که از اون چیزی که گفتن کمتره و پولی هم که تو حسابم بوده 0 شده ( این یعنی دزدی ، کم فروشی )
دوست عزیز مثل اینکه دوست دارید اینترنت رو گرون بخرید که این حرفها رو میزنید ؟!نقل قول:
شما چکار دارید که من 43 گیگ دانلود کردم . تکلیف اون 17 گیگ مونده چی میشه ؟ حالا شما منطقتون سرعت خوب نیست نمیتونید همشو بگیرید . سرعن اینجا خوبه . دلیل نمیشه اندازه شما بگیرم !
بعدشم خودشون گفتن 60 گیگ ! چرا باید 43 گیگ دانلود کنه ؟ بجایه طرفداری از شرکتا راه حل پیشنهاد بدید
فرکانس 800 رو اون صدا و سیما بی پدر الکی گرفته استفاده هم نمیکنه بیناموس نمیذاره هیچ کسی استفاده کنهنقل قول:
کسی تازگی تو قم با 3G تست کرده؟ من 3 ماه قبل با گوشی و hotspot سرعتم به 800kbs میرسید که از dsl منطقه مون بهتره
میخوام یه گوشی یا مودم 4G بگیرم سرعتم بهترشه dsl برای همیشه کنار بزارم
کدوم مودمهای 4G خوبن و ارزان؟ این بسته های مودم با sim ایرانسل فایدهای دارن؟
ایرانسل ای پی ثابت میفروشه؟
ادیت: زنگیدم میگن فقط به مشترک حقوقی میدهند :n28:
فرکانس 800 هیچی روش نیست 10 بار طیف فرکانس رو چک کردم ، نمیدونم چه مرگشونه نمیذارن استفاده بشهنقل قول:
والا من که زیاد به 800 اهمیت نمیدم ایرانسل فعلا بره پهنای باند TDD و سرعت تک کانکشن رو درست کنه 800 پیشکشنقل قول:
يعني فركانس طلايي ٨٠٠ رو خالي گذاشتن ؟؟؟ يه جا شنيده بودم كه اين فركانس فقط محدوده پوشش خيلي بالايي داره و در خارج از شهرها مثلا روستاها و جاده ها بدرد ميخوره ولي نميشه روي اين فركانس پهناي باند بالايي به مشترك داد !! درسته ؟؟؟
بله فرکانس 800 نفوذ بالایی داره و برای مناطقی که ساختمان زیاد داره خیلی خوبه ولی 5 مگاهرتز فقط پهنای باند داره یعنی به طور میانگین 1.5 تا 2 مگابایت شما میتونید به عنوان تک کاربر ازش سرعت بگیرید حتی کمتر بسته به شرایطنقل قول:
اگه نمیدونی پس از کجا میدونی طلاییه ؟[emoji11] [emoji12] [emoji23]نقل قول:
اخه میدونی، وقتی ۸۰۰ اضافه کنن این دوتا باند ۳ و ۷ راحت رو ۸۰۰ تجمیع میشه، ولی اگر یکی از ۳ یا ۷ خوب انتن نده معمولا تجمیع صورت نمیگیره. البته فکر میکنم ۸۰۰ حدود ۳۵ مگاهرتز پهنا داره که البته وقتی بین اپراتورا تقسیم شه به هر کدوم ۵ تا ۱۰ تا میرسه.نقل قول: