سلام
دوستانی که شک دارند که تاریخ اعزامشان به 6/1 افتاده یا نه ، می توانند از سایت پلیس + 10 استفاده کنند و تاریخ اعزام خودشان را ببینند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
دوستانی که شک دارند که تاریخ اعزامشان به 6/1 افتاده یا نه ، می توانند از سایت پلیس + 10 استفاده کنند و تاریخ اعزام خودشان را ببینند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد سخا چیه دوستان؟ من برگه اعزام اولیه رو از پلیس +10 گرفتم .
وقتی که دفترچه رو پست کردی ، پلیس +10 یک برگه پرینت شده به اسم "تاییدیه ثبت اطلاعات درخواست اعزام مشمولان " بهت میده که مهر پلیس + 10 هم روش خورده . بعد از مشخصات فردی بالای آدرس این کد پنج رقمی رو می تونی ببینینقل قول:
سلام من امروز معاف از رزم شدم مدرکم هم کارشناسیه چند تا سوال داشتم ؟ (قبل از اینکه سوالمو مطرح کنم یه خواهشی دارم بعضیا اطلاعات ندارن همش کپی پیس میکنن هر کی رفته یا واقعا میدونه بگه بیخودی تو دله مارو خالی نکنین )
1-ایا من اموزشی دارم ؟
2-تو شهر خودم میفتم؟
3-کارهای دفتری به من میدن؟
4-تو یسری از سایتا خوندم میگ باید توالت بشوری یا اشپزی کنی ؟ ایا کسی اطلاعی در این خصوص داره ؟
همچین چیزی داده نشده!نقل قول:
روزی کخ رفتم دفترچه پست کنم گفتن سیستم قطعه و برید وقتی وصل شد خودمون ثبت میکنیم. دیگه تاییدیه درکار نبود!!
اگه شنبه برم این برگه رو تحویلم میدن؟
من همون موقع که مدارکم رو دادم ، یک نسخه از برگه "تاییدیه ثبت اطلاعات درخواست اعزام مشمولان " داد بهم گفت بخون و اگر مغایرتی داره بگو تا اصلاح کنم وگرنه امضا کن و تحویل بده و در آخر یک نسخه از آن رو بهم داد. ممکنه اطلاعات شخصیت رو غلط بزنن و بعدا برای اطلاحش دوباره ازت پول بگیرن.نقل قول:
نه دیگه اگه بعد از 14 اردیبهشت تماس گرفتی با پلیس 10 رفتی گفتن تیر اعزامی مشکلی نیستنقل قول:
دوستان توی برگه ی سفید که دو هفته قبل از اعزام میاد درب خونه سوابق خدمتی توش درج میشه ؟
آیا کسی دیده که توی برگه سفید (نه برگ سبز) سوابق خدمتی درج بشه ؟
دوستان اصلا فعلا به این سایتا اعتماد نکنید چون زمان زیادی از راه اندازیشون نمی گذره اشکالات زیادی داره به روز هم نیست شما رو از طریق اسمس، نامه و ... قبل از این سایتا از اخبار مربوط به خودتون باخبر میکنن پس به امید اینکه ازین سامانه ها زودتر چیزیو بفهمید نشینید خود من هم این سایت ( epolice.ir ) هم سایت خدمات الکترونیکی نظام وظیفه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو از ابتدای راه اندازیشون که با ارفاق نهایتا 4 ماهه دارن فعالیت می کنن رو چک می کردم اصلا قابل اعتماد نیست شماره 096480 هم که اصلا سراغش نرین مگر برای مشاوره که اون هم نوعی شعبه تلفنی پلیس+10 ه ! من به طور قطعی اعزامم تغییر کرده در حالی که این سایتا عملا به دلایل مختلف مثل عدم به روز رسانی اشتباهی همون 4/1 هستن در حالی که برگه آماده به خدمتمو از پلیس+10 صبح گرفتم 6/1 :n27:
حرف آخر آخرین وضعیتتون رو از پلیس+10 ها پیگیری کنید.
درواقع کسی که این اس ام اس رو دریافت کرده صد در صد به برج 6 منتقل شده؟نقل قول:
بزرگوار خوب مگه شما به 096480 زنگ زدی تاریخ اعزامتون را درست نگفت؟نقل قول:
بله صد در صدنقل قول:
تا جایی ک من میدونم سوابق خدمت و کسر از خدمت هم میادنقل قول:
دوستان سلام
کسی اطلاعی درمورد پادگان های شهید فلاحی و یا پایگاه هوانیروز ابیک قزوین داره ؟
ارزش داره بیفتم اونجا ؟ چون نزدیک ترین پادگان به شهرمونه !
لطفا کمک کنید اگه لینکی چیزی هم دارید دریغ نکنید ممنون.:n16:
با سلام خدمت همه بچه های گل فروم
آقایون من یگانم افتاده آماد و پشتیبانی منطقه دو ارتش شیراز، شنیدم که اونجا هم دوباره تقسیم داره کسی نمیدونه چه جوریه ماجراش؟ کلا چه جور جاییه؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون
كلا پشتيبانى ها در سراسر ايران بهترين جا هم براى خدمت وظيفه و هم براى پرسنل كادر است ، سختى هاي خدمت در لشكر و تيپ را ندارد و بيشتر كار اين يگانها لجستيكى و پشتيبانى است و مانند لشكرها هيچگاه رزمايش ندارد كه مجبور باشند چند روز در بيابان سپرى كنند ، اما در مورد تقسيم درست شنديد اين يگان زير مجموعه هايي داخل استان يا حتى خارج استان دارد كه ممكنه شما در انجا تقسيم شويدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اقایون داداشام .کسی اطلاع ندارهنقل قول:
سلام دوستان:n01:
مطمئنا کسانی که الان تاریخ اعزامشون از یک تیر به یک شهریور افتاده خیلی اعصابشون خورده و بهش فکر میکنند. :n14:
ولی من به یک چیز دیگه فکر میکنم و نگرانم که شاید خیلی هم دور از ذهن نباشه
اونم این هست که چه تضمینی وجود داره که دو ماه دیگه دوباره اس ام اس ندن و نگن به خاطر تکمیل ظرفیت اعزام شما به برج هشت انتقال یافت؟؟؟؟؟؟:n29:
دوست خودم تازه هفته پیش اقدام کرد برای سربازی تاریخ اعزامش شد برج هشت پس یعنی برج شیش(شهریور) هم تا خرخره پر شده.
دوستان خوشحال میشم درباره حرفی که زدم نظر بدین. به نظر شما چقدر امکان داره همچین اتفاقی بیوفته؟؟؟؟ اگه افتاد چه کاری از دست ما برمیاد؟؟؟ همینطور دست روی دست بزاریم؟؟؟
لطفا نظرتون رو بگین:n40:
داداش جو نده لطفننقل قول:
این پرسشتون بار روانی منفی داره، شما احتمالن سربازیت تموم شده، و میدونی که چقدر از نظر روانی این صحبتها می تونه تاثیر منفی داشتع باشه، مطمن باش سیستم نظام وظیفه گتره ای تاریخ اعزام نمی زنه، این دوستان هم احنمالن به خاطر مدرگ تحصیلیشون چون پر شدن دو ماه عقب افتادن:n16:
از وقتی گفتن سال جدید میخواد 24 ماه بشه حتی خیلیا دانشگاه نرفتن و دفترچه پست کردن که 2 ساله نشه خدمتشون.
من خودم دو هفته پیش دفترچه پست کردم و با خوش شانسی افتادم برج 6. الانم خیلی ها میرن خدمت و سال دیگه کمبود سرباز پیش میاد .
چرا فعلا سامانه پیامکی درسته من قبلا برای بار اول کد سخامم از همین سامانه گرفتم که الان چیزی برای گرفتن کد سخا نداره!نقل قول:
شما احتمال زیاد چون اسمس براتون نیومده هم اینکه سامانه پیامکی همون برج 4 میزنه همون برج چهارید.
بله متاسفانه همینطورهنقل قول:
نقل قول:
ببینید متوجه منظورتون هستم ولی یا تا حالا زنگ نزدید یادقت نمی کنید. 096480 چندین خدمت پیش روت میذاره از جمله آخرین وضعیت مشمول، آخرین وضعیت درخواست، آخرین وضعیت تعویض کارت و ارتباط با مشاورین.
آخرین وضعیت من رو میگه معافیت تحصیلی در حالی که معافیت تحصیلی با دادن برگه مربوطه که از دانشگاه بهتون میدن لغو میشه و شما مشمول میشید این از اولی که اشتباس!
آخرین وضعیت در خواست هم باید بگه درخواست اعزام که درخواستی که 5 سال پیش داده بودمو هنوز داره میگه!
سومی رو من در جریانش نیستم.
میمونه آخری که من اتفاقا گفتم سراغ096480 نرید مگر برای مشاوره و فرق زیادی با پلیس+10 ندارن شماره ملیتونو می پرسه و وضعیتتون رو میگه درست هم میگه. ولی به نظرم ارزش نداره مدت زیادی سر ارتباط با مشاورین خودتونو معطل کنید چون خیلی خیلی سخت نوبتتون میشه و در بهترین حالت صبح زود. به نظرم یه سر برید پلیس+10 زودتر نتیجه میگیرید. اگرم سوال خاص و واقعا مهمی دارید حتما حتما حتما برید نظام وظیفه شهرتون.
استخدام نخبگان مشمول خدمت سربازي در شرکتهاي دانش بنيان
خراسان - مورخ پنجشنبه 1394/02/17 شماره انتشار 18965
مهر-درپي تعامل سازمان نظام صنفي رايانهاي با بنياد ملي نخبگان، تسهيلاتي براي دانش آموختگان و افراد متخصص مشغول به کار در شرکتهاي دانش بنيان براي گذراندن دوره خدمت نظام وظيفه سربازي درنظرگرفته شد.اين تسهيلات به صورت پروژههاي تخصصي و تحقيقاتي است که به مدت يک سال افراد متخصص مشمول خدمت نظام وظيفه را قادر ميسازد به جاي دوره سربازي در خدمت شرکتهاي دانش بنيان باشندو بنياد نخبگان حقوق يک ساله اين افراد را نيز تقبل ميکند. علاقه مندان واجد شرايط پس از کسب تاييديه از بنياد نخبگان، به دفتر نخبگان نيروهاي مسلح استان محل زندگيشان معرفي ميشوندتا خدمت سربازي آنها به جاي دوره خدمت در شرکتهاي دانش بنيان لحاظ شود.همچنين مقرر شد امکان استخدام اين افراد در شرکتهاي دانش بنيان فراهم شود.
سلام من دومین باره که دارم میپرسم من دیروز معاف از رزم شدم مدرکم هم کارشناسیه چند تا سوال داشتم ؟ (قبل از اینکه سوالمو مطرح کنم یه خواهشی دارم بعضیا اطلاعات ندارن همش کپی پیس میکنن هر کی رفته یا واقعا میدونه بگه بیخودی تو دله مارو خالی نکنین )
1-ایا من اموزشی دارم ؟
2-تو شهر خودم میفتم؟
3-کارهای دفتری به من میدن؟
4-تو یسری از سایتا خوندم میگ باید توالت بشوری یا اشپزی کنی ؟ ایا کسی اطلاعی در این خصوص داره ؟
شما مگه اسفند دفترچه پست نکردین؟ بزرگوار برای منم اخرین وضعیت همینو ک شما میگی زده ...اتمام معافیت تخصیلی..اگه اسفند پست کردین باید مشمول بزنه اخرین وضعیتتنقل قول:
ی نکته هم بگم ...من مشول بودم ک ارشد قبول شدم...نامه اتمام تحصیل ک بردم نظام وظیفه ب من گفتن ک معافیت تحصیلی صادر نشده برات و دردسرهای ک داست بگذریم...من امروز رفتم پرینت گرفتم از برگ سبزم و تارریخ اعزامم همون 4 بود... اینکه چجور سلکت کردن را نمیدونم اختمالن بچه های لیسانس رو ی تعدادیشون رو انداختن برج 6
نه! بهمن پست کردم شد برج 2 . فروردین تمدید زدم شد برج 4. حالا خودشون کردن برج6.نقل قول:
من صحبتم در جواب به سوال شما و در مورد 096480 هس 3 آیتمش که قبلا گفتم پاسخگوییش سیستمیه و گویاس و چهارمی یعنی مشاوره یکی که معمولا یه خانومی هس که اعصاب نداره راهنمایی میکنه و یا با گرفتن شماره ملیتون آخرین وضعیتتون رو میگه)
اونم که میگید زده اتمام معافیت تحصیلی مال خدمات الکترونیکی سایت نظام وظیفس.
من اونجا بودم سعی کن اونجا به چشمه بیدی که زاغه مهمات هست تقسیم نشی از الان برو دنبال پارتی بقیه جاهایه تقسیمیش خوبه مثه باغ عفیف آباد و اینکه تو اون پادگان لوج خوب نیست نسبت به بقیه ولی در کل پادگانش عالیه حتی بهتر از منطقه 3 تهراننقل قول:
نقل قول:
مرسی از جوابگویی شما
میتونم به شورای پزشکی بگم در مورد افسردگی معافیت موقت بده؟؟
و اینکه من تو پارک موتوری هستم و فعلا هیچ ماشینی تحویل نگرفتم..
فعلا ماشین ها دست سرباز های قدیمی هست و اگه اونا برن ماشین ها به من میرسه!! دو سه ماه دیگه یه نیسان داغون بهم تحویل میدند که همین الان راننده فعلیش 24 ساعته در حال ماموریته!! و این خیلی بده..و 5-6 ماه بعد از اون یعنی 8-9 ماه دیگه راننده یه سرهنگ یا راننده حاج آقا میشم!
فعلا دارم توی کارگاه و مکانیکی و تعویض روغن پارک موتوری جون میکنم!!! مثل چی...! حتی تو آموزشی هم یک دهم این هم اذیت نشدم!! به قولی توی نفت و بنزین و روغن ها دارم شنا میکنم!! البته فکر کنم پارک موتوری به صورت غیر قانونی این جور وسایل رو نگه میداره!
فعلا کار من از یگان های پیاده هم شدت سخت تر و عذاب آور تر هست
لااقل تو آموزشی که بودیم یک ساعت و نیم کلاس داشتیم و نیم ساعت استراحت و به حال خود ولی اینجا من دو دقیقه هم استراحت ندارم متاسفانه!!
ساعت ورود به پادگان برای همه 6:30 هست ولی من که باید صبح زود توی دفتر پارک موتوری کار کنم و ماشین ها رو روشن کنم میگن حتما باید ساعت 6 اینجا باشی و من هم برای همین بیشتر روز ها نمیتونم برم
نگهبانی هم هفته ای 3 بار در پارک موتوری هستم (که بسیار برای واریسم مضرره) و البته 2 ساعت نگهبانی میدم و 2 ساعت استراحت دارم!!!!!!!!!! البته به لطف یرباز های قدیمی و ارشد بازیشون نمیتونم اون 2 ساعت رو هم استراحت کنم....میگن پاس 1 و 2 اینجورین و پاس 3 شب ها باید نگهبانی بده..البته من تا حالا ندیدم پاس 3 نگهبانی بده..ما رو هم که همیشه پاس 1 و 2 می نویسن!!!
تبلیغات درست چسبیده به پارک موتوری هست...اتفاقا تو فکرم یه جورایی خودمو بچسبونم برم تو تبلیغات..اگه ایشالله بشه که خیلی خوب میشه
ولی کسی اینجا به فکر ما نیست!! سربازای قدیمی تر هم اکثرا با عرض معذرت دیوث هستند....پادگانو به گند کشیدند خاموشی رو ساعت 11-12 میزنند...همشون گوشی میارندو البته سیگار هم که پیش کش!!
ما تو آموزشی که تو عجب شیر بودیم تو گروهان 6 گردان 5 بودیم و 118 نفر بودیم و همه با هم مثل برادر میموندیم و حتی کمد هامون رو هم قفل نمیکردیم و تا آخر هم وسایل هیچکسی گم نشد... اونجا با همه دوست بودم ولی اینجا!!
توی جراحی یرقان من که 19 سال پیش و در بیمارستان اسد آبادی تبریز بود خون من رو کامل تخلیه کردند و خون نفر دیگه ای رو بهم تزریق کردند نمیدونم این تو معافیت تاثیر داره یا نه؟؟ اگه کار دیگه ای هم کرده باشند من خبر ندارم
داداش یه بار تو اولین روزی که تقسیم شده بودم با حاج آقا (فرمانده عقیدتی - سیاسی) حرف زدم برعکس سایر روحانی ها که اخلاق خوبی دارن این یکی اخلاقش مثل سگ میموند یا حتی بد تر
روحانی ها که سهله پادگان خداش هم با خدای بیرون فرق داره
راستی نگفتین من اگه الان بتونم معافیت تحصیلی بگیرم و فوق دیپلم یا لیسانسم رو بگیرم میتونم بعدا میتونم امریه درست کنم و تو جا های غیر نظامی خدمت کنم یا نه؟؟
حماقت کردم من امسال پشت کنکور بودم و تا آذر ماه این سال معافیت تحصیلی داشتم ولی با خواست خودم رفتم خدمت
خدمت با اون چیزی که من فکرشو میکردم خیلی فرق داره
اعصابم خیلی خرابه... میتونم فعلا تا زمانی که کنکورمو بدم و اعلام نتایج بشه تو یه دانشگاه بدون کنکور ثبت نام کنم؟؟
(آیا گوشه گیر هستی؟ پرونده پزشکی دارید؟ چه داروی خاصی مصرف می کنید؟ ایا ت به حال اقدام به خود زنی یا خودکشی داشتی؟ آیا بدنت را بریدی؟ کجا؟ مواد مصرف می کنی؟و... ) از شما پرسیده می شود (البته این سوالها را سربازی که برای افسردگی اقدام کرده بود می گفت). بعد از ان از شما نوار معز و تست های دیگر می گیرند.به این جور سوال ها چه جوابی بدم؟؟ آیا راستشو بگم یا از خودم در بیارم؟؟ مثلا من تا حالا مواد مصرف نکردم و دارو فقط یکی دو هفته خوردم و بعدش دیدم که نه تنها افسردگیم رو خوب نکرد بلکه بد ترش هم کرد واسه همین هم بعد از یکی دو هفته کنار گذاشتمش!!
تا حالا اقدام به خودکشی نکردم ولی دو سه سال پیش در یه اتفاقی رگ مچم به وسیله شیشه بریده شد و اگه نیم سانت اون ور تر بود شاهرگم بریده میشد میتونم بگم اینو خودم به قصد خودکی انجام دادم؟؟؟ اینجور سوال ها چه تاثیری داره؟؟؟ راستی میتونم بگم معافیت موقت برای درمانم بنوین؟؟؟ معافیت موقت نسبت به معافیت داعم رحت تر نمیدن؟؟
نقل قول:
داداش شما اعصابت کمی خرابه!!! یا استرست خیلی زیاده!!!!!
من اعزامم برج شیش هستش. لطفا اشما جو نده.
منظورت هم از مدرک تحصیلی نفهمیدم که چه ربطی به تاریخ اعزام داره؟
:n40:با سپاس
نه داداش سما ی حرف بی پایه و اساس زدی گفتم شایعه کلن بار روانی منفی داره و ایشالا رفتی خدمت میفهمی که حرف چقدر این حرفهای بی پایه اثر بدی داره مخصوصن توی آموزشی...نقل قول:
اکثر بچه های لیسانس که تاریخ پست دفترچه ده روز آخر اسفند هست رو عموما انداختنشون شهریور ماه
بزرگوار جو ندادم من گه......:n16:
مشتی هستی
خوب دیگه از پشت تلفن بنده خدا ها چ کاری میتونن بکنن؟ همین اعلام وضعیتت رو میتونن بگن:n16:نقل قول:
سلام دوستان
از وقتی که فارغ التحصیل میشیم چقد وقت داریم تا دفترچه رو بفرستیم؟
ممنون
نقل قول:
ای بابا اصلا بیخیال...:n01:
سلام. وقت بخیر.
بعد از دوره کد , الان برای تقسیم شدن توی برگه امریه من زده: تیپ فلان - آج
"این آج یعنی چی؟"
و تاثیری توی جایی که میوفتم تو تیپ داره؟ جاهای خوب و راحتتر توی پادگان میوفتم یا فرقی نداره هر جا کم باشه میندازنم؟
فكر كنم منظور شما اين باشه كه در برگه امريه نوشته شده " به : ف تيپ ٦٥ نزاجا ا.ج"نقل قول:
ا.ج يعنى به اجوداني فرمانده تيپ و اين در تقسيم شما ربطى ندارد اجوداني به فرد گفته مي شود
برای معافیت پزشکی اگه 3 بیماری نوشته بشه ، پزشک معاینه کننده بیمارستان نظام وظیفه فقط یک بیماری رو توی پرونده درج میکنه و برای کمیسیون پزشکی میفرسته یا هر سه تا بیماری مورد بررسی قرار گرفته میشه؟
پ.ن: برای بار دوم هست که پرونده پزشکی تشکیل میشه
پزشكان كميسون سه نفر هستند كه درباره همه بيماري ها نظر مي دهند و شما هر تعداد بيماري داشته باشيد در يك روز و يك جا معاينه مي شويدنقل قول:
اخه دفعه قبل هم 3 بیماری نوشته شده بود و پرونده رد شده بود ، انگار صورت خوشی نداره واسشون. معاون نظام وظیفه گفته بود 1 بیماری که احتمال معافیتش بیشتر هست رو اعلام کنید که رئیس نظام وظیفه *لج* نکنه دوباره! پزشک اولیه ولی بازم 3 مورد رو یادداشت کرد.نقل قول:
کلا خودمون که به اون صورت با این وضیعیت امید چندانی به معافیت نداریم فقط تلاشمونو میکنیم.
پروندتون در حد معاف از رزم بود که رد شد بار اول ؟ گفتن میتونین معاف از رزم رو بگیرین؟نقل قول: