برای شما که خیلی خوبهنقل قول:
من همین سروسو دارم تست که گرفتم تو بهترین حالت یه بار از صدبار تست سرعتم شد ۲.۵
چه جوری بفهمم رو چند مگ خطمو بستن؟
Printable View
برای شما که خیلی خوبهنقل قول:
من همین سروسو دارم تست که گرفتم تو بهترین حالت یه بار از صدبار تست سرعتم شد ۲.۵
چه جوری بفهمم رو چند مگ خطمو بستن؟
از مرورگرر اینترنتت برو صفحه مودم برای این کار آدرس 192.168.1.1رو تایپ کن یوزر و پسورد ازت خواست جفتشو تایپ کن adminنقل قول:
صفحه اول مودم downstream نشون میده خطت روی چند بسته شده
من سرویسم را از مگ به 2 مگ محدود یک ماهه تغییر دادم با 1 مگ هر شب 3 گیگ میتونستم بگیرم دیشب با 2 مگ 5 گیگ گرفتم البته از سرور خارجی برای من که راضی کننده نیست یاد اون روزایی بخیر که با همون 1 مگ شبانه هفت هشت گیگ میگرفتم از عید خیلی سرعت شبانه را آوردن پایین
آقا من رفتم اینترنت شاتل رو پس دادم و امروز سفارش دادم واسه 2 مگه پارس انلاین !
اگه همه میگند سرعته شبانه روی 30 تا 70-80 هست بگید برم انصراف بدم و فردا پیکشون واسه قرارداد نیاد !
چه کاریه !!
وقتی تو سایت خودش زده مصرف منصفانه(صفحه قبل) اوضاع اینم بعد از 2 روز دانلود میشه لنگه شاتل دیگه! حالا سرعت روی 5 نمیاد ولی میارت روی سرعت اسمی سرویست.نقل قول:
کاشکی 1 ماهه میگرفتی ببینی چجوریه اگه راضی بودی تمدید میکردینقل قول:
سلام . دوستان من دیروز درباره کیفیت اینترنت 512 تو مرکز پیام نور ( سردارجنگل ) و وضعیت دانلود شبانه پرسیدم . عزیزان اگه اطلاعاتی در این مورد دارن ممنون میشم جواب بدن
هر چی باشه از شاتل بهتره! اینو مطمین باشنقل قول:
این که بله کسی هم از شاتل طرف داری نکرد :n01: ولی اسمش اینه که روی 9مگ می بندت دیگه....نقل قول:
اگرم سرعت اسمی رو بده چه کاریه خوب طرف میره سرویس نامحدود مخابرات میگیره هر چقدر هم بخواد دانلود میکنه هزینه کمتری هم میده
بله با حرفتون کاملا موافقم! به نظرم دوره شاتل با این محدودیت هاش تموم شده! و شاید شرکتی دیگه پیدا نشه که مثل اوایل شاتل سرویس خوب بدهنقل قول:
اوایل شاتل که یادش بخیر واقعاً... الان دیگه اصلاً ارزش سرویس گرفتن نداره شاتل...نقل قول:
پارآنلاین هم داره با این کارهاش میره کنار دست شاتل. برای مثال سرویس 512مخابرات استان تهران الان شده حدود 21تومن برای 1ماه بعد پارس زده 28تومن! منهای مالیات با این داستانها... 10گیگ هم بیشتر بهت نمیده پارس! خوب دور از جون آدم مریضه آدم پول بیشتر بده اینترنت محدود تر هم بگیره وقتی پار هم سرعت اسمی میده!
عزیزان چرا اینقدر از پارس آنلاین بد میگید ؟ پس فردا تو گوگل ایندکس میشه و افرادی می خونن و این شرکت میره زیره سوال.
این شرکت بهترین سرویس دهی رو داره باز هم بد میگید ؟ سرویس 512 قشنگ تا 1 مگ دانلود می کنه !!!!! اونهم با همون حجمی که خریدید. سرویس نامحدود هم که اولش 10 گیگ با سرعت باور نکردنی به شما سرویس میده بعدش هم همون سرعت واقعی رو به شما میده !
خواهش می کنم اینقدر بد نگید. باز هم قطعی های این چند وقته اخیر رو بگید یه چیزی.
قیمتش بالاست ؟ خب هر شرکتی یک قیمتی داره. به شرکت های مختلف نگاه کنید میبینید که زیاد هم اختلاف قیمت نیست.
امیدوارم به این بحث ها خاتمه بدید.
اما قبول دارم که تو هفته گزشته قطعی هاش خیلی رو اعصابه ... .
دوست عزیز همه چی دانلود نیست...نمیشه 4 تا ویدیو آنلاین دید نمیشه بازی آنلاین کرد یه league of legends میخوایم بزنیم باید انقد اعصابمون خورد شه که...هر سری یه پینگ میده همه چی سرعت دانلود نیست البته من نامحدودمنقل قول:
کاملا موافقم تا الان من 128 داشتم از پارس حالا رفتم 512 بگیرم بجا اینکه بهتر بشه بد تر شده اصن پشیمونم کرد...البته شانس ماهم هست دیگه از عید به اینور نمیشه با نت هیجکاری کرد بجز دانلود...نقل قول:
همه شرکتها در ایران بدون استثنا مشکل دارن و یکی از یکی بدترنقل قول:
علت هم اینه که سر چشمه مشکل داره
البته منکر اختلافات بسیار اندک نیستم ولی در کل همه سر و ته یه کرباسن:n21:
شما حتما تبلیغات و بخش مصرف منصفانه رو که به تازگی در سایت پارس آنلاین اضافه شده دیدید؟! اینم که داره سرعت اسمی سرویس رو به شما میده کار خیلی شاخی نمی کنه! طبق بند 13مصوبه 181وزارت ارتباطات وظیفه شرکتهای اینترنت این هست!نقل قول:
اگر هم مشکلاتی وجود نداشته باشه کاربر نمیاد اینجا تست سرعت و پینگ بذاره و از شرکت شاکی باشه...
بعد شما می دونی پارس آنلاین داره هر لینک155MB/s) STM1) رو از زیر ساخت به چه قیمت خریداری می کنه و به چه قیمت به دست کاربر نهایی می رسونه؟
ای بابا پارس هم میخاد مصرف منصفانه بزاره پس من از شاتل بکنم کجا بیام؟!نقل قول:
لینک همین مصرف منصفنه رو میدی؟
آره پارس هم داره میره تو کارش کم کم...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من تازه یک روز هست که برای اولین بار وصل شدم
به نظر شما سیگنال به نویز من چرا این طور هست؟
سرعتم مشکلی نداره با اکانت 2 مگ سایت های معمولی 250 متوسط دانلود و صفحه باز کردن بعضی سایت ها تا 380 هست با نرم افزار networx
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بهع پس کجا برم!:n27:؟؟؟نقل قول:
من با فروشش کلی صحبت کردم و همه ی موارد احتمالی رو گوشزد کردم. گفت اصلا پارس قرار نیست مثل شاتل محدودیت بگذاره. ممکنه سرعت کمی کمتر شه اما در بدترین حالت باید بشه سرعته اسمی و جریان دندون اره ماهی و سوسمار و گراز مربوط میشه به مرکز مخابراتی و اختلال سرویس اون افراد که باید حتما با پشتیبانی تماس بگیرند و مشکلشون حل شه.نقل قول:
گفت الان ما خیلی مراجعه کننده داریم که از شاتل راضی نبودند و اومدن سراغه ما.
اینایی که در بالا گفتم محض اطلاع دوستان بود :n06:
اما در مورد سرعتع اسمی که شما گفتی ، خب من الان گفتم 2 مگ یعنی download transfer rate رو باید رو چند بده به من ؟
مخابرات مشهد نامحدود نمیده؟ البته بازم پارس آنلاین با شرایط فعلیشم از شاتل بهتره...نقل قول:
آره حواسم بود یک ماهه گرفتم. خداکنه مثل سرویسه شما کار کنه واسمون و آواره نشیمنقل قول:
گفت مرکزتون خلوت باشه و نزدیک هم باشید به مخابرات ، سرعت راحت تا 8 مگ میره ! که با احتساب 1 به 8 نمیدونم چند باید بده بهم !
خوبه نسبت نویزت به سرعتی که برات بستن خوبهنقل قول:
اگه درست باشه سرعت دانلود شما باید روی 900کیلو تا 1مگ باشهنقل قول:
منظورم سیگنال به نویز آپلود هست که مجبور شد از 1 مگ به 512 کاهش بده تا احتمال دیسیم کم بشهنقل قول:
نقل قول:
چه گیری رو مخابرات :n13: اینقدر تبلیغشو نکن اینجا مخابرات از شاتل بدتره اینقدر دزدی میکنه از حجم و.....فکرشو بکن 3 ماهه با 2 گیگ حجم و شبانه از 1-7 رو میده 81 تومن!!!!!!!!!!!:n04:
دیگه امیدوارم فن آوا بشه نشد که میام پارس فقط محدود نکنه هر کاری میخاد بکنه اسمی هم کنه من راضیم :)
آره آپ استرمت خیلی پایننه روی این 509 هم که بستت! اگه بهت دی سی داد دیدی چراغهای مودم خود به خود خاموش شد خطوط داخلی و سیم کشی داخل خونتو چک کننقل قول:
این موارد هم چک کن - پریز تلفن پریز برق گیر نباشه- تلفن های بی سیم باعث نویز بیشتری روی خط میشه- بدون نویز گیر هم یه تست بگیر ببین میاد روی چند-در حالت عادی هم قبل از نویز گیز هیچی روی خط وصل نکن
خوب تو استان تهران واقعاً جواب داده!نقل قول:
3ماهه با چه سرعتی 81 میده؟!
آره دیگه باید آزمون و خطا کنی تا به یه سرویس دهنده خوب برسی چون شرایط خیلی متفاوته
خدا کنه - اگه این شد که میام خبر میدم بقیه هم برن یک تست بزنن از دست شاتل نجات پیدا کنن :n10:نقل قول:
اقا این مدیریت ترافیکی که میخوان بزارن بره همه ی سرویساس نامحدود و محدود؟
آره دیگه دقیقاً نوشته در صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "تکنولوژی "مدیریت ترافیک" برای اولین بار در کشور توسط شرکت پارس آنلاین بر روی تمامی سرویس های اینترنت پر سرعت به صورت رایگان اعمال گشته است"نقل قول:
. . .
الان بدون اسپلیتر وصلهنقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
----------------------
می صرفه یه سیم مستقیم از پوست سر کوچه تا خود مودم بکشم ؟
با چند مت اضافی 110 متر می شه.اطلاع دارید چه سیمی خوب هست و چه قیمتی داره؟
رفیق تهرانی ؟!نقل قول:
اوکی هست اسپلترت...نقل قول:
بهترین نوع سیم همون سیمی هست که خود مخابرات کار کرده (سیم جنگی) چون داخلش فویل آلمینیوم داره و باعث دفع نویزهای مزاحم میشه,فاطلت از مرکز مخابراتیت چقدره حدوداً ؟ در ضمن این سیمی که از پست تا داخل خونه هست رو چک کن ببین سیم برقی چیزی از کنارش نگذشته؟
البته بگم این نوع سیم رو فقط خود مخابرات داره و اگه یه آشنا تو مخابرات داشته باشی می تونی ازش بگیرینقل قول:
ولی سیم رو چک کن در روز اگر مشکلی مانند خوردگی یا پارگی نداره مشکل نداره
نقل قول:به خاطر دزدان عزیز و فداکار و سخت کوش ، از فاصله 60 متری از پست مخابرات 3 بریدگی وجود داره.(بد بخت ته کوچه ای ها که تا 7 تا رو سر انگشتی شمردم)نقل قول:
مخابرات گفت ما بوجه ندارم کل سیم رو عوض کنیم اگه می خای خودت سیم بگیر!!!
فاصله تا اداره مخابرات 2 کیلو متر پایه پیاده
ظهر که وصل شد سیگنال به نویز دانلود 18 بود با تلفن صحبت کردن از همین خط 14 شد اما آپلود 12 شد!!!
اینترنت قدیمیم که الان وصل هست با یه خط دیگم با آپ و دان 256 و 2076 و سیگنال به نویز 30 و 32
همون یه تیکه نیودن سیم و تیکه تیکه بودن خیلی تاثیر داره روی این داستان نویز... سیم معمولی که نمیشه توی کوچه استفاده کرد چون بعد از چند وقت زیر باد و بارون آفتاب از بین میره شما اگه خواستی عوض کنی باید از نوع سیم های خود مخابرات بگیری ,یه آشنایی چیزی پیدا کنه 10,20 تومن بذاری کف دستش بهت میده باید به خودشم بگی بیاد ببنده چون می خوای تا پست بری سر بوخت درست بسته بشه که بوق بده.نقل قول:
این " به صورت رایگان"-ش:n08: دیگه آخر پرروییه . سرعتٌ چند برابر کم کردین نکنه توقع دارین به خاطر این کار از مردم پولم بگیرین که سرعتشونٌ کم کردین:n08:نقل قول:
ممنونم به خاطر پاسخ هاتون:12:نقل قول:
من چون تازه واردم چنتا سوال دارم.تمام سرعت های دانم مال 4 تا 8 بعد از ظهر امروزه
1-من با 2 مگ در زمان نامحدود 2 تا 7 باید انتظار چقدر دان رو داشته باشم(بر حسب سرور داخلی و خارجی،با ویپ و بدون ویپ)
2-من با ویپ از داخلی و خارجی بین 350 تا 400 دانم هست وبعضی سرور های دان بازی داخلی تا 700 هم دان کردم.تو شب هم همین قدر هست؟
3-ویپ سریع تر از این هم وجود داره؟اگر ممکنه آدرسش رو برام پخ کنید
4-امروز ساعت 7 فکر میکنم هیچ سایتی بجز pol و دانلودها و چنتا دیگه رو باز نمی کرد بعد از نیم ساعت درست شد.این طبیعیه؟
5-برای دان شب از چند تا چند باید بزارم؟ چون مثلا isp قبلیم تا 7 بود اما اگه از 6:45 به بالا میزاشتم 100 تا 400 مگ کم میکرد
باز هم ممنونم
1- 2مگ نامحود در حالت عادی ساعتی 540مگ دانلود میکنهنقل قول:
2- روی داخلی آره آنچنان نوسان سرعت نداره در ساعات شبانه روز ولی سرورهای خارجی روی پارس شبانه ها به گفته دوستان افت سرعت دارند
3- voip رو شاتل هم داره ارایه میده الان ولی من از این سرویسش استفاده نکردم
4- نه طبیعی که نیست ظاهراً پارس مشکل داره چند وقته سرعتهاشم افت پیدا کرده
5- خوبه فقط مسیرت چیه؟ از کدوم سرور گرفته برات؟