downstream من که ART 1 دارم شده 1664 kbps ولی سرعت دانلودم از 20 بالاتر نمی ره!!
Printable View
downstream من که ART 1 دارم شده 1664 kbps ولی سرعت دانلودم از 20 بالاتر نمی ره!!
الان من آرت 1 دارم کرج هستم سرعت دی ال روی 150 ایناس (1664 دان استریم)
اما
چطوری اونایی که دان استریمشون بالاس سرعت پایین میگیرن ولی من بالا؟
خوب این روشی که میگمو انجام بدید
یه فابل از پی یب دانلود( به این علت که پینگ سرورش پایینه سریع دانلودش میاد) بذارید توی IDM و Pause کنید
حالا این کاری که میگمو اینقدر باید انجام بدید تا سرعت دانلودتون بره بالا
کانکشن (نه مودم) رو دی سی کنید بعد سریع کانکت کتید کانکت که شد اون فابل پی سی دانلود رو Resume کنید اگر سرعت بالا بود فبها اگر نبود دوباره این کار رو انجام بدید .
بعضی مواقع من نزدیک 30 بار ریکانکت میدم تا سرعت بره بالا
این هم تست سرعتم ساعت 2 دیشب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان داون استریم منم رقته روی 1663 ولی سرعت دانلود 16-17 :41: سرویسم هم آرت1 . البته باید تا فردا صبر کرد :46:
پ ن : دوستان همین الان که پست دادم سرعت دوباره چک کردم شد این : :31: :8: حالا موندم چی دانلود کنم :13: از دوستانی که لینک های توپ و فیلم و سریال و .. دارت برام پخ کنن ممنون . :40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا مگه 192.168.1.1 نباید بزنی بری تو کانفیگ مودم؟؟
آرهنقل قول:
سرعت منم بالا رفت. سرعت دانلود 150-160 شده :5: دارم تلاش می کنم جلوی نوسانش رو بگیرم.
برای منم بالا رفته ولی بسیار نوسان داره. بین 70-تا 110
ای بابا همه سرعتشون رفت بالا ما هویج موندیم:19:
با اجازتون مال من 180-190 :31: ولی نگران نباشید اصلا لینک ندارم دانلود کنم :31::41: تورو خدا یکی چند تا لینک توپ بده دانلود کنیم . :40:
اوووووفففففففف . سرعت دانلودم رفته رو 180 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . چه عیدی شود امســـــــال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
لینک دانلود هم میخواین تو پروفایلم هست :46:.
.
مثل این که شاتل اصلا منو یادش رفته:18:
پس چرا سرعت من شده 60؟ :41:
منم سرعت 150 میخوام! :19:
آقایون کسی راهی برای جلوگیری از نوسان سرعت پیدا کرد بگه !
سرعت من بین 130 تا 180 نوسان داره ! فکر می کنم اکثر شما هم حدود 50 کیلوبایت نوسان داشته باشید !
50 کیلوبایت خیلی زیاده ! کسی راهی پیدا کرد که بشه حداکثر پهنای باند بدون نوسان رو بشه استفاده کرد بگه :10:
idm رو بذار رو 16 کانکشن همزمان یا 2 لینک با 8 تا کانکشن باز کن برا من که نوسان خیلی کم شده
نقل قول:
اوووووفففففففف . سرعت دانلودم رفته رو 180 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . چه عیدی شود امســـــــال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
لینک دانلود هم میخواین تو پروفایلم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
محسن جون حمله به سوی 1080 های ریپ نشده :دی :دی
حساب کردم اگه باز هم شاتل بخواد گنده دماغ بازی در بیاره و 1 تا 7 محدود کنه بازم نزدیک به 150گیگ دانلود داریم :دی که نه اون ترافیک 400گیگیمون تموم میشه نه چیز دیگه :دی
بهترین عیدی شاتل بود :دی
+
یه خاطره برا تمام دوستان شاتلی :دی ( چه راضی و چه ناراضی )
اولین بار که از شاتل عیدی گرفتم سال 86 بود ( از پاییز 85 شاتلی شدم :دی ) اون سال سرعت های آرت هوم رو 2برابر کردن :دی فک کنین :دی :دی + اون موقع آرت هوم 13میگرفت یه دفعه شد 26 :دی کلی ذوق کرده بودیم و اینا :دی
ایشالله همگی سال نوی خوبی داشته باشین و دانلودهاتون به کام باشه :دی
تورنت اوضاش زیاد جالب نیست ! زور نداره پهنای باند رو بگیره :13:
امیدوارم 5 سال دیگه عیدی شاتل این باشه که سرویس های معمولی 2 مگ ما رو بکنه 20 مگ !نقل قول:
اولین بار که از شاتل عیدی گرفتم سال 86 بود ( از پاییز 85 شاتلی شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اون سال سرعت های آرت هوم رو 2برابر کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فک کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + اون موقع آرت هوم 13میگرفت یه دفعه شد 26 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلی ذوق کرده بودیم و اینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالله همگی سال نوی خوبی داشته باشین و دانلودهاتون به کام باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا میگم همتون سرعت هاتون رفت بالا من موندم نمیدونم زنگ بزنم بگم یا نه:31: اخه زنگ هم بزنم میگن خب هنوز یکم نشده که سرعت بره بالا:21:
دوستان یه سوال
وب گردی شما چقدر حجم می ندازه براتون؟؟؟(در روز)
ویه چیز دیگه به سرویس اکو عیدی چی دادن؟؟؟
از کحا بهمم چه شرکتی نزدیک خونموم هست ؟
تورو خدا اگه میدونین بگید
آره زنگ بزننقل قول:
اگه مشکلی پیش اومده باشه تا یکم نشده واست حلش کنن
من 128 دارم. 3 گیگ دادننقل قول:
چه ربطی داره به خونتون؟نقل قول:
بهترین راه اینه بری به نزدیک ترین مرکز مخابراتی یا امور مشترکین محلتون
یا اگه شماره ایی ازش داری زنگ بزنی چون بعییده امروز باز باشه
با یارو چت زدم میگه شما جزو اونایی هستین که از 1 فروردین سرعتشون میره بالا بعد گفتم مگه فرقی داره؟؟؟
گفت نرم افزار برنامه ریزی شده از اول فروردین بره بالا سرعت ها گفتم این چه برنامه ریزی همه رفتن بالا جز من؟؟؟
گفت:خیر این طور نیست :18: بابا اینا دیگه کین!!!
اینا همون شاتلی اند که همه می شناسیم!نقل قول:
وظیفه ی این قسمت چت پیچوندن ملت هست دیگه ... :46:نقل قول:
خودم میدونستم جواب درست و حسابی نمیدن ولی خواستم به بقیه هم نشون بدم اینا چه دزدهایی هستن!!!
وبگردی همیشه حجم میندازه . فرقی با دانلود نداره. حتی در بهترین حالت و بستن مرورگر و دانلود منیجرها سیستم سما با 50 تا 200 بایت برثانیه آپلود داره و اونم جز حجم حساب میشه (که البته میشه قضیه مورچه و کله پاچش)نقل قول:
دوستان یه سوال
وب گردی شما چقدر حجم می ندازه براتون؟؟؟(در روز)
کلا فکر کنم ART 7 رو هم همینطوری گفتن ! من چیزی از ART 7 ندیدم ! سرویس های ما همونی هست که بود (تو سیستم)
سرعت و ترافیک رو به یه مقدار خاص بالا بردن که مقدار ART7 نیست (شاید از اونم بهتر باشه) .
نمی دونم منظورم رو گرفتین یا نه.
مگه قرار بود سرعت ها بالا بره ؟
اینجا که برای هیچکی بالا نرفته هیچ
از امروز صبح به شدت سرعت کم شده و به زور به 20 میرسه
اکویی ها که باید برن قلبشون رو اکو کنند :31: با این 3 گیگ به هیج جا نمی رسه ....
مثل این می مونه که یک آدم تشنه رو بخوای با یک قطره آب تشنگی ش رو برطرف کنی....
شاتل گرخیده فکرکنم ! از صبح تا حالا رانژه ی من 3-4 بار قطع شده ! تو این یه ماه بی سابقه بوده
یعنی 3 4 بار دی سی شدی؟نقل قول:
خوش به حالت که جدیده واست
قبلا ساعتی یه بار و الان ساعتی 3 4 بار دی سی می شم
البته emi یا همون نویز وسایل برقی هم خیلی تاثیر داره
مخصوصا الان که همه دارن تمیزی می کنن و همه چی جا به جا شده
چرا برای من سرعتم فرقی نکرده تازه بدترم شده از دیشب باز دیشب سرعت دانلودم 25 بود ولی الان از هرجا دانلود میکنم بترکونه 15 میشه:2:
یا خدا سرعتم رفت روی 200 .دارم سکته میکنم
پس چرا برای همه فرق کرده برای من فرقی نکرده تازه بدترم شده:41:
آپ استريم من از 146 اومده روي 46!
اكو 128
براي بقيه دوستان هم چنين اتفاقي افتاده؟
سلام بچه ها! من اکو 128 یکساله دارم. واس من رو اومدن بیست و شیشم راه اندازی کردن. عیدی به من تعلق نمی گیره؟ اگه نگیره خدایی خیلی نامردیه. من دوهفته و خورده بود پول رو داده بودم، اد اومدن بیست و شیشم راه انداختن!:41:
ART1 128
از صبح سرعتش اینجوری شده چی می شد همیشه اینجوری بود ای خداااااااا
من2 تا فایل 600 مگی افیس مایکروسافت و 135 مگی اپن افیس رو گرفتم هر دو خراب دانلود شدن.
سلام.
خب این یه قلم مسلما به ISP بیچاره ربطی نداره دیگه :31:. یا ایراد از لینکای اصلی هست یا موقع دانلود، مشکل دار دانلود شدن :20:.نقل قول:
-- تا همین الآن ۷.۱ گیگ دانلود کرده . ولی چه فازی میده خداوکیلی :8:.
ضمنا امروز یه ۳۰ - ۴۰ گیگی لینک مستقیم جدید ریختم تو پروفایلم ... اگر خواستین :46:.
.
ای بابا من عقب موندم !نقل قول:
من پام یکسره رو گاز بود ولی فقط 5.5 گیگ شد !
نوسان سرعت من خیلی زیاده . کم پیش میاد بالای 160 بره :19:
من الان می خوام با این پشتیبان ها یه چتی بکنم ببینم 24 ساعته اگه پامون رو گاز دانلود باشه امکان داره محدود کنن یا نه.
امروز یکی از بدترین روز های من از نظر سرعت تو این 19 ماهی که از شاتل میگیرم بود
به شدت کم و کند و با نوسان
در بالاترین حد سرعتم 21 بود