..حذف شود....حذف شود..
Printable View
..حذف شود....حذف شود..
دوستان این سرویس 10 مگ با حجم 10 گیگ از 4 تا 10 صبح رایگان ، برداشته شده دوستان؟
الان سرعت 10 مگ با حجم 4 گیگ زده 2 تا 8 صبح نامحدود!!!
منظور از نامحدود همون رایگانه آیا؟
نخیر خیلی بدتر فکر کنم منظورش اینه که سرعت اسمی تقسیم بر 8 میشه مثلا 10 مگ سرعتش میشه 160 تا.نقل قول:
اگه اینجوری باشه که دیگه افتضاحه!!!!:n21:نقل قول:
الان جایی مونده که دانلود رایگان داشته باشه تو تهران؟ :n13:
درودنقل قول:
دوست عزیز 10 مگ همون 10240 کیلوبایت هست که اگر بر 8 تقسیم کنیم میشه 1280 کیلوبایت یا 1.2 مگ
پس این سرویس 10 مگ حداقل باید سرعت 1.2 مگ رو در ساعات رایگان بده که حالا نمیدونم اینطوری هست یانه
من قصد خرید دارم اما هنوز اقدام نکردم.
ده مگ ده 10240 کیلوبیت هست نه کیلوبایت! پس سرعت اسمیش خیلی پایین تر از چیزی هست که میگید!نقل قول:
ببخشید میشه واضح تر بگین من متوجه نشدم!نقل قول:
وقتی میگین سرعت اسمی یعنی چی؟
کاملا درست میگن .نقل قول:
10240 کیلوبیت ، تقیسیم بر 8 = 1280 کیلوبایت.
یواش یواش دانلود های شبانه ، رایگان! ، نامحدود!!! دیگه دارن حذف میشن
چند سال بعد که از خاطره هامون برای همدیگه تعریف میکنیم میگیم یادش بخیر شبی 10 گیگ از سرور داخلی! که مال خود آسیا...!!! بود دانلود میکردیم
دانلود کنید قبل از این که همش خاطره بشه
بعد همین کیلوبایت مگه ضریب یک به هشت نداره؟ شاید من اشتباه میکنم.نقل قول:
چرا مثلا شما اگه 10 مگابیت بگیرین سرعت اسمیتون 1240 کیلوبایت یا یک و دو مگابیت میشه حالا میتونن ضریب اشتراک 8 رو اجرا کنن که تقسیم بر 8 میشه و میشه 160 کیلوبایت ولی متاسفانه تو شبانه تو قراردادهاشون هم اومده شرکتها که تعهدی درباره سرعت ندارند یعنی حتی میتونن سرعت پایینتر از 160 رو بدن مثلا شاتل تمام سرویس هاش اگه تو شب از یک مقدار مشخصی بیشتر استفاده کنی با نرم افزار اکانتینگ پهنای باند خطتتو محدود میکنه و سرعتت رو بشدت پایین میاره که پشیمان بشی و اگه باز چند روز استفاده نکنی که نمیدونم چند روزه دوباره اتومات اون نرم افزار سرعتت رو مثل سابق میکنه مثل جیره حالا بعضی دیگه از شرکتها هم کلا روی سرعت پایین قفل میکنن تو تایم رایگان.نقل قول:
- - - Updated - - -
چرا مثلا شما اگه 10 مگابیت بگیرین سرعت اسمیتون 1240 کیلوبایت یا یک و دو مگابیت میشه حالا میتونن ضریب اشتراک 8 رو اجرا کنن که تقسیم بر 8 میشه و میشه 160 کیلوبایت ولی متاسفانه تو شبانه تو قراردادهاشون هم اومده شرکتها که تعهدی درباره سرعت ندارند یعنی حتی میتونن سرعت پایینتر از 160 رو بدن مثلا شاتل تمام سرویس هاش اگه تو شب از یک مقدار مشخصی بیشتر استفاده کنی با نرم افزار اکانتینگ پهنای باند خطتتو محدود میکنه و سرعتت رو بشدت پایین میاره که پشیمان بشی و اگه باز چند روز استفاده نکنی که نمیدونم چند روزه دوباره اتومات اون نرم افزار سرعتت رو مثل سابق میکنه مثل جیره حالا بعضی دیگه از شرکتها هم کلا روی سرعت پایین قفل میکنن تو تایم رایگان.نقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
عزیزم تاپیک همین جوری شلوغ هست دیگه شما اینقدر بزرگش نکننقل قول:
Sent from my NX403A using Tapatalk
کلا دارن یک کاری میکنن که مثل زالو پولتو بالا بکشن وقتی شبانه نباشه شرکتها خیلی راحت پهنای باند داخلی که براشون تقریبا مجانی در میاد حسابی تو پاچه ات میکنن با قیمت ترافیک بین الملل و اگرم بخوای دانلود کنی باید کلی پول ترافیک بدی یا اینکه بیخیالش بشی سال دیگه نه از نامحدود ایرانسل خبریه و نه از شبانه شرکتها با یک تیر دو نشون میزنن هم پول خوبی به جیب میزنن هم دست ملت رو از محتوای چند رسانه ای خارجی کوتاه میکنن مخصوصا نسل جوان که زیاد پول نداره و به حساب خودشان جلوی تهاجم فرهنگی رو هم بگیرن.
جالبه برای گمراه کردن ملت و دنیا میگن نامحدود داریم ولی بعد از اتمام ترافیک مشخص شده اگه قبلا سرعت رو محدود میکردن الان قطع میکنن تا ترافیک بخری که اسمشم گذاشتن اینترنت نامحدود حجمی خوب ملتو مسخره و اسکول کردن انگار ملت نمیدونن نامحدود چیه تازه افتخار هم میکنن:n08:
کسی از شبانه های جدید استفاده کرده بدونیم چطوره؟
متاسفانه خیلی از ماها خیلی زود جوگیر میشیم همه خوشحال شدن فکر کردن قیمت اینترنت اومده پایین ولی گرونتر هم شد شبانه های 4 تا 10 صبح رو بهش شبیخون زدن قیمت سرویس هاشونم کلی گرون کردن نامحدودهای سابقشون رو هم برداشتن حجمی کردن. الان ملت حسابی خوشحال شدن چرا؟ چون فقط قیمت گیگ اومده پایین ولی نمیدونن چقدر تو پاچشون رفته:n23:
خودتون رو برای اینترانت آماده کنید:n14:
چتد تا مستند خواستیم دانلود کنید زدن شبانه رو ترکوندند
امید به زندگانی در ایران سال به سال کاهش پیدا میکنه
من نصف موهام با سر و کله زدن با پشتیبانی اینترنت !!!! (یا اینترانت) ریخت از بس نفهمن یه دیپلمه بیشتر از اینا حالیشه . فک و فامیل مدیر عاملو بذاری سرکار همین میشه ! البته استثنائا درست و حسابیش هم پیدا میشه اما ...
..حذف شود....حذف شود..
حرف از سرعت و کیفیت سرویس اومد وسط گفتم یه سر به این مطلبم بندازین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آسیا تکی ها
من الان از های وب سرویس دارم . با این طرح های جدید عملا دانلود شبانه حذف شده و دیگه ساعات رایگان ها رو برداشتن. میخاستم ببینم آسیاتک طرح دانلود شبانه هاش خوبه یا نه که بیام آسیاتک؟؟
با های وب شبی دو و نیم گیگ تو سه ساعت رایگان دانلود میکردم. آسیا تک چطوریه؟
abbascfc داداش دانلود شبانه آسیا هم تقریبا برداشته شد.10 مگ 4 تا 10 صبح رایگانش خوب بود که امروز برداشتن.کلا جایی نمونده که دانلود شبانه داشته باشه بیخیال بشی بهتره.
دانلود رایگان میخای بسته های ساعتی ایرانسل از همشون بهتره الآن آسیاتک داشته باشه هم میگم نیا چون گیفیتشو ببینی پشیمون میشی اونقد اعصابتو به میریزه که نگو من خودمم پشیمونم که سرویس یکساله گرفتم ازشنقل قول:
پشیمون میشی عزیز نیا، همین الان کلی قطعی داره! همین الانی که دارم مینویسم.نقل قول:
واقعا جالبه
می گن اینترنت ارزون شد ولی در عمل فقط حجم ارزون شده
اما طرحای ماهانه قیمتشون فرقی نکرده فقط اسمشو عوض کردن و با حجم کمتر با قیمت کمتری می فروشن
اگر حساب کنید این طرحای جدید که 2 گیگ حجم دارن و 2 تا 8 رایگاه اگر 10 گیگ حجم داشت قیمتش مثل طرح های قبلی که 10 گیگ داشتن می شد
کلا فکر کردن با گاو طرفن
..حذف شود..
یه چند شبه قطع و وصلی زیاد شده شما هم وضعتون همینه یا بدشانسی ماس؟؟
خیلی رو اعصاب میره
امروز چندین بار برای ما قطعی داشت و اینترنت به اینترانت تبدیل شد.نقل قول:
اینترنت یک هست دیگه
خدا رو شکر اصلاً نمیشه دیگه با آسیاتک آنلاین بازی کرد! همش قطع میشه وسطش.
دلمون به شبانه رایگان خوش بود که اونم برداشتن! من همین امشب اینترنت پارس آنلاین ثبت نام کردم روی خط دوم خونه. شبانه نداره ولی حداقل انقدر قطعی هم نداره!
شاتل هم طرح گذاشته 110 گیگ یکساله 87500 تومن، فک می کنم اونم خوب باشه.
کلاً سرویس گرفتن از آسیاتک دیگه توجیه نداره! این سرویسم تموم بشه دیگه تمدید نمی کنم.
سلام های وبی :n02:نقل قول:
رفیق آسیاتک و های وب جفتشون یکی هستن
یعنی اگر اون قطعه افت داره اینترانت شده و .... اینم همینطور اون ساعت رایگان رو برداشته اینم همینطور
و کوچ کردن بین این دوتا هیچ مشکلی رو حل نمیکنه
شما هم با Play Store (فروشگاه گوگل) مشکل دارید؟ نه تصاویر داخلش باز میشه نه میشه ازش دانلود کرد!
اره اسیاتک برای همه اینجوریهنقل قول:
حالا جالبه بیست نت برای من تصاویرش باز میشه دانلودم سریع انجام میده اما اسیاتک مشکل تصویر داره و دانلود نمیشه.
ایکون ها و عکس ها رو مشکل داره کلا ربطی به اسیا نداره با نت های دیگه هم همینه،ولی دانلود مشکل ندارهنقل قول:
برای نشون دادن اونا باید چیز بزنید
برای من با بیست نت درسته! برای اسیاتک حتی برای دانلود هم باید چیز میز بزنم.نقل قول:
مشکل پلی استور سراسریه برای پارس هم همینه:n03:
همون آیکونا و عکسا رو توی ایرانسل و پارس آنلاین امتحان کردم مشکلی نداشت. الان امتحان کردی ؟ چون قبلا فقط آیکونا و عکسا رو باز نمیکرد جدیدا دیگه دانلود هم نمیشه کرد.نقل قول:
- - - Updated - - -
با پارس آنلاین و ایرانسل هم درسته.نقل قول:
- - - Updated - - -
ولی من امتحان کردم مشکلی نداشت با پارس آنلاین.نقل قول:
من با مخابرات و ایرانسل هم دیدم همینجوری بوده فقط دانلود میکنهنقل قول:
هر روز دانلود دارم از گوگل پلی مشکل نداره فقط همون عکس و ایکون ها ...
برای من مدت هاست که عکس ها باز نمی شه. ولی دانلود می شه کرد.نقل قول:
پیش نهاد می کنم یک سری به تاپیک پارس آنلاین بزنی:دی اصلا ازین خبرا نیست:دینقل قول:
سلام
الا یک هفته است که رسما قطع وصلی شدید دارم!!!الا 3 روزه روز یه 40-50 بار قطع میشه نتم و یه هی مودم ریست میشه!!رفتم تنظیمات مودم دیدم هی این عدد SNR margin Downstream داره از 19-22 اینا میاد تا 3-4 بعد قطع میشه!!!الا هم خطم رو از 1024 رو 6472 بستن می بینم SNR margin Downstream از عدد 30 اینا میاد تا 12 ولی دیگه قطع نمیشه !!اگه اینم حل بشه تایم اوت اینا شروع میشه!!!!
مشکلات جدید اسیاتک همین هست. برای منم همینجور هست. یهو snr داری روی 28 بعد چند دقیقه روی 10 میاد دوباره بعد چند دقیقه روی 28 میره کلا وضع اسیاتک همینه خط دوم روی بیست نت هستsnr ثابت هست مشکلی ندارم.نقل قول:
فقط داره تبلیغ میده مشتری میگیره کیفیت اصلا براش مهم نیست الان 5 دقیقست همین پی سی ورد تو مرورگر داره میچرخه و کامل لود نشده
سایتهای دیگه هم همینطور چه وضعشه آخه :n34:
..حذف شود....حذف شود..
..حذف شود....حذف شود....حذف شود..
یه چیزی که هست زمین آسمان هم بیاری پشت خط تلفن کلی هم بحث جدل کنی بازم حل نمیشه مشکل مگر از یه جای بالاتر!!!الا میری پشت خط تلفن میگی قطعی دارم میگن سراسریه میگی کی حل میشه میگن در حال حاظر مشغول برطرف کردنش هستیم!!اینارو هم زمانی میگن که تو قبول نکنی حرف اونارو که می گن هیچ مشکلی نیست:n02: همین الا snr خط هی بالا پایین می پرید اومد خطم از 10250 رو 5600 زنگ هم بزنم حرف تکراری نویز دارید!!کلا دیگه باید دنبال یه اینترنت دومی مثل ایرانسل و... باید باشیم!!!سره همین قطع وصلی رسما منی که 1 سال dota2 بازی می کردم هیچ وقت جریمه نمی شدم این هفته یه 10 بازی جریمم کردم قشنگ وسط 5 تا بازی هم نت اینقدر قطع وصل شد که نپرسید!!
الا هم می ترسم برم یه چیزی دانلود یا بازی کنم!!