راستي چرا اينقدر چاق شد يه دفعه؟؟؟
Printable View
راستي چرا اينقدر چاق شد يه دفعه؟؟؟
هران IranSport.Net - آندرانيك تيموريان با دو گلي كه شنبه شب به تيم ويگان زد و سبب پيروزي ۳بر ۱بولتون شد، بخت تيمش را براي كسب مكاني مناسب در ليگ قهرمانان انگليس و راهيابي به رقابتهاي باشگاههاي اروپا بشدت افزايش داد.با اين پيروزي، بولتون كه اكنون فقط دو امتياز كمتر از آرسنال دارد، اميدوار شده كه بتوانند براي نخستين بار در تاريخ اين باشگاه به رقابتهاي جام باشگاههاي اروپا راه يابد.
تيموريان كه پيش از اين در باشگاه ابومسلم مشهد عضويت داشت پس از بازيهاي جام جهاني 2006 به تيم بولتون انگليس پيوست .
سايت گل: روماريو 41 ساله تاکنون فکر مي کرد، گل اخير او در ديدار تيم واسکودوگاما برابر فلامينگو در روز 25مارس (5 فروردين)، نهصد و نود و نهمين گلش است ؛ اما روزنامه وولکز کرانت ، چاپ هلند نوشت: روماريو گلي را که در اوت 1990 در ديدار دوستانه برابر تيم آماتور نيوبوئينن ، براي باشگاه آيندهوون به ثمر رساند، از قلم انداخته است.
مانس هبلز، عضو سابق هيات مديره باشگاه نيوبوئينن به اين روزنامه گفت: روماريو چند بازيکن را دريبل زد و سپس دروازه بان را جاگذاشت. درک پيبس ، دروازه بان نيز تصديق کرد که از روماريو گل خورده است.
روماريو بارها اعلام کرده که دوست دارد هزارمين گل خود را در ماراکانا به ثمر برساند؛ ورزشگاهي که په له در سال 1969 هزارمين گل را به نام خود ثبت کرد.
هفته پيش مهدوي كيا خوب بازي كرد. اين هفته آندو.
مهدوي كيا كه ديروز وحشتناك بازي كرد و بين دو نيمه تعويض شد.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران در خصوص بازگشتش به تيم سابق خود استقلال گفت : به تيم استقلال باز نميگردم .
" عليرضا نيكبخت واحدي " روز دوشنبه در گفت وگو با ايرنا افزود: من نميدانم مسوولان تيم استقلال بر چه اساسي خبر بازگشت من را به اين تيم اعلام كردهاند.
وي افزود: آنچه مشخص است من پس از پايان فصل جاري ليگ فوتبال باشگاههاي برتر ايران ، يك سال ديگر با تيم پرسپوليس قرارداد دارم و مسوولان اين تيم هستند كه درباره آينده حرفهاي من تصميم ميگيرند.
نيكبخت واحدي تصريح كرد: آينده را نميشود پيش بيني كرد كه چه اتفاقي خواهد افتاد.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران با رد خبري كه عنوان شده بود وي در فصل آينده فقط به پول فكر ميكند ، اظهارداشت : من دراين مورد با هيچ رسانهاي صحبت نكردهام و متاسفم براي آنهايي كه هر روز از قول من مصاحبهاي چاپ ميكنند.
وي ادامه داد : من نميدانم آنها با درست كردن اين شايعات دنبال چه چيزي هستند.
بازرس ويژه سازمان تربيت بدني و سرپرست باشگاه استقلال تهران روز گذشته اعلام كرده بود "عليرضا واحدي نيكبخت "در فصل آينده ليگ برتر باشگاههاي ايران پيراهن تيم استقلال تهران را برتن خواهد كرد.
"محمدرضا بهمني" عنوان كرده بود : واحدي نيكبخت پس از اتمام قراردادش با پرسپوليس در پايان فصل جاري ليگ برتر، بار ديگر به تيم استقلال تهران باز خواهد گشت.
آخه کی راهش میده بیاد استقلال ؟نقل قول:
واحدي نيكبخت پس از اتمام قراردادش با پرسپوليس در پايان فصل جاري ليگ برتر، بار ديگر به تيم استقلال تهران باز خواهد گشت
تیم ما به چنین بازیکنان بی تعصبی نیاز ندارد.
بابا با این تیمتوننقل قول:
:5:
راست می گه این مردک رو نمی خواهیم
صد رحمت به هافبکهای خودمون
فقط برای بازار گرمی این تیم اون تیم می کنه
اس اس جای سوسول نیست
زاغول
نقل قول:
زیبا گفتی ... باهاتم ... :5:
وای
وای
منچستر 7