سلام مدلی که شما دارید و 8780 اش هم اصلا هماهنگی نداره رو شاتلنقل قول:
خیلی ها مشکل شما رو دارن باش رو شاتل
بهتره بفروشیدش بره یا اینکه غیر از شاتل رو های وب مخصوصا خوب جواب میده این مدل تی پی لینک
دوم خطتون هم مشکل شدید نویز داره
Printable View
سلام مدلی که شما دارید و 8780 اش هم اصلا هماهنگی نداره رو شاتلنقل قول:
خیلی ها مشکل شما رو دارن باش رو شاتل
بهتره بفروشیدش بره یا اینکه غیر از شاتل رو های وب مخصوصا خوب جواب میده این مدل تی پی لینک
دوم خطتون هم مشکل شدید نویز داره
خواهشا دوستان کمک کنند همینطور خواستم بدونم اگه تو سرویس آرت 6 از شاتل لند دانلود کنم محدود نمیشم.نقل قول:
خوب چیزی نیست که شاتل لند ارزونتر بده مثلا بسته ای که ۱ ساله باشه بخری پایینتر بدهنقل قول:
اونجور که حشاب میکنم این کوچ پاییزیشم زیاد مالی نیست این مدل که شما میگی بهتره با خرید بسته شاتل لند
دانلود راییگانش احتمالا سزعت بیارن پاین اگه نه قیمتن خوبع
کسی از دوستان مصرف داشته؟؟
Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk
منم جشنواره دارمنقل قول:
والا من خودم این برج فقط 500 گیگ از شاتلند فیلم و دیتا و کلا از یوتیوب هرچی ویدیو بوده دانلود کردم 75 گیگ هم از ترافیک ایران استفاده داشتم
40 گیگ هم از ترافیک بین الملل دان داشتم
فقط باید محدودیت های شاتلند رو دور بزنی
والا تو بگی 20 هزار تومن اصن شاتلند پول بسته اش باشه بازم ارزش داره برای من که اینطوره
دانلود هم همیشه برای من از 1.8 پاین تر نیومده سرعت
دوستان سرعت دانلود نامحدود 128 شاتل چقدره ؟ محدودیت سرعت بعد از مصرف زیاد اعمال میکنن یا نه ؟
سلام
سرعت سرویس ECO8192-NFG چقدره؟؟ اینو بگیرم بهتره یا ECO1024-NFG ؟؟
سلام دوستان این شاتل سرعت منو بشدت کم کرده نامحدود دارم چیزی هم دانلود نکردم فقط خودش هر روز کلی الکی میزنه! حالا چند روز دیگه که سرویسم تموم میشه همینو تمدید کنم یا یه آرت دیگه بگیرم محدودیت رفع میشه یا خیر؟
خوب جشوارش بدرد نمیخوره با خرید بسته شاتل لند چون عملا بسته ماهی 100 گیگ داخلی میده نامحدود هم شاتل لند پس این کوچ پاییزی اینا برای من مناسب نیست شاید برای کسه دیگه باشهنقل قول:
من یه بسته بخرم که بین الملل داشته باشه بهتره با خرید بسته شاتل لند
فقط میمونه یه بحث دیگه کسی از دوستان ازین بیشته های شبانش خرید کرده؟که فری هستن 1 تا 7 ببینم سرعت کم میشه یا نه اگه هم کم میشه شاتل لند ایرانیا کم میشن یا نه اونجور باشه این بیشته هاشو میخرم
پشتیبانی انلاین واقعا مسخره یعنی من روی این شرکت مسخره تر ندیدم ادمو اصلا زده میکنن از خرید سرویس دوستان حتما قبل خرید یه بارصحبت منید باهاشون کلا میپیچونن
چطور میشه شگایت کرد ازین پشتیبانی؟
یعنی هیچ کدوم از دوستان تا به حال art6 رو تجربه نکرده، می خواستم بدونم تا 120 گیگ در ماه محدود نمی کنن؟