من تو چند صفحه قبل سیو رو گذاشتم.پیدا نکردی بگو بازم آپلود می کنم.نقل قول:
Printable View
من تو چند صفحه قبل سیو رو گذاشتم.پیدا نکردی بگو بازم آپلود می کنم.نقل قول:
ممنون اگر میشه مسیر کپی کردن سیو رو هم به صورت دقیق بزارید یا اگر کاری غیر از کپی کردن داره ، چون گفتم من سیو خودم رو کپی کردم نیومدنقل قول:
تو ویستا واسه من تو این مسیر هست.نقل قول:
C:\Users\YOUR USER\AppData\Local\ROCKSTAR\GTA IV
من در مرحله B بوریسی که ماشین پلیس باید سوار بشیم وبا کامپیوترش یه کارایی انجام بدیم گیر افتادم نمی دونم چیکار کنم
من سيو گيم 100% اين بازي رو ميخوام توي تاپيك درخواست سيو هم 1000 بار درخواست داديم كسي محلمون نداد
در ضمن من چيت كد هاي كامل اين بازي رو هم ميخوام +يه ترينر خوب
با تشكر
من تازه کارت گرافیک بالا خریدم میخام اینو بازی کنم ولی تو بازار نیست کجا میتونم گیر بیارم
شما تو ماشین E رو بزن تو قسمت دوم اسم اون کسی رو که نوشته سرچ کن جاش رو نشون میده.نقل قول:
این بازی به لطف وزارت محترم ارشاد:27: غیر قانونی هست.اگه آشنا گیر بیاری پیدا میشه.اگه بخوای از اینترنت بخری پیغام بده آدرسشو میدم.نقل قول:
سیو و ترینر لطفا اینجا:(سیوش رو تو چند صفحه قبل گذاشتم)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156536&page=463
مثلا اي بازي چي داره كه غير قانونيه؟؟ما كه هيچي نديديم
چند صفحه پيش پيدا كردم دستتون درد نكنه (همينه كه اسمش sgta 12 هست ديگه ؟؟)
حالا اين سيو گيم رو كجا بريزم ؟؟؟
راستي چندين سايت خارجي معرفي كردند كه توش چيت كد بود اما 10-12 تا بيشتر نبود---- كسي چيت كد هاي كامل رو نداره ؟؟؟
1-بازی چیزی نداره.وزارت محترم ارشاد کم خوابی داره صبح که میاد سرکار لیست میذارن جلوش حال نداره بخونه میگه کمپلت غیر قانونیه.:31:نقل قول:
2-مسیر : تو ویستا
C:\Users\your user\AppData\Local\rockstargame\gta iv
3-واسه کد هم تو تاپیک خودش(من چنتا دارم نسخه بازی( ورژن ) رو بگو)
نقل قول:
1- من مسير رو توي xp ميخوام ؟
2-اين فايل رو توي مسيري كه ميديد كپي كنم ؟
3- فايل سيوي كه دانلود كردم رو بايد rename كنم ؟
4-توي readme نوشته ورژن V1.00 نميدونم منظورتون همينه ؟؟اگه نه از كجا ورژن رو بفهمم ؟؟