یه اتفاق جالب....
دیشب دانلود شبانه من کمتر از 100 مگ بود ....ولی تو قسمت گزارش مصرف سایت پارس آنلاین مصرف شبانه من رو زده 500 مگ...
یعنی واقعا باید در این ISP رو گِل گرفت....:grrr:
Printable View
یه اتفاق جالب....
دیشب دانلود شبانه من کمتر از 100 مگ بود ....ولی تو قسمت گزارش مصرف سایت پارس آنلاین مصرف شبانه من رو زده 500 مگ...
یعنی واقعا باید در این ISP رو گِل گرفت....:grrr:
سلام دوستان
من حدود یک هفته بود با سرعت 128 اصلا نمیتونستم شبانه دانلود کنم .قبلا من با 128 هر شب 800 مگ دانلود میکردم
دیروز رفتم سرویس 512 گرفتم به امید اینکه خوب بشه صبحی که نگاه کردم دیدم فقط 150 مگ دانلود شده.:41:
از ساعت 12 به بعد نوسانات شدیدی دارم مثلا 5 دقیقه سرعت میشه صفر 30 ثانیه سرعت دارم میخواستم ببینم کسی دیگه ای از دوستان با سرعت 512 هم این مشکل را داره :41:
راه حل چیه آیا درست میشه ؟
در صورتی که سرعت دانلود روزانت خوب باشه تنها راه حلش اینه که صبور باشی. اینجا فراوان از این مشکلات هستنقل قول:
سلام محمد جان. ممنونم.نقل قول:
اول بهم بگو لیتل مور زدن یعنی چی؟؟
بعد اینکه من میخوام دوباره تمدید کنم. ولی زمانی که میخوام تمدید کنم 10 روز بعد از پایان اعتبار این ماه منه. یعنی 27 خرداد تموم میشه. من 7 تیر میخوام تمدید کنم.
حالا این نمایندگی میگه اگه بیشتر از 7 روز بشه باید این 1000 تومان رو بدی. بهش گفتم : ولی من طبق قراردادی که بستم 14 روز بوده. گفتن نه. الان تغییر کرده شده 5 تا 7 روز.
البته وقتی که بهش گفتم قراردادی که بستیم 14 روز بوده حس کردم یکم هول شد.
حالا میخوام ببینم این قرارداده تغییر کرده یا نه؟؟؟
سرویس 128 با دو گیگ حجم اضافه ای که خودش داره و 8 تومنه تعرفش
آیا شبانه ی رایگان داره؟
چیز پی ان من وصل نمیشه برای شما دوستان درسته؟
دوست عزیزمیشه لطفا بگی سرویست چی هست؟نقل قول:
کدوم مرکز مخابرات؟
آقا میشه بفرمایید سرویستون چیه؟ وکدام شهر و مرکز مخابراتی هستین؟ممنوننقل قول:
نه تغيير نكرده.اونا ميخوان زودتر بياي تمديد كني عدد پرت وپلا ميگن كه خيلي كمتره. من باهاش صميمي شدم گفت سعي كن تا 12 روز تمديدش كني:31:نقل قول:
ليتل مور همون تمديد موقت هست 5 روز زمان و 50 درصد ترافيك يك ماه بر طبق دوره قبل (حالت قرارداد جديد داره و بعد 5 روز تازه 14 روزت شروع ميشه:27:)
خدايا اگه اين بچه ...خون ها نبودن چي ميشد؟ تو هم مثل من ميخواي بعد امتحانات تمديد كني لابد:31::10:
دیشب که واسه ما بد نبود تونستیم 3400 بگیریم :دی